Billige Indbygningsspot til montering direkte i isolering - DetLED.dk

VI HAR NU ÅBNET NY OG STØRRE BUTIK I ESBJERG
DET SKAL FEJRES! - SE ÅBNINGSTILBUD HER

KATEGORIER
- KLIK FOR AT ÅBNE

Information

Fragt & Levering

GLS Danmark
Levering i Danmark Fra kun 39,-
Gratis fragt til GLS pakkeshop
starter ved ordre på 799,-

ORDRE PAKKES:
Mandag til Torsdag indtil kl. 15:00
Fredag til kl. 14:00
Indbygningsspot

Her ser du vores store udvalg af 12 Volt og 230 Volt indbygningsspots og downlights. Du finder både billige indbygningsspots med og uden LED lyskilder og til indendørs og udendørs brug. Derudover har vi også en række indbygningsspots i høj kvalitet, hvor prisen er noget højere, men kvaliteten til gengæld også er tilsvarende. Er du i tvivl om hvi...

Her ser du vores store udvalg af 12 Volt og 230 Volt indbygningsspots og downlights. Du finder både billige indbygningsspots med og uden LED lyskilder og til indendørs og udendørs brug. Derudover har vi også en række indbygningsspots i høj kvalitet, hvor prisen er noget højere, men kvaliteten til gengæld også er tilsvarende. Er du i tvivl om hvilken slags passer bedst til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os på 71 99 30 00.

Spotsene må indbygges direkte i isolering.

Klik på et af billederne nedenfor for at vælge en kategori.
Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.
Hos DetLed vil vi gerne være din favorit forhandler af LED-produkter. Når du handler hos os, kan du derfor trygt have høje forventninger til kvaliteten af produkterne - og af den service du får.

Læs mere -->


Underkategorier

 • Indbygningsspot Til 230V

  Indbygningsspots og downlight spot til 230V fra bla. Danske HiluX og Flash Light. Disse spots må indbygges direkte i isolering. Du finder spots til både indendørs og udendørs brug.

  Søger du LED indbygningsspot ??

 • LED Indbygningsspot...

  Her finder du LED indbygningsspot og downlight spot til 230V - Leveres klar til brug med LED pærer og må indbygges direkte i isolering.

 • Udendørs Indbygningsspot

  Find flotte og billige LED indbygningsspot og LED downlight spot til udendørs brug her. 12V og 230V Udendørs indbygningsspot til montering i isolering (F-Hat) Vi fører indbygningsspot og downlight fra Nordtronic, HiluX og Flash Light - Spot med op til hele 10 års korrosionsgaranti.

 • LED Troldtekt...

  LED lysskinne-system er det perfekte valt til dig som ønsker belysning på en anderledes måde i dine Troldtekt lofter! - Du kan bruge denne belysning direkte som prima lyskilde, eller som sekundær lys i loftet. Du kan f. eks. bruge lyset mellem dine indbygningsspot. Alt er muligt og kun fantasien sætter grænser!

 • LED Indbygningsspot...

  Her under finder du LED downlight, skabs spot, stjernehimmel spot og indbygningsspot til lavvolt 12V og 4,5V osv. Leveres i ægte varm hvid og alm. varm hvid udgaver.

 • Tilbehør For...

  Her finder du tilbehør der kan anvendes til indbygnings spot som f. eks. hulsav bor og kabel samt meget andet.

© 2019 DetLED.dk - Østre Gjesingvej 13, 6715 Esbjerg N - Kundeservice: 71 99 3000 - CVR: 36942177 - Reg. Nr.: 9736, konto nr.: 3216268