LED Spots og LED Pærer - Køb i Dag & Få Leveret i Morgen - DetLED.dk

KATEGORIER
- KLIK FOR AT ÅBNE

Information

Fragt & Levering

GLS Danmark
Levering i Danmark Fra kun 39,-
Gratis fragt starter ved ordre over 798,-

ORDRE PAKKES:
Mandag til Torsdag indtil kl. 15:00
Fredag til kl. 14:00
LED Pærer & Spot

Hos DetLED.dk har vi et stort udvalg af LED pærer samt LED spots. Vi har et væld af modeller til 12V, 24V og 230V i 2700K, 3000K og 4000K med en høj farvegengivelse på op til Ra97. Når det kommer til LED pærer og spots, findes der mange forskellige typer, modeller og farver. Derudover dækker de alle forskellige behov.

 

Det betyder, at hvis du ø...

Hos DetLED.dk har vi et stort udvalg af LED pærer samt LED spots. Vi har et væld af modeller til 12V, 24V og 230V i 2700K, 3000K og 4000K med en høj farvegengivelse på op til Ra97. Når det kommer til LED pærer og spots, findes der mange forskellige typer, modeller og farver. Derudover dækker de alle forskellige behov.

 

Det betyder, at hvis du ønsker at have en belysning, der skaber en hyggelig og komfortabel atmosfære eller, hvis du i stedet er mere til et lys, der giver mulighed for at kunne fokusere og koncentrere sig, er det to forskellige typer, der er den rigtige. Der er også både en økonomisk samt miljømæssig fordel ved at skifte dine traditionelle glødepærer ud med en LED pære eller LED spot. En traditionel glødepære har en levetid på 1.000 timer, mens en LED pære har en levetid på helt op til 25.000 timer.

 

DetLED.dk er blandt Danmarks førende indenfor kvalitets LED belysning. Det betyder også, at når du køber dine LED pærer og spots hos os, er du sikret både god kvalitet og god service. Har du brug for et god råd, står vi altid klar til at hjælpe.

Læs mere -->


Underkategorier

 • GU10 LED Spot

  LED Pærer og Spots med GU10 fatning.

  Her finder du vores store udvalg af GU10 LED pærer med lysfarve i både varm hvid 3000K og i ÆGTE varm hvid 2700K, og self. med en høj farvegengivelse på op til Ra97. Op til 3 Års Garanti på vores GU10 LED pærer. Vælg venligst den underkategorier du ønsker at se og klik på billedet. 

  Er du i tvivl om hvilken type pærer er bedst for dig? Ring til os på 71 99 30 00

 • G9 LED Pærer
  Her finder du vores store udvalg af G9 LED-pærer med Ra95. Der er tale om lyskilder med en lang levetid samt et lavt strømforbrug. G9 LED-pærer i farven varm hvid er en god erstatning for G9 glødepærespots. Herunder finder du vores Mini E3 G9 LED-pære, som giver et flot og varmt lys. Se også vores 230V LED G9 pære, som fås i ægte varm hvid. Du finder også vores dæmpbare G9 LED-pære.
  Produkterne, du ser nedenfor, har tre års garanti. Klik på en pære og læs mere om dets specifikke egenskaber, og find ud af hvilket produkt, der passer bedst til dine behov.

  Se hele udvalget af LED pærer her!

 • G4 LED Stift-pærer
  I vores store udvalg af LED-stift-pærer finder du pærer i behagelige varmhvide farver. Pærerne kan nemt erstatte eksisterende G4 pærer.
  Du kan finde pærer med en høj farvegengivelse. Pærerne giver dig også mulighed for at spare på strømforbruget, idet de giver en stor effekt på trods af et beskedent watt-forbrug, sammenlignet med andre typer pærer. På den måde skåner du også miljøet! Pærerne har også det til fælles, at de har en lang levetid.
  Du finder pærer i varme farver. Flere af pærerne passer ind i indbygningsspots, der bl.a. bruges i små halogenlamper, møbelspots og køkkenarmaturer. Du kan også finde pærer, der er dæmpbare.
  Klik på en pære, du er interesseret i og læs om dens egenskaber, samt se hvilke drivere og transformere, vi anbefaler hertil.
 • LED Pærer E14
  Vi tilbyder et stort udvalg af High Power E14 LED dioder.
  Pærerne er alle 230VAC. De kan erstatte lyspærer, og har alle den lille E14 fatning.
  Vores LED-reflektor og spotpærer, er yderst velegnede til spotlamper. Vores LED-diode kertepærer er perfekte til erstatning af almindelige kertepærer, og vores LED-diode kronepærer er den perfekte erstatning for kronepærer.
 • LED Pærer E27

  Hos DetLED.dk har vi et bredt udvalg af forskellige LED pærer og spots, herunder også LED pærer E27 – naturligvis kun af den bedste kvalitet. Blandt andet kan du vælge mellem RGB og farvede LED pærer, dæmpbare E27 LED pærer, -reflektorer og mange flere. Det der kendetegner LED diodepærer og spots E27 (230V) er, at de kan erstatte dine almindelige glødepærer samt glødespots.

