LED Lamper og LED Armaturer Til Inde og Udendørs - DetLED.dk

KATEGORIER
- KLIK FOR AT ÅBNE

Information

Fragt & Levering

GLS Danmark
Levering i Danmark Fra kun 39,-
Gratis fragt til GLS pakkeshop
starter ved ordre på 799,-

ORDRE PAKKES:
Mandag til Torsdag indtil kl. 15:00
Fredag til kl. 14:00
LED Lamper og Armaturer

Her finder du højkvalitets LED lamper og armaturer, som alle har 3 års garanti. Der er tale om lamper til både indendørs og udendørs brug. De kan tilsluttes direkte til 230V lysnettet.
Du kan her finde både væg- og loftlamper, indmuringsspot, samt lamper til bad og til galleri. Du finder også armaturer med indbyggede LED-dioder. Du finder både ar...

Her finder du højkvalitets LED lamper og armaturer, som alle har 3 års garanti. Der er tale om lamper til både indendørs og udendørs brug. De kan tilsluttes direkte til 230V lysnettet.
Du kan her finde både væg- og loftlamper, indmuringsspot, samt lamper til bad og til galleri. Du finder også armaturer med indbyggede LED-dioder. Du finder både armaturer med køling og armaturer, som er modstandsdygtige overfør både stød, slag, regn og sol.
Se flere indendørslamper her - og se flere udendørslamper her.
Se både lamper og armaturer til både privat- og erhvervsbrug.

Klik på et produkt for mere info. Læs blandt andet om effektforbrug, farvegengivelse og farvetemperatur.
Har du brug for gode råd til at finde det produkt, der løser dine behov bedst? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs mere -->


Underkategorier

 • Nordtronic Lamper &...

  Når du køber Nordtronic LED indbygningsspot, Armatur og lamper hos os, handler du direkte med grossisten og derved opnår du de bedste priser på Nordtronic´s produkter. Lamper og spots til lavvolt og 230V. Find bla. UNI Quick Install spot, low profile, Velia LED Downlight armatur, udendørs lamper og meget andet.

 • LED Armaturer

  LED armatur for alle formål i høj kvalitet til belysning i kontor, værksted eller industri områder - Disse armatur er gennemtestet og ens for alle er de godkendt til belysning i Danmark, så du på den måde kan overholde normen for Dansk belysnings krav.

 • SG Armaturen

  SG produkter er udviklet med fokus på nem installation, funktionalitet og nem vedligeholdelse. SG satser på en kontinuerlig produktudvikling for at kunne tilbyde sine kunder et komplet produktsortiment, med de bedste teknologiske løsninger. Produkterne udvikles derfor på hovedkontoret i Lillesand af dygtige ingeniører og industrielle designere.
   
  SG produkter henvender sig derfor til alle krav i høj materialekvalitet og genanvendelighed. De klimatiske forhold sætter store krav til materialerne i udviklingen af belysnings produkter. I processen med både indendørs og udendørs armaturer, fremstilling understregede SG brug af høj kvalitet legeringer i alle materialer. Produkter er gennem en streng kvalitetskontrol, og opfylder de gældende europæiske standarder.

© 2019 DetLED.dk - Østre Gjesingvej 13, 6715 Esbjerg N - Kundeservice: 71 99 3000 - CVR: 36942177 - Reg. Nr.: 9736, konto nr.: 3216268