Nedsat pris! Outlet: Spectrum 5W Farvet LED pære - Gul, matteret, E27 Spectrum Udvid

Outlet: Spectrum 5W Farvet LED pære - Gul, matteret, E27

Spectrum Spectrum

6065-0

Ny

DKK 9,60

inkl. moms

DKK 16,00 inkl. moms

-40%

På lager.


Forvandl din belysning med varme farver

Opgrader din belysning med vores 5W farvede LED pære i en smuk gul nuance. Designet med en E27 stor fatning, passer denne pære perfekt til standard lamper, hvilket gør den til et alsidigt valg til både hjemmet og kontoret.

Energibesparende og effektiv

Med en effekt på kun 5W tilsluttes denne LED pære til en 230V forsyning, hvilket betyder, at du får en fremragende lysstyrke uden høje energiregninger. Den matte overflade giver et behageligt blødt lys, der ikke blænder.

Ensartet lysfordeling

Denne pære er designet med en imponerende spredningsvinkel på 270 grader. Det sikrer en jævn og bred fordeling af lys i rummet, så du undgår skarpe skygger og får en harmonisk atmosfære.

Naturlig lyskvalitet

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 garanterer, at farverne fremstår naturligt og ægte. Denne egenskab gør den ideel til de fleste behov, hvad end det er til arbejdsstationen, stuen eller festlige lejligheder.

Kompakt og praktisk design

Med dimensionerne på 93 x 50 mm, passer den perfekt ind i forskellige belysningsarmaturer uden besvær. Det gør det nemt at erstatte dine gamle pærer og nyde de mange fordele ved LED-teknologien.

  • Strømforbrug: Kun 5W
  • Fatning: E27
  • Spænding: 230V
  • Spredningsvinkel: 270 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi 80-85
  • Dimensioner: 93 x 50 mm

Med denne farvede LED pære tilføjer du ikke blot en visuel charme til dine rum, men også en holdbar og miljøvenlig belysningsløsning. Skab en indbydende stemning med det varme, gule lys, der passer perfekt til afslappende stunder.

Lyset
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Bredde 93 mm.
Dybde 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V