DRØMME BADEVÆRELSET

Hvad er et drømme badeværelse? Her er i hvert fald et rigtigt godt bud på et drømme badeværelse i 2022. Denne er komplet med LED bånd som belysningen hele vejen igennem. Fra Loft lys til lys bag spejl. Det giver et unikt og smukt design men også det personlige touch som kan gøre forskellen.

Her stiller du nok spørgsmålet - Hvorfor vælge LED bånd?

LED bånd er ikke blot til teenagerens gaming. Der er meget mere i det og mange flere udnyttelses muligheder. Slip for kedelige klassiske hænge lamper eller spots. Design dit eget lys efter dine ønsker og skab derved en unik bolig som andre vil misunde dig for. 

De friheder man får med LED bånd gør, at man ikke er låst fast til kun, at bruge loftet for eksempel. Det vil sige det er muligt, at føre lyset med ned i væggen eller gulvet for den sags skyld. Du er ikke afhængig af, at der skal hænge et lampeudtag eller at indbygningshøjden i loftet skal være minimum x antal cm. Du er kun begrænset af din egen fantasi. Om det er gips-, troldtekt- eller lamel loft - Så er der en løsning! 

Igennem de sidste mange år er LED dioden i LED bånd blevet optimeret og niveauet ligger nu så højt, at det kan bruges som primær belysning. Faktisk er dioden optimeret så godt, at lyset er noget af det bedste man kan bruge. Lyset er så rent og klart! Dioden bruger også minimal elektricitet, hvilket betyder, at elektrikerregningen ikke vil gå gennem loftet, hvis du bruger LED bånd som din primære lyskilde. Der er mange grunde til at bruge LED bånd som din primære belysningskilde. Den første grund er, at de er meget alsidige og kan bruges på mange forskellige måder som nævnt ovenover. En anden er den kombination af muligheder et LED bånd kan give af lys. For eksempelt med et RGBW CCT bånd kan du både skifte mellem 16,9 mio farver eller dæmpe lyset kelvin farve ( Varmt eller koldt lys).

LED-belysningens energieffektivitet er en anden fordel, som ikke kan ignoreres. LED-lys bruger op til 90 % mindre energi end traditionelle glødepærer. Det betyder, at du over tid vil spare penge på din elregning. For ikke at nævne, at du også vil gøre din del for at hjælpe miljøet ved at reducere dit CO2-fodaftryk.

HVORFOR LED BÅND?

DIT EGET DESIGN

MERE OG BEDRE LYS

ENERGIBESPARENDE

PRISVENLIGT

UNIKT LYS PÅ BADEVÆRELSET

Et område i hjemmet, der ofte bliver overset, når det kommer til belysning, er badeværelset. Det er et sted, hvor vi starter og slutter vores dag, så belysningen bør være designet til at opfylde vores behov.

LED bånd  er en god mulighed for belysning på badeværelset. De giver den helt rigtige mængde lys, og de kan placeres hvor som helst, du har brug for dem. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning eller har brug for fokuseret lys til at lægge makeup, kan LED bånd hjælpe dig med at opnå den perfekte belysning i dit badeværelse. Desuden er de energieffektive og langtidsholdbare, så du kan nyde godt af smuk, sikker og effektiv belysning i dit badeværelse i mange år fremover.


Installationen er også forholdsvis enkel, og LED bånd kan klippes til i størrelse, hvis det er nødvendigt. Med så mange fordele er det let at se, hvorfor LED bånd bliver stadig mere populære i badeværelser over hele landet.

Den frihed som vi nævnte tidligere går specielt igen i badeværelset da LED bånd er en rigtig god ide hvis man ønsker at gøre mere ud af sine spejle eller har brug for lys omkring spejlet. Det giver det ekstra touch i design men også et godt arbejdslys.

Her er det fra en af vores kunders projekter. Et badeværelse som blev renoveret i 2022 og nu står klar til titlen - DRØMME BADEVÆRELSET. Foruden at have brugt flotte materialer og inventar, har kunden også valgt bygge badeværelset op med LED bånd som belysning i loft og bag spejl. Det giver et helt unikt og stilrent design hvor man virkelig kan mærke hvem som bor her. Foruden fantastisk lys i rummet, er der mange spændende detajler. 