  Dette er en stor fordel for både din elregning og miljøet, da en LED pære eller spot har en langt bedre og længere levetid end de traditionelle glødepærer. Ved at udskifte dine gamle glødepærer skåner du også miljøet og skaber mindre forurening, og samtidig skal dine LED pærer skiftes meget sjældent, hvorfor du også glæder pengepungen. Hos DetLED.dk leverer vi LED pærer og spots i en yderst behagelig varm hvid – også kendt som et ægte, varmt og hvidt lys. Denne lystype er især anvendelig i rum, hvor du ønsker at have en behagelig og hyggelig belysning.

  Er du i tvivl om, hvilke LED pærer eller spots du helt præcist har behov for til dine lyskilder, hjælper vi med glæde ved at finde frem til de rigtige. Her på siden har du også mulighed for at klikke på de forskellige underkategorier for at læse mere om de specifikke produkter.

  Se hele udvalget af LED pærer her!

 • LED Pærer B22

  Her finder du LED pærer med B22 fatning, også kaldet bajonetfatning. Perfekt for udendørs brug i f. eks. lyskæder. Disse pærer er til 230 volt.

  Se alle LED pærer her!

 • MR11 LED Spot (GU4.0)

  Her finder du nogen af markedes aller bedste MR11 (GU4.0) LED spots til 12V, med god farvegengivelse og farve temperatur i 2600K, 2700K og 3000K (ægte halogen farve). Vi sælger nogen af markedes mindste MR11 LED og som også er dæmpbar.

 • MR16 LED Spot (GU5.3)

  Hos DetLED.dk finder du nogen af markedes bedste MR16 LED spots, med meget høj farvegengivelse og farve temperatur i 2700K (ægte varmhvd halogen farve), men også MR16 LED med farve 3000K, som egener sig godt til kontor miljø, for køkken belysning samt mange andre steder i hjemmet.

 • GX53 LED Pærer

  GX53 LED pærer i høj kvalitet. Brug med fordel GX53 LED pærer, og spar på dit energiforbrug. 230V GX53 LED med lang levetid og høj farve gengivelse på Ra90 og lysfarve 2700K

 • S14D LED Rør...

  Hos DetLED.dk finder du LED pærer med S14D sokkel (også kaldet linestrarør) Dette er den perfekte erstatning for dine gamle rør pærer - Perfekt for belysning af dit badeværelse eller andre steder i hjemmet eller i firmaet, da disse rør leveres med korrekt farvegengivelse på hele Ra95

 • R7S LED RØR

  Her på siden kan du finde alle de R7S LED rør erstatninger vi har og med en farvegengivelse på over Ra90 samt lysfarve 2700K til 3000K varm hvid.

 • G24 LED Pærer

  G24 LED pærer der kan anvendes direkte til 230V lamper med G24 sokkel. 

  Ikke det du ledte efter? Se de andre LED pærer her!

 • Dekorative LED Pærer

  Her kan du finde dekorative LED pærer der kan anvendes i boligen og i virksomheden - klik ind i dag og se meget mere. Du finder her dæmpbare LED pærer med høj farvegengivelse(Ra) på over 95%

 • Gigant LED Pærer

  Her finder du et bredt udvalg af vores kæmpe LED pærer med E27 eller E40 fatning - Disse LED pære er i serien XXL gigant pga. Deres størrelse. Sæt dit eget præg på indretningen med en dekorativ LED pærer.

 • LED Lyskilder til...

  LED lyskilder til parklamper og PH lamper som f. eks. PH koglen. Kan også bruges til mange andre lamper.

 • LED Spot Til 230V

  LED spots til 230V, som må monteres direkte i isolering.

 • Fatnings Adapter

  Her finder du et stort udvalg af fatnings/sokkel adapter, som gør det muligt at skifte fra f. eks. E14 til E27 eller fra E27 til GU10 - Vi lagerfører et stort udvalg af adapter, og vi kan derfor levere fra dag til dag!

© 2017 DetLED.dk - Gl. Vardevej 237, 6715 Esbjerg N - Kundeservice: 71 99 3000 - CVR: 36942177 - Reg. Nr.: 9736, konto nr.: 3216268