Betingelser for køb - DetLED.dk

VI HAR NU ÅBNET NY OG STØRRE BUTIK I ESBJERG
DET SKAL FEJRES! - SE ÅBNINGSTILBUD HER

KATEGORIER
- KLIK FOR AT ÅBNE

Information

Fragt & Levering

GLS Danmark
Levering i Danmark Fra kun 39,-
Gratis fragt til GLS pakkeshop
starter ved ordre på 799,-

ORDRE PAKKES:
Mandag til Torsdag indtil kl. 15:00
Fredag til kl. 14:00

Salgs- & Leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra web-shoppen. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dem, som køber og DetLED.dk ApS

INDHOLD

(Klik på et punkt herunder for at komme direkte til sektionen)

  

1.0 - Leveringstid og transport

1.1 - Fragtpriser

2.0 - Ordrebekræftelse

3.0 - Bestilling og reklamation

3.1 - Risiko for varerne

3.2 - Reklamation

3.3 - RMA, opret en reklamation

3.3.1 - RMA via "Min Konto"

3.3.2 - RMA ved køb, hvor der ikke er oprettet en konto

3.3.3 - Fragtomkostninger i forbindelse med en RMA sag

3.4 - Om reklamationsret i Danmark

4.0 - Fortrydelsesret - Hvis du fortryder dit køb

4.1 - Betingelser for returnering af varer

4.2 - Tilbagebetaling for returvarer

4.3 - Varer undtaget fortrydelsesretten

4.4 - Varens stand ved returnering

4.5 - Omkostninger ved returnering

4.6 - Returpakkens indhold

4.7 - Forringelse af værdien af varer

5.0 - Adresse til returvarer og RMA

6.0 - Varepris og betaling

6.1 - Betalingsbetingelser

6.2 - Betalingsmetoder

7.0 - Kontooplysninger ved bankoverførsel

8.0 - Sikkerhed og brug af personlige oplysninger

8.1 - Databaseoplysninger, kryptering og sikker forbindelse

8.2 - Sikkerhed ved tilmelding af nyhedsbrev

8.3 - Cookies

8.4 - Webstatistik

8.5 - Google adwords og analytics

8.6 - Indsamling, ændring og sletning af personfølsomme oplysninger

9.0 - Firmaoplysninger

 


 

1.0 - Leveringstid og transport

Levering af varer fra DetLED.dk, anses for sket, når kunden har fået udleveret sin ordre.

Forsendelsen af varer sker almindeligvis med GLS eller fragtmand og ordren sendes altid samlet, med mindre der forekommer delvis levering fra anden leverandør eller fjernlager.

Efter modtagelse af din betaling er den forventede leveringstid 1-2 hverdage, ab. lager Esbjerg og ca 2-4 hverdage (oftest 2-3 hverdage) hvis varen er på fjernlager, eller sendes direkte fra leverandør.

Ovenstående gælder udelukkende alle destinationer i Danmark. (med undtagelse af Grønland og Færøerne)

 

1.1 - Fragtpriser

Levering af varer sker typisk med GLS Danmark, enten til pakke shop eller direkte til din addresse, alt afhængigt af, hvad du vælger.

Forsendelse til valgfri GLS pakke shop koster DKK 59,- for en ordreværdi på mindre end DKK 50,-

Forsendelse til valgfri GLS pakke shop koster DKK 39,- for en ordreværdi på mere end DKK 50,- og op til en ordreværdi på DKK 798,-

Forsendelser til valgfri GLS pakke shop, og som har en ordreværdi på mere end 798,-, sendes fragtfrit.

Forsendelse med GLS privatomdeling koster DKK 65,- for en ordreværdi på mindre end DKK 50,-

Forsendelse med GLS privatomdeling koster DKK 55,- for en ordreværdi på mere end DKK 50,-

Forsendelser til firma adresser, med GLS erhverv, koster DKK 55,- uanset ordrestørrelse.

 

BEMÆRK VENLIGST: Ved bestilling af 1-faset og 3-faset skinner til skinnespot, i længderne 3-4 meter, vil fragtomkostningerne udgøre DKK 79,-, da varen sendes med fragtmand.