DETALJERNE GØR FORSKELLEN

Når det drejer sig om at lyse et rum op, giver LED bånd ubegrænsede muligheder. Takket være deres slanke design og fleksibilitet kan de bruges til at oplyse ethvert område, uanset om det er under skabe, i nicher eller som indbygget i brusevæggen og loftet på samme tid.

Dette gøres ved at vælge den rigtige skinne. Da der her er tale om et gips loft, er der valgt en skinne som kunne spartles ind i gipsen. Man starter med at fræse skinnen ind i gips pladen, skrue skinnen fast og derefter spartle den ud.

En anden detalje kan være SMART styring. Her har du mulighed for sluk-alt funktion og memory i forhold til hvor meget lyset skal være dæmpet når det er nat for eksempelt. Her kan du koble LED båndene op med næsten alle SMART HOME systemer der findes.

Dette badeværelse er lavet med SMART styring så kunden kan dæmpe lyset via telefon, uden at skulle forlade badekarret.

Detaljerne blev gennemgået og udfordret i forbindelse med byggeriet og en af de flotteste detaljer finder man i brusevæggen, hvor LED bånd går fra loft til brusevæg. En relativ simpelt streg, som giver meget mere til badeværelset end man kunne drømme om.

Badeværelser er indelt i det man kalder vådrums zoner som afgør hvilken slags belysning man må have hvor og hvordan. Vores LED bånd kommer derfor i forskellige IP udgaver for at kunne overholde disse zone regler og du kan bade sikkert. Zone inddelingen kan godt være tricky i den forstand, at der ikke findes 2 ens badeværelser. De er alle forskellige og nogle af zonerne ligger tæt på hinanden. Derfor er det meget vigtigt man får undersøgt hvor ens zoner er inden man går i gang.

IP KLASSER TIL VÅDRUM

Zone 0 - Min IP 68
Zone 1 - MIN IP 65
Zone 2 - Min IP 44

HJÆLP TIL DIT PROJEKT

Hvorfor er godt lys vigtigt for at lægge makeup?

Godt lys er vigtigt, når du lægger makeup, af to hovedårsager. For det første sikrer et godt lys, at du kan se, hvad du laver. Det er vigtigt for at undgå at begå fejl, der kan ødelægge dit udseende. For det andet er godt lys med til at skabe et mere naturligt look. Det skyldes, at når du kan se, hvad du laver, er du mindre tilbøjelig til at overdrive med makeuppen og ende med at se ud, som om du har smurt den på.

Så hvis du vil sikre dig, at din makeup ser bedst ud, skal du sørge for at lægge den i et godt oplyst rum! En vigtig egenskab lyset bør have er en god farvegengivelse. Med en farvegengivelse på Cri/Ra 95+ opnår du det bedste resultat. Her " farver" lyset nemlig ikke. Det vil sige at her kan du se hvordan farverne rigtigt ser ud og dermed kan du sikre at nuancen passer til dig.

Det er også vigtigt at have et lys, der ikke er for kraftigt og ikke for svagt. Hvis lyset er for stærkt, kan du knibe øjnene sammen, og det vil gøre det svært at se, hvad du laver. På den anden side, hvis lyset er for svagt, vil du ikke kunne se alle detaljerne ordentligt og kan ende med at begå fejl. Den perfekte løsning er ofte et justerbart blødt lys, som du kan indstille til det helt rigtige niveau. Lyset må heller ikke være direkte på dig, derfor kan det gavne rigtig meget hvis lyset lyser op fra spejlet og derved lyser om dig.

Så der har du det - godt lys er afgørende for at lægge makeup og opnå et naturligt look! Sørg for at lægge din makeup i et godt oplyst rum og brug et lys med god farvegengivelse for at opnå de bedste resultater.

Comments (0)

No comments at this moment
Vare tilføjet til ønskeseddel
Vare tilføjet til sammenligning.