LED lysbånd til 12V & 24V - LED bånd med 3M tape - DetLED.dk

KATEGORIER
- KLIK FOR AT ÅBNE

Information

Fragt & Levering

GLS Danmark
Levering i Danmark Fra kun 39,-
Gratis fragt til GLS pakkeshop
starter ved ordre på 799,-

ORDRE PAKKES:
Mandag til Torsdag indtil kl. 15:00
Fredag til kl. 14:00
LED Bånd - LED Lysbånd

Hos Detled.dk har vi et stort udvalg af forskellige typer LED bånd. Alle vores LED bånd er dæmpbare med high power CREE dioder og en farvegengivelse (Ra) på op til 97, så båndet kan bruges til prima belysning i hjemmet eller i din forretning. Du kan bl.a. vælge mellem vores Standard LED bånd og RGB farvede LED bånd. Forskellen på disse LED bånd ...

Hos Detled.dk har vi et stort udvalg af forskellige typer LED bånd. Alle vores LED bånd er dæmpbare med high power CREE dioder og en farvegengivelse (Ra) på op til 97, så båndet kan bruges til prima belysning i hjemmet eller i din forretning. Du kan bl.a. vælge mellem vores Standard LED bånd og RGB farvede LED bånd. Forskellen på disse LED bånd er standard-modellen er uden farver, og RGB bånd giver mulighed for farvede lys. Alle båndene kommer i ÆGTE varm hvid 2700K og 3000K og til 12V og 24V DC.

Når du køber LED-bånd hos Detled.dk leveres det altid med 3M tape så det kan monteres der hvor du skal bruge det. (Gælder også for vores IP68 bånd til udendørs brug). Klik på en af nedenstående kategorier for at komme til produktet.

Læs mere -->


Underkategorier

 • Standard LED Bånd

  Her finder du alle vores standard kvalitets LED bånd, lysbånd og LED strips i 2700K - 3000K med Ra95-Ra97 - Leveres i længden af 5 meter på rulle. Alle bånd er dæmpbar

 • Ekstra kraftig LED Bånd

  Her finder du alle vores ekstra kraftige kvalitets LED bånd, lysbånd og strips i 2700K - 3000K og Ra95-Ra97 - Leveres i længden 2,5 meter eller 5 meter på rulle. Alle bånd er dæmpbar

 • LED Bånd Med Ægte...

  Her finder du kun LED lysbånd med en farvegengivelse på over Ra95 og op til Ra97 - Alle bånd er til 12V DC og er dæmpbar med alle gængse lysdæmper på det danske markedet.

 • LED Bånd (sæt-løsning)

  Her vil du finde LED bånd og strips som er sammensat som sæt, for at gøre det nemmer for dig som kunde. Vælg mellem flere forskellige sæt-løsninger af LED lysbånd og driver og med eller uden lysdæmper.

 • LED Rope Light /...

  LED Rope Light - Reblys - LED Strip - Kært barn har mange navne, men fælles for alle er, at det er LED dioder indstøbt i slange til montering udendørs såvel som indendørs. Du finder her LED Rope Light til tilslutning direkte til 230V. Vi forhandler bl.a. farver som varm hvid, blå og rød.
   
  Disse slanger bestilles på meter mål. Skal du bruge 7 meter, lægges der blot 7 stk i kurven, og skal du kun bruge én meter, så er der også mulighed for det.

  Den maksimale sammenhængende længde er på 50 meter (en hel rulle) og du kan højest koble 100 meter sammen pr. startkabel.
   
  Er du i tvivl om dit valg? Er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som står klar til at hjælpe dig.

 • RGB(W) og Farvede LED...

  Her finder du RGB og farvede LED bånd samt pærer. Leveres til 12 og 24 volt. Hos detLED.dk får du RGB LED lys i en høj kvalitet og til en super billig pris!

 • ALU Lister For LED Bånd

  Her finder du Alu lister som passer til de fleste LED lys-bånd og strips. Aluminiumslister som er nem at monter. Leveres i længden af 1 meter, men kan sammensættes med hinanden.

 • ALU Skinnesystem Med LED

  Skinnesystem i ALU profil med indbygget LED lys samt tilbehør! - Det perfekte valt til dig som ønsker belysning på en alternativ måde i f. eks. Troldtekt loft. Du kan bruge denne belysning som en prima lyskilde, eller som sekundær lys i loftet. Alt er muligt og kun din fantasi sætter grænser her.

 • Lysdæmper & Controller...

  Her finder du alle vores lysdæmper der kan anvendes direkte mellem driver og LED lysbånd

 • LED Driver for LED Bånd

  LED Strømforsyninger og driver der passer til vores LED lysbånd og strips

 • Kabler og Tilbehør

  Kabler og Smart-Clips der passer til vores LED lysbånd og strips

© 2019 DetLED.dk - Østre Gjesingvej 13, 6715 Esbjerg N - Kundeservice: 71 99 3000 - CVR: 36942177 - Reg. Nr.: 9736, konto nr.: 3216268