 

2.0 - Ordrebekræftelse

Efter gennemført ordre, sender vi dig automatisk en ordrebekræftelse på dit køb. Ordrebekræftelsen er dit bevis på, at vi har modtaget din ordre.

Du vil modtage yderligere en faktura, samt en bekræftelse pr. mail, når din ordre er blevet afsendt, eller ligger klar til afhentning.

 

Afhenting af varer sker på følgende adresse:

DIN LED SHOP

Østre Gjesingvej 13

6715 Esbjerg N

 

Afhentning af varer skal ske i vores åbningstid, som er: Mandag til Torsdag fra kl. 10:00 til kl. 17:30, samt Fredag fra kl. 10:00 til 15:00. På weekend og helligdage holder vi lukket.

 

BEMÆRK VENLIGST: Der gives besked pr. mail når din ordre er klar til afhentning.

 

3.0 - Bestilling og reklamation

Der tages forbehold for udsolgte varer, fejloplysninger og fejl på webshoppen. Alle priser er angivet inklusiv moms. Alle priser er angivet inklusiv alle Danske afgifter, samt Dansk told med videre.

Priserne er dagspriser. Når du handler hos DetLED.dk ApS indgås aftaler udelukkende på Dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på din konto eller sende en mail til os, med forespørgsel herom: Skriv til kundeservice

 

3.1 - Risiko for varerne

Vare der sendes som pakke med GLS, er inklusiv forsikring på op til DKK 4600,-. Risikoen for varerne overgår til dig, som kunde, på leveringstidspunktet.

 

3.2 - Reklamation

Der ydes 2 års reklamationsret på alle varer, købt hos DetLED.dk. Dog ydes der, fra producenten, op til 10 års garanti på udvalgte varer. Hvis der ydes 10 års garanti på en vare, vil dette fremgå i de tekniske specifikationer, under den givne vare.

 

3.3 - RMA, opret en reklamation

Oplever du uheldigvis, at din vare modtages defekt, eller bliver defekt under garantiperioden, og/eller inden for 2 år fra købsdato, skal du, via vores webshop, oprette en RMA sag.

 

3.3.1 - RMA via "Min Konto"

Dette gøres i sektionen "Min Konto", som du tilgår ved at logge ind på din konto. Har du ikke oprettet en konto, men i stedet valgt at handle, uden at oprette konto, skal du følge anvisningerne i sektion 3.3.2

 1. Log ind (Øverste højre hjørne af webshoppen) med dit brugernavn og din adgangskode, eller via Facebook eller Google+ knappen.
 2. Efter du er logget ind, klikker du på dit navn, i øverste højre hjørne af webshoppen. Der hvor der stod "Log ind" for lidt siden.
 3. På siden for "Min konto" klikker du på "Mine ordrer".
 4. På siden for "Mine ordrer", klikker du, ud for den specifikke ordre" på knappen "Detaljer".
 5. Du bliver nu ført ned til dine ordredetaljer. Her skal du markere med flueben i den vare du ønsker at oprette en RMA på.
 6. Herefter skal du beskrive dit problem med varen(e) i tekstfeltet under "Returnering af varer". Hvis muligt er det vigtigt at beskriver den præcise hændelse, som førte til fejlens eller defektens indtræffen. Jo flere detaljer, jo lettere bliver det for os at hjælpe dig.
 7. Efter beskrivelsen, finder fu knappen "Opret en RMA nota" og klikker på denne knap for at undsende din RMA forespørgsel.
 8. Du bliver nu ført videre til en ny side, hvor din RMA sag står markeret med status "Afventer bekræftelse". På denne side finder du samtidigt dit RMA nummer, som starter med RE# efterfulgt af 6 tal. Dette nummer skal skrives uden på pakken, når din RMA er blevet accepteret. Du kan, til enhver tid, tilgå dine RMA sager fra siden for "Min konto" ved at klikke på "Mine returneringer".

 

3.3.2 - RMA ved køb, hvor der ikke er oprettet en konto

Har du handlet hos DetLED.dk, men i den forbindelse ikke oprettet en kundekonto, skal du gøre følgende for at oprette en reklamation.

