Månedens Mærke KONSTSMIDE

Konstsmide er en svensk virksomhed, der producerer nogle af de mest elegante udendørs belysningsarmaturer på markedet. Konstsmide blev grundlagt i 1942 og har været dedikeret til at skabe smukke og funktionelle produkter, der forbedrer udseendet af ethvert hjem eller have. Det var dog først i 1947 at Konstsmide gik ind i lysbranchen med deres sterinlys holder. Til start havde grundlægger Gunnar Johansson og hans to ansatte producerert smede produkter og blomsterkasser. I 1950'erne kunne de så præsentere deres første udendørslys og herefter blev interessen så størrer og størrer for belysning. Specielt i 80'erne hvor den første lavvolts lydkæde blev præsenteret fra Konstsmide. Det at gå fra 230v til 24v, revolutionerede sikkerheden hos Juletræs belysningen.  I dag er det børnebørnene Janne, Jonas og Daniels Johansson som står bag Konstsmide.

Konstsmide
" At vi i midten af 1990'erne var de første i verden til at bruge LED-teknologi i vores julebelysning, holder os stadig et spring foran. Det ligger simpelthen i vores DNA at turde prøve nye ting, turde være på forkant.
For altid at kunne tilbyde sikre og holdbare produkter, skal hele vores forretning formes af udpræget kvalitetsorienteret tænkning. Vi kan garantere produktionen takket være vores egne fabrikker i Sverige og Ungarn, samt det tætte samarbejde med vores partnere i Kina. Vores produkter gennemgår også omfattende tredjepartstests for at være de sikreste på markedet."


 Konstsmide tilbyder i dag et bredt udvalg af belysning, der passer til enhver stil, lige fra klassiske lanterner og væglamper til moderne belysning og stolpelamper. Ud over deres æstetiske appel er alle Konstsmides produkter designet til at modstå elementerne og give mange års problemfri drift. Uanset om du er på udkig efter et nyt lys til din veranda eller bagterrasse, har Konstsmide helt sikkert en lampe, der opfylder dine behov.

Se det store udvalg af KONSTSMIDE lamper her

Have lamper

Terrasse lamper

Udendørs væglamper

Vare tilføjet til ønskeseddel
Vare tilføjet til sammenligning.