SE TILBUD Skarpe april tilbud - spar op til 65% på udvalgte varer her 

detLED går all-in på online salg og du kan gøre et kup!

Nyt kapitel: detLED går all-in på online salg

Det er med blandede følelser, men også med en vis begejstring, at vi hos detLED tager et modigt skridt ind i fremtiden. Vi lukker vores elskede fysiske butik og går all-in på online salg!

Populære mærker til halv pris: Spar 50% på alle LED lys og lamper i butikken

Selvom vi lukker vores fysiske butik, betyder det ikke, at du skal gå glip af vores gode tilbud og fantastiske sortiment af LED lys og lamper. Tværtimod! For at fejre denne milepæl og gøre plads til vores nye digitale eventyr, har vi nemlig besluttet at holde et kæmpe "Luk & Sluk" udsalg i butikken!

Det er en enestående mulighed for at gøre et kup og opgradere dit hjem med smuk LED lys fra populære mærker som Belid, Halo Design, New Works og LUCEPLAN – og det hele med 50% rabat uanset førpris - også selvom varen er på tilbud! Altså er der en lampe med 30% rabat - så smider vi 50% oveni - du kan altså spare en hel del på din nye belysning. 

Men husk, det gælder KUN i butikken og KUN indtil vi lukker dørene for sidste gang, så skynd dig forbi, og lad os tænde op for dit livs belysningskup!

Det gælder ikke kun vores fantastiske udvalg af LED lys og lamper – tilbuddet omfatter faktisk ALLE varer i hele butikken! Ja – selv nogle flotte borde er inkluderet i dette uimodståelige udsalg, her snakker vi dog om prisen i butikken. 

Tilbuddet starter torsdag d. 13. april 2023 og løber helt frem til og med d. 26. april 2023 kl. 16, hvor vi slukker lyset i butikken for sidste gang. 

Bemærk, at køber du en udstillingsvare der skal tages ned, eller som er fastmonteret på anden vis, så kan varen afhentes i perioden mellem d. 20-05-2023 og frem til d. 31-05-2023 - varen kan afhentes på vores lager mellem kl. 08:00 og 15:00. Vi kan ikke reservere produkter og det er først-til-mølle. Så sørg for at planlægge din shoppingtur i god tid og gør dig klar til at gøre nogle fantastiske fund og besparelser! Vi pointerer, at der her ingen returret gælder på køb af varer i butikken. Der er selvfølgelig, som altid, 2 års reklamationsret.  

Husk, det er en engangs mulighed, og du vil ikke have en chance for at opleve et udsalg som dette igen. Skynd dig ned i butikken, og gør dig klar til at opgradere dit hjem, kontor eller hvilket som helst rum, du ønsker at forvandle, med vores smukke og energieffektive LED-lys, lamper og andre fantastiske produkter.

detLED online: Samme gode service og ekspertise

Vi vil selvfølgelig fortsætte med at tilbyde den samme gode service og ekspertise online, som I kender fra butikken. Så glæd jer til masser af nye spændende tiltag og inspirerende indhold på vores hjemmeside og sociale medier. Sammen vil vi fortsætte med at udforske og udbrede de uendelige muligheder inden for LED-belysning og design.

Gratis og uforpligtende LED-rådgivning: Vi er her for dig

Selvom vores fysiske butik lukker, betyder det ikke, at du skal gå glip af den personlige og uforpligtende rådgivning, som vi er så stolte af. Du kan nemlig stadig arrangere et fysisk møde med os, hvor vi vil tage os tid til at lytte til dine ønsker og behov, og sammen vil vi finde frem til den perfekte LED-løsning for dig. Book dit personlige og uforpligtende møde med os allerede i dag - se tilbudsformular, og lad os sammen finde den perfekte belysning til dit projekt. Vi glæder os til at hjælpe dig med at realisere dine LED-drømme og tænde op for en lysere fremtid - både online og ansigt til ansigt.

 Følg med her på hjemmesiden, bloggen, og følg os på vores sociale medier for de nyeste tilbud og trends inden for LED-belysning. 

Vi glæder os til at tage hul på det næste kapitel sammen med jer - online!

På gensyn online og i vores rådgivningssessioner!

De bedste hilsener,

Teamet hos detLED 🌟

Loading...