 1. Genfind mailen med din ordrebekræftelse, som du modtog umiddelbart efter din bestilling i din e-mail indbakke.
 2. I mailen finder du dit ordrenummer, som du skal indtaste på denne side: https://detled.dk/gaestesporing, sammen med den e-mail adresse, som du brugte ved bestilling.
 3. Når oplysningerne er indtastet, klikker du på knappen "Send".
 4. Du bliver nu ført ind på en side, hvor du finder din ordreoversigt. Lander du ikke på denne side, skyldes det at dine indtastede oplysninger er forkerte.
 5. I bunden af siden med din ordreoversigt, finder du en sektion, hvor du tilbydes at opgradere din gæstekonto til en kundekonto. Indtast blot en valgfri adgangskode på minimum 6 tegn og klik på "Send". Du kan du ikke oprette en RMA sag, uden først at opgradere din gæstekonto til en permanent kundekonto.
 6. Når din konto er oprettet, skal du logge ind ved hjælp af din e-mail adresse, samt det kodeord du skrev, da du opgraderede din gæstekonto, ved at klikke på knappen "Log ind" i øverste højre hjørne på siden.
 7. Efter du er logget ind, klikker du på dit navn, i øverste højre hjørne af webshoppen. Der hvor der stod "Log ind" for lidt siden.
 8. På siden for "Min konto" klikker du på "Mine ordrer".
 9. På siden for "Mine ordrer", klikker du, ud for den specifikke ordre" på knappen "Detaljer".
 10. Du bliver nu ført ned til dine ordredetaljer. Her skal du markere med flueben i den vare du ønsker at oprette en RMA på.
 11. Herefter skal du beskrive dit problem med varen(e) i tekstfeltet under "Returnering af varer". Hvis muligt er det vigtigt at beskriver den præcise hændelse, som førte til fejlens eller defektens indtræffen. Jo flere detaljer, jo lettere bliver det for os at hjælpe dig.
 12. Efter beskrivelsen, finder fu knappen "Opret en RMA nota" og klikker på denne knap for at undsende din RMA forespørgsel.
 13. Du bliver nu ført videre til en ny side, hvor din RMA sag står markeret med status "Afventer bekræftelse". På denne side finder du samtidigt dit RMA nummer, som starter med RE# efterfulgt af 6 tal. Dette nummer skal skrives uden på pakken, når din RMA er blevet accepteret. Du kan, til enhver tid, tilgå dine RMA sager fra siden for "Min konto" ved at klikke på "Mine returneringer".

 

3.3.3 - Fragtomkostninger i forbindelse med en RMA sag

Når du har oprettet en RMA, skal den først godkendes. Du vil få tilsendt en e-mail i alle tilfælde om sagen bliver godkendt eller afvist, samt en begrundelse herom.

Ved accept, sender vi dig en retur label til GLS, som du skal sætte på returpakken. Skriv også dit RMA nummer på pakken og aflever efterfølgende pakken i din nærmeste GLS pakke shop. og aflevere i din nærmeste GLS pakke shop.

Du finder dit RMA nummer her på webshoppen under "Min konto". Klik på "Mine returneringer". Nummeret du skal skrive starter med: RE#, efterfulgt af 6 tal. og står ud for den specifikke retursag.

HUSK OGSÅ at vedlægge en kopi af din faktura i returpakken!

 

3.4 - Om reklamationsret i Danmark

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået indenfor 24 måneder efter købet. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, alt afhængigt af den konkrete situation.

Du skal meddele din reklamation indenfor rimelig tid, efter at du har konstateret problemet. Hvis din reklamationssag godkendes, vil vi sende dig en returlabel, så varen kan ombyttes eller krediteres. HUSK at oprette en RMA sag her på webshoppen. Du finder oplysninger og en guide herom i sektion 3.3

 

4.0 - Fortrydelsesret - Hvis du fortryder dit køb (gælder ikke for B2B kunder)

På DetLED.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret, fra det tidspunkt, hvor du modtager din ordre eller sidste del af din del-ordre. Efter 14 dage udløber returretten og du vil, rent juridisk, ikke længere have ret til at kunne returnere dine varer. Dog er sjældent så firkantede, at vi alligevel ikke kan finde en løsning, men det kræver at du ringer eller skriver til vores kundeservice på (+45) 71 99 3000 eller mail via vores kontaktformular:

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksomme på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

(som erhvervskunde har du ikke ret til at fortryde dit køb, men er det varer vi alligevel sælger mange af, kan vi normal altid finde en løsning)

 

BEMÆRK VENLIGST: Du kan ikke fortryde dit køb, ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give os besked herom.

