E27 LED Pærer- Køb kvalitets E27 LED spots til 230V her - DetLED.dk

VI HAR NU ÅBNET NY OG STØRRE BUTIK I ESBJERG
DET SKAL FEJRES! - SE ÅBNINGSTILBUD HER

KATEGORIER
- KLIK FOR AT ÅBNE

Information

Fragt & Levering

GLS Danmark
Levering i Danmark Fra kun 39,-
Gratis fragt til GLS pakkeshop
starter ved ordre på 799,-

ORDRE PAKKES:
Mandag til Torsdag indtil kl. 15:00
Fredag til kl. 14:00
LED Pærer E27

Hos DetLED.dk har vi et bredt udvalg af forskellige LED pærer og spots, herunder også LED pærer E27 – naturligvis kun af den bedste kvalitet. Blandt andet kan du vælge mellem RGB og farvede LED pærer, dæmpbare E27 LED pærer, -reflektorer og mange flere. Det der kendetegner LED diodepærer og spots E27 (230V) er, at de kan erstatte dine almindelig...

Hos DetLED.dk har vi et bredt udvalg af forskellige LED pærer og spots, herunder også LED pærer E27 – naturligvis kun af den bedste kvalitet. Blandt andet kan du vælge mellem RGB og farvede LED pærer, dæmpbare E27 LED pærer, -reflektorer og mange flere. Det der kendetegner LED diodepærer og spots E27 (230V) er, at de kan erstatte dine almindelige glødepærer samt glødespots.

Dette er en stor fordel for både din elregning og miljøet, da en LED pære eller spot har en langt bedre og længere levetid end de traditionelle glødepærer. Ved at udskifte dine gamle glødepærer skåner du også miljøet og skaber mindre forurening, og samtidig skal dine LED pærer skiftes meget sjældent, hvorfor du også glæder pengepungen. Hos DetLED.dk leverer vi LED pærer og spots i en yderst behagelig varm hvid – også kendt som et ægte, varmt og hvidt lys. Denne lystype er især anvendelig i rum, hvor du ønsker at have en behagelig og hyggelig belysning.

Er du i tvivl om, hvilke LED pærer eller spots du helt præcist har behov for til dine lyskilder, hjælper vi med glæde ved at finde frem til de rigtige. Her på siden har du også mulighed for at klikke på de forskellige underkategorier for at læse mere om de specifikke produkter.

Se hele udvalget af LED pærer her!

Læs mere -->


Underkategorier

 • Dæmpbar E27 LED Pærer
  Her finder du et stort udvalg af dæmpbare E27 LED-diodepærer til 230V. Disse diodepærer er gode alternativer til 20-60 Watt glødepærer og spots.

  Dæmpbare pærer giver dig mulighed for at skabe en hyggelig atmosfære i rummet.
  Nogle af nedenstående pærer kræver ikke en lysdæmper. Disse er spændende, innovative pærer, som anvender unikke metoder til at give dig mulighed for at dæmpe lyset til netop den styrke du ønsker.
  Andre pærer kræver en lysdæmper. Klikker du på hvert enkelt produkt, kan du læse hvilken lysdæmper, der passer hertil.
  Nogle af pærene kan dæmpes med din smartphone eller tablet. Så bliver det ikke nemmere at skabe en hyggelig stemning!

  Hos DETLED.dk besvarer vi gerne eventuelle spørgsmål, du har, så du kan finde det produkt, der passer bedst til dine ønsker og behov. Vi håber nemlig, at du husker os for høj kvalitet - både af vores produkter og vores service, efter du har handlet hos os.
  Her får du kvalitets LED-pærer til en billig pris, og med en lang levetid!
 • LED Reflektor og...

  LED Diode Spot pærer E27 til 230V - Alt i LED diodespots pære, PAR20 LED diode spot, PAR30 LED diode spot og PAR38 LED diode spots pærer. Hos DETLED.DK finder du kvalitets LED spots til en super billig pris.

 • 20-30W erstatnings LED...

  20-30W erstatnings pærer til 230V - Disse E27 LED pærer kan erstatte 20-30 watt glødepærer

 • 40-50W erstatnings LED...

  40W og 50W erstatnings LED pærer til 230V - Disse E27 LED pærer kan erstatte 40 og 50 watt glødepærer, men med et forbrug på kun 4-7 watt.

 • 60-100W erstatnings...

  LED pærer fungerer i rigtig stor grad som erstatningspærer for den traditionelle glødepære. Hvis en LED pære har en E27 fatning, kan den blandt andet erstatte dine glødepærer på 60W, 75W samt 100W. Dette er en stor fordel af flere forskellige grunde. Først og fremmest har LED pærer en levetid på 40.000 timer, hvorimod den traditionelle glødepære kun kan brænde i omkring 1.000 timer. Dette betyder også, at du både sparer penge og energi, og samtidig skåner du miljøet.


  Et godt eksempel på en energibesparende erstatnings LED pære er Diolux E27 pæren. Det der kendetegner netop denne LED pære er, at den først og fremmest er af yderst høj kvalitet, og den har dioder, der både er lysstabile og har meget farve. Samtidig yder pæren et utroligt flot, varmt og behageligt lys, der både giver gode muligheder for hyggelig og afslappet belysning. Til sammenligning med den traditionelle glødepære kan du erstatte din 60W pære med Civillight E27 Ra99 pæren, der kun har et forbrug på 10,5W.

 • Udendørs E27 LED Diode...

  E27 LED Diode Pærer til 230V der kan anvendes udendørs - Disse E27 LED pærer kan bruges i udendørslamper, væglamper, havelamper, lyskæder osv.

 • RGB og Farvede LED Pærer

  RGB og Farvede LED Pærer til 230V med E27 stor skrugefatning

 • LED Globepærer

  Her finder du flotte og dekorative globepære til belysning i hjemmet, som gangbelysning eller på kontoret.

© 2019 DetLED.dk - Østre Gjesingvej 13, 6715 Esbjerg N - Kundeservice: 71 99 3000 - CVR: 36942177 - Reg. Nr.: 9736, konto nr.: 3216268