Spots og indbygningsspots


Indbygningsspot og påbygningsspot til inde og ude

Vi tilbyder et stort udvalg af indbygnings- og påbygningsspot til indendørs eller udendørs brug. Med LED pærer er vores produkter både holdbare og energibesparende! De er godkendt til at placeres direkte i isoleringen eller mod dampspærre. Derved spare du også indbygningshøjde i dit loft og slipper for bøvlede safeboxe. LED indbygningsspotlights er en fantastisk måde at tilføje belysning til ethvert rum. De er nemme at installere og giver et klart lys, der er ideelt til at fremhæve rummet. LED spots er også meget energieffektive, så de vil bidrage til at reducere dine energiregninger. Uanset om du er på udkig efter en ny måde at oplyse din stue på eller ønsker at give dit køkken lidt ekstra pift, er LED indbygningsspots en god mulighed.

Her finder du også indbygningsspot med fastlyskilde både med fast lys kelvin eller med CCT ( her kan du selv bestemme farven på lyset om det skal være varmere eller koldere).

Her ser du vores store udvalg af 12 Volt og 230 Volt indbygningsspots og downlights. Du finder både billige indbygningsspots med og uden LED lyskilder og til indendørs og udendørs brug. Derudover har vi også en række indbygningsspots i høj kvalitet, hvor prisen er noget højere, men kvaliteten til gengæld også er tilsvarende. Er du i tvivl om hvilken slags passer bedst til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os på 71 99 30 00.

Spotsene må indbygges direkte i isolering.

Klik på et af billederne nedenfor for at vælge en kategori.
Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.
Hos DetLed vil vi gerne være din favorit forhandler af LED-produkter. Når du handler hos os, kan du derfor trygt have høje forventninger til kvaliteten af produkterne - og af den service du får.

Gå på opdagelse og se alle dine muligheder her.

Læs mere
Vare tilføjet til ønskeseddel
Vare tilføjet til sammenligning.