SE TILBUD Skarpe april tilbud - spar op til 65% på udvalgte varer her 

Solcelle lys - Hvordan og hvorfor?

Solcelle LED lys er en fantastisk måde at oplyse haver og terrasser på. De er miljøvenlige og kan være med til at skabe en behagelig atmosfære, hvor man kan slappe af og nyde udelivet. Solcelle lamper kræver ikke fast strøm installation, da de oplades i solens lys og kan herefter tændes og lyse op i flere timer. Det giver mulighed for at forlænge din tid udendørs, da den så ikke er bestemt af dagens vejr. 

Du finder dem i mange forskellige stilarter og designs, så du kan helt sikkert finde det perfekte lys til dit udemiljø. Da de primært bruges til hyggebelysning kan du sætte dit helt eget touch på terrassen eller foreksempel svalegangen, med de mange forskellige lamper eller lyskæder. 

En anden store grund til hvorfor Solcelle LED lys er et kæmpe hit, er fordi de er nemme at installere og kræver ingen ledninger, hvilket gør dem til et godt valg for gør-det-selv-folk men også folk som ikke har den store kendskab til det. Det giver også en frihed til at du kan skifte ud i belysningen i løbet af året eller hvis du holder et arrangement som kræver en bestemt belysning. Så er du ikke låst af din faste installation. Det kan f.eks. være, at du ønsker at ændrer en af dine gå stier i haven og gerne vil have den nye oplyst på en bestemt rute dine gæster skal gå. Så er det blot at tage dem op af jorden hvis det er solcelle fakler og flytte dem! Nemt og ligetil!

Når du indretter din terrasse, skal du huske på belysningen og overveje disse ting:

Hvad du vil lave på din terrasse, når det er mørkt?

Hvis du ønsker at slappe af og underholde gæster, er det ideelt med en blid, stemningsfuld belysning. Hvis du derimod ønsker arbejdsorienteret belysning til grillning eller havearbejde, er det nødvendigt med et lysere og mere fokuseret lys.

Hvordan ønsker du udtrykket skal være?

Det er muligt skabe dit eget frirum men hvilket signal sender det? Ønsker du en varm og hyggelig astmorfære, kan det være en god ide at gå efter lyskæder eller hyggelige bordlamper.

Hvilken IP klasse lamperne har?

IP klassificeringen er den som bestemmer om lamperne f.eks. kan stå udenfor i regn eller skal være beskyttet af et udhæng.

Skal det være en som står helt fri ude i haven, skal du minimum op på IP 65 for at den ikke går i stykker.

Herunder kan du gå på opdagelse i mange af vores solcelle løsninger! Skulle der opstå spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning. detLED.dk står klar til at hjælpe.

Blev du ikke "tændt" på solcelle lys?

Men vil du gerne have noget som kan tages med under armen? Så prøv vores genopladelige udendørslamper.

De oplades typisk som vi kender fra vores telefoner/smartphones med USB. Der er der også mange muligheder og nogle er endda med indbygget Bluetooth højtalere. Lige til at tage med ud i haven eller nyde fra trædækket ved din pergola.

Loading...