 

4.1 - Betingelser for returnering af varer

Returvarer skal sendes til os, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os herom. Du står selv for at afholde alle udgifter i forbindelse med returneringen. Vi kan tilbyde, at du køber en returlabel hos os. Du kan finde vores GLS returlabel ved at skrive GLS i søgefeltet for oven. Efter bestilling, sender vi dig en retur label via e-mail, som du skal printe ud og påsætte din returforsendelse, hvorefter den kan indleveres i din nærmeste GLS pakke shop.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og når sikkert frem. Du bærer dermed risikoen for varen, fra tidspunktet hvor returpakken bliver indleveret og indtil vi har fået den udleveret.

 

BEMÆRK VENLIGST! Pakken SKAL sendes retur til vores returadresse med omdeling. Vi har desværre ikke mulighed for at hente pakken i pakkeshop/udleveringssted, så der er derfor VIGTIG du sender varen retur med omdeling, da pakken ellers vil gå retur til afsender!

 

Returadresse oplysninger

 

4.2 - Tilbagebetaling af returvarer

Når vi modtager din ordre retur, krediterer vi det betalte til dit betalingskort. Har du betalt via bank overførsel, oplys da venligst dine konto oplysninger ved returen. Så vil vi tilbageføre beløbet til dig via bankoverførsel.

Hvis du returnerer hele din ordre, og standen på de returnerede varer godkendes som værende intakte, krediterer vi dig det fulde ordrebeløb, som det fremgår på din faktura (også eventuelle fragtomkostninger)

Ved delvis returnering - det vil sige, i de tilfælde, hvor du kun returnerer en del af-, og ikke hele din ordre, krediterer vi dig kun beløbet for den, eller de returnerede varer. Vi krediterer ikke fragtomkostninger ved delvis returnering. (erhvervskunder "B2B" vil ikke få fragten refunderet, så frem der gives lov til returnering af varer)

 

4.3 - Varer undtaget af fortrydelsesret

Returlabel som er købt på DETLED.DK og Varer, som er fremstillet specifikt efter kundens ønske - eksempelvis ledninger, kabler og rope light, som er blevet klippet til kundens ønskede længde, tages ikke retur.

 

4.4 - Varens stand ved returnering

Ved returnering af en ordre, eller ved delvis returnering af en ordre, undersøger og tester vi varens stand, inden vi godkender din returnering. Finder vi betydelige mangler eller fejl ved varen(e), som vurderes til at være opstået grundet manglende- eller ødelagt original emballage, misvedligehold, vold, forkert tilslutning, uautoriseret installation, eller hvis varen på anden måde fremstår med synlige skrammer og/eller buler, som vurderes til at udgøre en væsentlig forringelse af varens værdi, vil returen blive nægtet eller krediteret det beløb, som vi vurderer udgør varens egentlige værdi. Er varen ødelagt og dette er selvforskyldt, vil returneringen blive nægtet.

 

4.5 - Omkostninger ved returnering

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din returnering. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har givet samtykke til anden betalingsform.

 


Når vi har modtaget varen, behandler og tilbagefører vi din betaling, typisk indenfor 2 til 5 bankdage. Webshops har generelt op til 30 dages behandlingstid for returvarer.

 

BEMÆRK VENLIGST: Vi krediterer først din betaling, når vi har modtaget og testet din returnering.

 

4.6 - Returpakkens indhold

Når du returnerer din pakke, skal du altid pakke varerne forsvarligt ind. Vær opmærksom på, at GLS håndterer varerne med troen på at de er forsvarligt pakket og forventer at pakken skal kunne holde til et fald på 4 meter, uden at gå i stykker.

