LED Spots og LED Pærer - Køb i Dag & Få Leveret i Morgen - DetLED.dk

VI HAR NU ÅBNET NY OG STØRRE BUTIK I ESBJERG
DET SKAL FEJRES! - SE ÅBNINGSTILBUD HER

KATEGORIER
- KLIK FOR AT ÅBNE

Information

Fragt & Levering

GLS Danmark
Levering i Danmark Fra kun 39,-
Gratis fragt til GLS pakkeshop
starter ved ordre på 799,-

ORDRE PAKKES:
Mandag til Torsdag indtil kl. 15:00
Fredag til kl. 14:00
LED Pærer & Spot

Vi tilbyder et stort udvalg af High Power E14 LED-dioder. Alle pærer er 230VAC, hvilket betyder de kan erstatte lyspærer, og alle har den lille E14 fatning. Dette betyder, at du får en pærer, som er strømbesparende med en lang levetid.


Vores LED-reflektor og spotpærer er yderst velegnede til spotlamper. Vores LED-diode kertepærer er perfekte ti...

Vi tilbyder et stort udvalg af High Power E14 LED-dioder. Alle pærer er 230VAC, hvilket betyder de kan erstatte lyspærer, og alle har den lille E14 fatning. Dette betyder, at du får en pærer, som er strømbesparende med en lang levetid.


Vores LED-reflektor og spotpærer er yderst velegnede til spotlamper. Vores LED-diode kertepærer er perfekte til erstatning af almindelige kertepærer, og vores LED-diode kronepærer er den perfekte erstatning for kronepærer.


I nedenstående finder du en oversigt over alle vores E14 pærer. Klik på den kategori, som du er interesseret i, og find de pærer, der matcher dine ønsker og behov. Husk at læse vores brugsanbefalinger til hvert produkt. Du får bl.a. information om produkternes farvetemperatur, strømforbrug og forventede levetid, så du kan vælge det produkt, hvor du føler, du får mest for dine penge.


Hos Detled vil vi være leverandører af kvalitet - både af produkter og af service. Derfor tilbyder vi på udvalgte produkter op til 3 og 5 års garanti, hvilket vil være nævnt i produktbeskrivelsen. På alle vores andre produkter får du altid mindst 2 års garanti.


Har du et spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 71 99 30 00 - Vi er altid klar med rådgivning og hjælper meget gerne med at finde den mest optimale løsning til dit hjem.

Læs mere -->


Underkategorier

 • GU10 LED Spot

  LED Pærer og Spots med GU10 fatning.

  Her finder du vores store udvalg af GU10 LED pærer med lysfarve i både varm hvid 3000k og i ÆGTE varm hvid 2700k. Vi har både LED GU10 Dæmpbare pærer, som giver dig mulighed for at dæmpe lyset efter den ønskede lysstyrke. Derudover har vi et stort udvalg af GU spots til udendørs brug. Alle vores LED pærer har en høj farvegengivelse på op til Ra97 - vi tilbyder op til 3 års garanti på GU10 LED pærer. I nedenstående kan du vælge den underkategori, som du ønsker at se. Du skal blot klikke på billedet, så kommer en produktoversigt.

  Skift til LED pærer og spar penge

  LED pærer bruger 4-5 gange mindre strøm end halogenpærer, og det lavere energiforbrug kan ses på elregningen. Derudover har LED pærer en meget længere holdbarhed, så det er en god investering at skifte dine gamle halogen pærer ud. Hos Detled.dk forhandler vi LED pærer i den bedste kvalitet fra kvalitetsmærker, så du ikke skal bekymre dig om holdbarheden.

  Vi står altid klar til at hjælpe

  Hos Detled.dk har vi et stort udvalg af forskellige LED-pærer. Derfor kan det nogle gange være svært at finde ud af, hvilke LED-pærer du skal vælge. Hvis du er i tvivl om, hvilken type pærer, der passer bedst til dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os vores kundeservice på 71 99 30 00.

 • G9 LED Pærer
  Her finder du vores store udvalg af G9 LED-pærer med Ra95. Der er tale om lyskilder med en lang levetid samt et lavt strømforbrug. G9 LED-pærer i farven varm hvid er en god erstatning for G9 glødepærespots. Herunder finder du vores Mini E3 G9 LED-pære, som giver et flot og varmt lys. Se også vores 230V LED G9 pære, som fås i ægte varm hvid. Du finder også vores dæmpbare G9 LED-pære.
  Produkterne, du ser nedenfor, har tre års garanti. Klik på en pære og læs mere om dets specifikke egenskaber, og find ud af hvilket produkt, der passer bedst til dine behov.

  Se hele udvalget af LED pærer her!

