KATEGORIER
- KLIK FOR AT ÅBNE

Information

Fragt & Levering

GLS Danmark
Levering i Danmark Fra kun 39,-
Gratis fragt starter ved ordre over 798,-

ORDRE PAKKES:
Mandag til Torsdag indtil kl. 16:00
samt Fredag indtil kl. 15:00

EKSTRA RABAT I DAG - GÆLDER ALLE PRODUKTER I SHOPPEN

FÅ EKSTRA 5% RABAT PÅ DIN ORDRE!
Bestil online i dag og få ekstra rabat, ved køb over DKK 1499,-
(gælder også trappe rabatter, tilbuds og nedsatte varer*)

*Rabatten fratrækkes automatisk under kurven ved bestilling!
LED Indendørslamper

Her ser du LED indendørslamper i form af væglamper og loftlamper. Lamperne fås både med og uden sensor. Disse LED lamper er perfekte til belysning i både kontorlokaler, butikker og hjemmet. Klik på et af kategoribillederne nedenfor og se vores produkter.

Lamperne kommer i forskellige lysfarver, farvegengivelse og designs. Fælles for dem er deres...

Her ser du LED indendørslamper i form af væglamper og loftlamper. Lamperne fås både med og uden sensor. Disse LED lamper er perfekte til belysning i både kontorlokaler, butikker og hjemmet. Klik på et af kategoribillederne nedenfor og se vores produkter.

Lamperne kommer i forskellige lysfarver, farvegengivelse og designs. Fælles for dem er deres lange levetid og deres tidsløse design.

Har du brug for et godt råd til at finde det helt rigtige produkt? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Læs mere -->


Underkategorier

 • Loftlamper & Pendler

  Hos DetLED.dk finder du et stort udvalg at Dansk Designet kvalitets LED loftlamper og belysning. Vi forhandler LED loftlamper med den rigtige varm hvide lysfarve, og som er godkendt til arbejdsbelysning. 230V LED Loftlamper med høj farvegengivelse finder du hos os.

 • Væglamper

  Stort udvalg af LED væglamper med kvalitets high power LED lys. Hos os finder du markedes bedste LED væglamper med behagelig varm hvid farve, og højest mulig farvegengivelse på op til Ra90.

 • Bordlamper

  Hos DetLED.dk finder du kvalitets designet LED bordlamper fra bla. SunFlux. LED bordlamper med iphon designer look, som er perfekt for kontoret og som læse belysning i hjemmet.

 • Gulvlamper

  Hos os finder du kvalitets designet LED gulvlamper fra bla. Markslöjd. LED lamper med som er perfekt for kontoret og som belysning i hjemmet.

 • Nordtronic...

  Når du køber Daxtor indbygningsspot hos os, handler du direkte med grossisten og derved opnår du de bedste priser på Daxtor spots. Find alt i Daxtor indbygningsspot og downlight spot til 12V og 230V. Kan monteres direkte i isolering da alle spots er dobbelt isoleret og F-HAT godkendt. Du finder bla. Easy2Light og Easy2Setup samt LED spots. Ved større projekter er du velkommen til at kontakte os for tilbud.

© 2017 DetLED.dk - Gl. Vardevej 237, 6715 Esbjerg N - Kundeservice: 71 99 3000 - CVR: 36942177 - Reg. Nr.: 9736, konto nr.: 3216268