 

Det er også vigtigt at du tilbageleverer varerne intakte og i original emballage, da vi skal kunne sælge den til næste kunde, uden yderligere tab. Undgå venligst at ødelægge emballagen og/eller varen, når du pakker den ned. Har du problemer med at pakke varen forsvarligt i den originale emballage, vedlæg da bare emballagen separat i returforsendelsen og så sørger vi for at få pakket den forsvarligt og originalt.

 

4.7 - Forringelse af varens værdi

Varer, som sendes retur, skal være pakket forsvarligt og i original emballage. Du må meget gerne returnere i samme kasse (evt. med flamingo fnuller), som du modtog ordren i. Varer, som returneres inden for fortrydelsesretten, SKAL returneres sammen med varens originale emballage og emballagen skal fremstå i samme stand som ved modtagelsen. Returneres varer(ne) i ødelagt, eller med manglende emballage, vil det medføre en værdiforringelse af produktet, idet vi skal kunne sælge den til anden kunde. Hvis emballagen er ødelagt, eller varen på anden måde tilbageleveres med selvforskyldte defekter, vil varens værdiforringelse blive pålagt dig, som kunde, og du vil således kun blive krediteret det beløb, som reelt udgør varens værdi. En værdiforringelse, grundet manglende emballage udgør, som oftest 50% af varen værdi, mens ødelagt emballage typisk udgør en værdiforringelse på mellem 20 og 50%, alt afhængig af omfanget.

 

5.0 - Adresse til returvarer og RMA

DetLED.dk

Østre Gjesingvej 13

6715 Esbjerg N

 

HUSK at vedlægge en kopi af din faktura, samt at skrive eventuelt RMA nummer uden på pakken, hvis returen drejer sig om en reklamation. Du kan lære mere om at oprette en RMA reklamationssag ved at gå til sektion

 

BEMÆRK VENLIGST! Pakken SKAL sendes retur til vores returadresse med omdeling. Vi har desværre ikke mulighed for at hente pakken i pakkeshop/udleveringssted, så der er derfor VIGTIG du sender varen retur med omdeling, da pakken ellers vil gå retur til afsender!

3.0 - Bestilling og reklamation

 

BEMÆRK: Vi kan tilbyde dig at købe en retur label gennem vores webshop. Søg på GLS i søgefeltet øverst på siden for at finde vores returlabel.

 

6.0 - Varepris og betaling

Alle priser på vores webshop er angivet inklusiv 25% moms.

 

Vores kreditgodkendte erhvervskunder kan ligeledes købe ind i vores webshop med betaling via faktura. Her gives der en betalingsfrist på 14 dage netto.

 

Offentlige instanser kan ligeledes handle på webshoppen med brug af deres EAN nummer. Her gives der ligeledes kredit på 14 dage netto.

 

Der tages i øvrigt forbehold for trykfejl og mangler på webshoppen. Ved fejlangivne priser forbeholder DetLED.dk sig retten til, uden videre, at annullere din ordre for at rette fejlen. Du vil blive informeret herom.

Ligeså tages der forbehold for leveringssvigt fra leverandør, samt udsolgte varer, som ikke er angivet som udsolgt i shoppen, grundet lagerfejl.

Alle nævnte priser i webshoppen er ab. Lager, Esbjerg.

 

6.1 - Betalingsbetingelser

Betaling sker i valuta DKK og betalinger hæves først fra dit betalingskort, når din ordre er blevet afsendt, med mindre andet er aftalt.

 

Vi kan aldrig hæve et større beløb fra dit kredit- eller debitkort, end det du har godkendt ved betaling af ordren. Ønsker du således at tilføje varer til din ordre, beder vi dig gå til din ordreoversigt og annullere din ordre for at oprette en ny, hvor du også tilføjer de manglende varer.

 

Kunder, der ikke er kredit-godkendte, betaler forud. Eventuel kredit, aftales nærmere med DetLED.dk.

 

6.2 - Betalingsmetoder

De kan vælge at betale enten med betalingskort, eller bankoverførsel samt EAN-Betaling (EAN-Betaling gælder kun til offentlig virksomhed). Vi vil først sende Deres ordre så snart vi har registreret Deres indbetaling. Er De erhvervskunde og kreditgodkendt*, kan De vælge at få tilsendt en faktura til senere indbetaling sammen med Deres ordre.
 