 • G4 LED Stift-pærer
  I vores store udvalg af LED-stift-pærer finder du pærer i behagelige varmhvide farver. Pærerne kan nemt erstatte eksisterende G4 pærer.
  Du kan finde pærer med en høj farvegengivelse. Pærerne giver dig også mulighed for at spare på strømforbruget, idet de giver en stor effekt på trods af et beskedent watt-forbrug, sammenlignet med andre typer pærer. På den måde skåner du også miljøet! Pærerne har også det til fælles, at de har en lang levetid.
  Du finder pærer i varme farver. Flere af pærerne passer ind i indbygningsspots, der bl.a. bruges i små halogenlamper, møbelspots og køkkenarmaturer. Du kan også finde pærer, der er dæmpbare.
  Klik på en pære, du er interesseret i og læs om dens egenskaber, samt se hvilke drivere og transformere, vi anbefaler hertil.
 • LED Pærer E14
  Vi tilbyder et stort udvalg af High Power E14 LED dioder.
  Pærerne er alle 230VAC. De kan erstatte lyspærer, og har alle den lille E14 fatning.
  Vores LED-reflektor og spotpærer, er yderst velegnede til spotlamper. Vores LED-diode kertepærer er perfekte til erstatning af almindelige kertepærer, og vores LED-diode kronepærer er den perfekte erstatning for kronepærer.
 • LED Pærer E27

  Hos DetLED.dk har vi et bredt udvalg af forskellige LED pærer og spots, herunder også LED pærer E27 – naturligvis kun af den bedste kvalitet. Blandt andet kan du vælge mellem RGB og farvede LED pærer, dæmpbare E27 LED pærer, -reflektorer og mange flere. Det der kendetegner LED diodepærer og spots E27 (230V) er, at de kan erstatte dine almindelige glødepærer samt glødespots.

  Dette er en stor fordel for både din elregning og miljøet, da en LED pære eller spot har en langt bedre og længere levetid end de traditionelle glødepærer. Ved at udskifte dine gamle glødepærer skåner du også miljøet og skaber mindre forurening, og samtidig skal dine LED pærer skiftes meget sjældent, hvorfor du også glæder pengepungen. Hos DetLED.dk leverer vi LED pærer og spots i en yderst behagelig varm hvid – også kendt som et ægte, varmt og hvidt lys. Denne lystype er især anvendelig i rum, hvor du ønsker at have en behagelig og hyggelig belysning.

  Er du i tvivl om, hvilke LED pærer eller spots du helt præcist har behov for til dine lyskilder, hjælper vi med glæde ved at finde frem til de rigtige. Her på siden har du også mulighed for at klikke på de forskellige underkategorier for at læse mere om de specifikke produkter.

  Se hele udvalget af LED pærer her!

 • LED Pærer B22

  Her finder du LED pærer med B22 fatning, også kaldet bajonetfatning. Perfekt for udendørs brug i f. eks. lyskæder. Disse pærer er til 230 volt.

  Se alle LED pærer her!

 • MR11 LED Spot (GU4.0)

  Her finder du nogen af markedes aller bedste MR11 (GU4.0) LED spots til 12V, med god farvegengivelse og farve temperatur i 2600K, 2700K og 3000K (ægte halogen farve). Vi sælger nogen af markedes mindste MR11 LED og som også er dæmpbar.

 • MR16 LED Spot (GU5.3)

  Hos DetLED.dk finder du nogen af markedes bedste MR16 LED spots, med meget høj farvegengivelse og farve temperatur i 2700K (ægte varmhvd halogen farve), men også MR16 LED med farve 3000K, som egener sig godt til kontor miljø, for køkken belysning samt mange andre steder i hjemmet.

 • GX53 LED Pærer

  GX53 LED pærer i høj kvalitet. Brug med fordel GX53 LED pærer, og spar på dit energiforbrug. 230V GX53 LED med lang levetid og høj farve gengivelse på Ra90 og lysfarve 2700K

 • S14D LED Rør...

  Hos DetLED.dk finder du LED pærer med S14D sokkel (også kaldet linestrarør) Dette er den perfekte erstatning for dine gamle rør pærer - Perfekt for belysning af dit badeværelse eller andre steder i hjemmet eller i firmaet, da disse rør leveres med korrekt farvegengivelse på hele Ra95

 • R7S LED RØR

  Her på siden kan du finde alle de R7S LED rør erstatninger vi har og med en farvegengivelse på over Ra90 samt lysfarve 2700K til 3000K varm hvid.

 • G24 LED Pærer

  G24 LED pærer der kan anvendes direkte til 230V lamper med G24 sokkel. 

  Ikke det du ledte efter? Se de andre LED pærer her!

 • Dekorative LED Pærer

  Her kan du finde dekorative LED pærer der kan anvendes i boligen og i virksomheden - klik ind i dag og se meget mere. Du finder her dæmpbare LED pærer med høj farvegengivelse(Ra) på over 95%

 • Gigant LED Pærer

  Her finder du et bredt udvalg af vores kæmpe LED pærer med E27 eller E40 fatning - Disse LED pære er i serien XXL gigant pga. Deres størrelse. Sæt dit eget præg på indretningen med en dekorativ LED pærer.

 • LED Lyskilder til...

  LED lyskilder til parklamper og PH lamper som f. eks. PH koglen. Kan også bruges til mange andre lamper.

 • LED Spot Til 230V

  LED spots til 230V, som må monteres direkte i isolering.

 • Fatnings Adapter

  Her finder du et stort udvalg af fatnings/sokkel adapter, som gør det muligt at skifte fra f. eks. E14 til E27 eller fra E27 til GU10 - Vi lagerfører et stort udvalg af adapter, og vi kan derfor levere fra dag til dag!

© 2019 DetLED.dk - Østre Gjesingvej 13, 6715 Esbjerg N - Kundeservice: 71 99 3000 - CVR: 36942177 - Reg. Nr.: 9736, konto nr.: 3216268