MÅNEDENS MÆRK - ÖRSJÖ

Simon Jonsson, Sture Jonsson og Edvins Thorén havde i 1948 en drøm om at skabe noget mere ud af deres eget. De tre mænd grundlagde Örsjö Industry AB med det mål for øje - at producere kvalitetsartikler som maling til husholdningsbrug eller industribrug  og kontaktstifter til Televerket (svensk statsejet virksomhed med ansvar for telekommunikation). Efterhånden som produktionen steg gennem tiden, steg også efterspørgslen fra forskellige sektorer, hvilket tvang dem til at ekspandere hurtigt, samtidig med at de stadig opretholdt høje standarder hvert skridt på vejen.

I 1952 begynder Örsjö arbejdet med at producere lamper til forbrugermarkedet og ender faktisk med at indgå en aftale med IKEA stifteren Ingvar Kamrad om at levere lamper til Ikea.

Herefter er resten historie så at sige, da Örsjö er blevet et kæmpe brand sidenhen og findes i flere og flere hjem. Ikke blot i Sverige men i hele Europa og verdenen. Örsjö samarbejder sammen med mange højt respekterede designere og deres imponerende flid og kvalitet mærkes straks. 

Se det store udvalg her

PENDEL LAMPER

VÆG LAMPER

BORD LAMPER

GULV LAMPER

Vare tilføjet til ønskeseddel
Vare tilføjet til sammenligning.