OBS! Bestiller du som offentlig virksomhed med EAN-betaling, koster det et fakturerings-gebyr på kr. 25 inkl. moms pr. ordre.

 

Betales der ikke med Dankort, Visa-Dankort, e-Dankort, MobilePay eller VIABILL, pålægges der et transaktionsgebyr på betalingen. Gebyret pålægges porto-omkostningerne på den endelige faktura.

Gebyret udgør, af det fulde ordrebeløb inklusiv porto, altid den procent-sats, som dags dato fastsættes af betalings transaktionsleverandøren - ePay, samt NETS.

 

Satserne udgør dags dato:

 

DANSK UDSTEDTE BETALINGSKORT (Private Betalingskort)

 • Dankort: Ingen gebyr
 • Visa-Dankort: Ingen gebyr
 • eDankort: Ingen gebyr
 • Maestro: Ingen gebyr
 • MasterCard: Ingen gebyr
 • MasterCard Debit: Ingen gebyr
 • Visa: Ingen gebyr
 • Visa Electron: Ingen gebyr

 

DANSK UDSTEDTE BETALINGSKORT (Betalingskort Erhverv)

 • MasterCard: 2,75%
 • Maestro: 2,75%
 • MasterCard Debit: 2,75%
 • Visa: 2,75%
 • Visa Electron: 2,75%

 

UDENLANDSK UDSTEDTE BETALINGSKORT (UDENFOR EU)

 • MasterCard: 2,75%
 • Maestro: 2,75%
 • MasterCard Debit: 2,75%
 • Visa: 2,75%
 • Visa Electron: 2,75%

 

ANDRE BETALINGSGEBYRER

 • VIABILL: Ingen
 • MobilePay: Ingen

 

* Ønsker du at få tilsendt en faktura sammen med din ordre, skal du være kreditgodkendt kunde hos DetLED.dk ApS. Dette vil sige, at du tidligere skal have handlet hos os og være registreret i vores kundekartotek/database over kreditgodkendte kunder. Er du kreditgodkendt, vælger du blot [Afhentning i butikken] på betalingssiden, og vi vil herefter kontakte dig vedrørende nærmere omstændigheder for forsendelse/levering.

 

7.0 - Kontooplysninger ved bankoverførsel

DetLED.dk ApS

Frøs Sparekasse
Reg. 9736
Konto nr. 3216268

HUSK VENLIGST: at skrive ordrenummer eller fakturanummer som meddelelse til os på overførslen. På denne måde kan vi lettere identificere din betaling og hurtigere ekspedere din ordre.

 

8.0 - Sikkerhed og brug af personlige oplysninger

For at kunne handle på DetLED.dk skal du, når du går til kassen, oplyse dit navn, faktura adresse, leverings adresse, e-mail adresse, samt telefonnummer i de påkrævede indtastningsfelter. Når ordren er bestilt, vil du få tilsendt en ordrebekræftelse via den oplyste e-mail adresse, som bekræfter din bestilling. Når ordren er færdigbehandlet modtager du yderligere en e-mail med bekræftelse herom, samt eventuelt tracking nummer.

 

8.1 - Databaseoplysninger, kryptering og sikker forbindelse

De indtaste oplysninger, samt ordreoplysninger opbevares i vores sikrede og lukkede database, som ingen andre har adgang til. Alt trafik og færden på vores webshop foregår gennem en sikker krypteret forbindelse (SSL), dette for at opnå maksimal beskyttelse og sikring af gemte data, samt cookies.

 

Hvis du er utryg ved at vi opbevarer dine data, kan du til enhver tid oplyse os herom, hvorefter vi kan slette alle oplysninger om dig i databasen. Dog opbevarer vi stadig din(e) faktura(er) i vores fysiske bogholderi.

 

Oplysningerne opbevares, af juridiske årsager, i databasen i 5 år fra registreringsdato, hvorefter de slettes automatisk.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Dette, ved at du skal acceptere disse salgs- og leveringsbetingelser, samt betingelser for køb, inden du kan gennemføre din bestilling.

