TALA - MÅNEDENS MÆRKE

Tala blev lanceret i London i 2015 med en innovativ tilgang til LED-belysning. Mærket blev grundlagt af tre venner, mens de studerede sammen på University of Edinburgh.

Med en fælles passion for design, teknologi og bæredygtighed tror Tala på, at bevaring og skønhed kan kombineres, når vi udvikler os til en verden med lavt kulstof indhold.

Tala's første produkt var en LED pære med et unikt design. Siden da har Tala fortsat med at innovere og tilbyder nu et omfattende udvalg af smukke LED lamper.

Mange af Tala's lamper er faktisk baseret på at du selv "bygger" din egen lampe ud fra deres fatninger og pærer. Det vil sige at først vælger man fatningen, derefter den pærer som skal sidde i. Derved bliver en Tala lampe også mere personligt end andre. Tala tilbyder også faste sæt som du finder herunder. Alle Tala's kollektioner er designet i deres eget studie og lyslaboratorium i London ud fra deres egne værdi'er som er:

Vi fremmer progressivt design, der hylder LED-pæren

Vi brænder for bæredygtighed og sandhed til materialer

Vi ser på naturen for at få inspiration og udnytter 4,5 milliarder års forskning og udvikling

detLED.dk er glade for at kunne vise vores kunder Tala's fantastiske lamper i denne måned. Med deres kombination af stil og bæredygtighed er vi sikre på, at du vil finde den perfekte lampe til dit hjem fra Tala.

Oplev det store udvalg fra Engelske TALA

Fatninger

Pendel lamper

Bord lamper

Væg lamper

Pærer

Comments (0)

No comments at this moment
Vare tilføjet til ønskeseddel
Vare tilføjet til sammenligning.