Månedens mærke er HERSTAL

Mærket Herstal er kendt for at skabe belysningsløsninger af høj kvalitet, der er perfekte til ethvert hjem eller kontor. Med en bred vifte af muligheder at vælge imellem, herunder skrivebordslamper, gulvlamper og bordlamper, er Herstal den perfekte løsning for alle, der ønsker at lysne deres rum op med funktionel og stilfuld belysning. Uanset om du har brug for belysning til din læsekrog eller din arbejdsplads i køkkenet, har månedens mærke - Herstal - præcis det, du har brug for for at få dit hjem til at føles imødekommen. 

Deres produkter er designet til at holde hele livet, og de tilbyder en bred vifte af stilarter, der passer til enhver smag. fra klassisk til moderne, der er en Herstal lampe for enhver smag. Og fordi de er lavet med kvalitetsmaterialer og kvalitetshåndværk, kan du være sikker på, at din Herstal lampe vil give dig mange års glæde. Så hvis du er på udkig efter en smuk kvalitetslampe, der holder hele livet, skal du ikke lede længere end til Herstal.

Herstal har eksisteret siden 1988 og har sidenhen oplyst mange hjem både i Danmark og Nordeuropa.

Martin og Lone Herstal er ægteparret som står bag mærket. De startede oprindeligt deres lampeeventyr i 1987, hvor de overtog en lampebutik i Odense. Det unge par, som på det tidspunkt var i 20'erne, hjalp deres kunder med, at finde lamper som ikke bare gav et godt lys men også så pæne ud, når de hang over spisebordet.

De havde en drøm, om at designe deres helt egne lamper. Den drøm blev i 1988 til Herstal.  Deres første lamper blev mødt med stor entusiasme og man kan godt sige, at det var kærlighed ved første blik hos det danske folk. 

Målet var at kombinere legende og energisk design med god belysning. Det må siges at være lykkedes. Med Herstal får du et stort udvalg i forskellige og spændende designs som alle giver et godt lys. Om det er klassisk design eller banebrydende moderne design, så er der en Herstal lampe for dig.

I dag er Herstal en del af Belid Lighting Group og her forsætter Herstal med at vokse, med de samme værdier og det morderne touch som Martin og Lone startede tilbage i 80'erne.

Herstal pendel lamper

Herstal væglamper

Herstal gulvlamper

Herstal bordlamper

Vare tilføjet til ønskeseddel
Vare tilføjet til sammenligning.