 

Direktøren og andre ansatte hos DetLED.dk ApS, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Den dataansvarlige på DetLED.dk ApS er vores Webmaster.

 

Kundeoplysninger opbevares krypteret og videreformidles, eller videresælges IKKE til tredjepart.

 

8.2 - Sikkerhed ved tilmelding af nyhedsbrev

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev - registreret kunde, som ikke registreret - registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen opbevares i vores eksterne nyhedsbrev system (MailChimp) og videregives, eller videresælges ikke til tredje part.

 

Som registreret kunde hos DetLED.dk ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hertil, skal rettes til DetLED.dk ApS via telefon (+45) 71 99 3000 eller e-mail via denne kontaktformular: Skriv os en mail

 

8.3 - Cookies

På DetLED.dk anvendes der cookies, med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre dit besøg så nemt og behageligt, som overhovedet. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Klik her for at læse vores cookie politik

 

8.4 - Webstatistik

DetLED.dk indsamler automatisk statistik, mens du besøger webshoppen. Dette bruger vi til bedre at kunne forstå vores besøgendes brug af shoppen og dermed vil kunne optimere brugeroplevelsen yderligere. Statistikken bruges udelukkende med henblik på at kunne forbedre brugeroplevelsen med DetLED.dk

 

8.5 - Google adwords og analytics

én af de cookies vi benytter os af, bruges i forbindelse med Google adwords. Denne cookie holder øje med, hvilke varer du kigger på og gemmer oplysninger herom på din computer. Efter dit besøg, vil du opleve at se flere målsøgte reklamer fra DetLED.dk på andre hjemmesider, som er sponseret af reklamer. Dette kunne eksempelvis være ekstra bladets hjemmeside (eb.dk), den blå avis (dba.dk) eller bold.dk.

Klik her for at læse vores cookie politik

 

8.6 - Indsamling, ændring og sletning af personfølsomme oplysninger (GDPR)

D. 25. Maj 2018 trådte en regulering af EU's persondatapolitik i kræft. Dette har betydet at kunder og besøgende nu har større mulighed for at få direkte indsigt i de oplysninger vi bevarer herom. Med reguleringen er der kommet langt strammere regler om opbevaring af personfølsomme data både fysisk og digitalt.

Hos DetLED.dk tager vi dine data seriøst! Dette betyder at alle oplysninger vi opbevarer om dig, sikres i en krypteret database, hvor kun butikkens personale til ordre- og kundehåndtering har adgang.

Det er til enhver tid muligt at indhente oplysninger om de data vi opbevarer om dig, samt anmode om ændring eller sletning af disse.

Hvis du opretter en kundekonto har du nu selv mulighed for at indhente dine oplysninger via "Min konto". Ønsker du at ændre eller helt at slette dine oplysninger, eller specifikke data, kan du til enhver tid anmode vores Webmaster om at ændre eller slette dine data. Dette gøres simpelt ved at kontakte vores Webmaster via denne kontaktformular.

 

Har du handlet hos os, uden at oprette konto, eller har du kontaktet os via vores kontaktformular, kan du ligeledes tage kontakt til vores Webmaster for at få tilsendt, ændret eller slettet de oplysninger vi opbevarer om dig.

 

9.0 - Firmaoplysninger

DetLED.dk er en del af JS Gruppen ApS og har følgende CVR-nummer: DK-36942177

 

Vores juridiske adresse (KUN KONTOR ADRESSE)
 
JS Gruppen ApS / DetLED.dk
Marsvej 14, Alslev
DK-6800 Varde

 

Vores fysiske butik har følgende adresse:
 
LUX & SMART LIVING

Østre Gjesingvej 13

6715 Esbjerg N

 

Kundeservice:

Telefon (+45) 71 99 3000

Klik her for at sende en e-mail

 

Du finder os her:

 

KLIK FOR AT ÅBNE ADRESSE I GOOGLE MAPS I NYT VINDUE

 

Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse med brugen og handlen på DetLED.dk

 

Venligst hilsen

DetLED.dk


© 2019 DetLED.dk - Østre Gjesingvej 13, 6715 Esbjerg N - Kundeservice: 71 99 3000 - CVR: 36942177 - Reg. Nr.: 9736, konto nr.: 3216268