E14 LED Pærer - Stort udvalg af E14 LED spots med fatning til 230V - DetLED.dk

KATEGORIER
- KLIK FOR AT ÅBNE

Information

Fragt & Levering

GLS Danmark
Levering i Danmark Fra kun 39,-
Gratis fragt starter ved ordre over 798,-

ORDRE PAKKES:
Mandag til Torsdag indtil kl. 16:00
samt Fredag indtil kl. 15:00
LED Pærer E14
Vi tilbyder et stort udvalg af High Power E14 LED-dioder.
Pærerne er alle 230VAC. De kan erstatte lyspærer, og har alle den lille E14 fatning.
Vores LED-reflektor og spotpærer, er yderst velegnede til spotlamper. Vores LED-diode kertepærer er perfekte til erstatning af almindelige kertepærer, og vores LED-diode kronepærer er den perfekte erstat...
Vi tilbyder et stort udvalg af High Power E14 LED-dioder.
Pærerne er alle 230VAC. De kan erstatte lyspærer, og har alle den lille E14 fatning.
Vores LED-reflektor og spotpærer, er yderst velegnede til spotlamper. Vores LED-diode kertepærer er perfekte til erstatning af almindelige kertepærer, og vores LED-diode kronepærer er den perfekte erstatning for kronepærer.
Klik på den kategori, du er interesseret i, og se hvilke af vores pærer, der møder dine ønsker bedst. Læs også vores brugsanbefalinger til hvert produkt. Læs blandt andet også om hvert produkts farvetemperatur, strømforbrug og forventede levetid, så du kan vælge det produkt, hvor du føler, du får mest for dine penge.
Hos os vil vi være leverandører af kvalitet - både af produkter og af service. Derfor tilbyder vi på udvalgte produkter endda 3 og 5 års garanti, hvilket vil være nævnt i produktbeskrivelsen. Og naturligvis får du altid mindst 2 års garanti.
Har du et spørgsmål, hjælper vi dig gerne, så du kan finde den løsning, der er den optimale for dig.
Læs mere -->


Underkategorier

 • LED Diode Kertepære E14

  230V LED Diode Kertepære E14

 • LED Diode Kronepære E14

  230V LED Diode Kronepærer E14

 • LED Reflektor &...
  Klik på et af vores produkter og læs nærmere om en af vores LED-reflektorer og E14 spotpærer. Læs blandt andet hvilken type lys du vil få fra den specifikke pære, samt læs om strømforbrug, forventet levetid, fatningsstørrelse - og hvad du ellers har brug for at vide.
  Har du spørgsmål, besvarer vi dem gerne, så du kan finde det produkt, du har brug for. Hos DETLED.dk er vores mål nemlig, at du har en positiv oplevelse, når du handler hos os - både af vores produkter og vores service.
© 2017 DetLED.dk - Gl. Vardevej 237, 6715 Esbjerg N - Kundeservice: 71 99 3000 - CVR: 36942177 - Reg. Nr.: 9736, konto nr.: 3216268