Vi byder dig velkommen med 5% rabat på din næste ordre! Fratrækkes automatisk ved kassen. 

EGLO Danmark

EGLO leverer moderne belysning i form af pendler, bordlamper, gulvlamper og meget andet til hjemmets belysning i hele verden. Hos DetLED.dk finder du et stort og bredt sortiment af EGLO lamper til en hver smag. 

Kategorier
Pris
DKK DKK
Farve
more... less
Energiklasse
Udendørs brug
Filter
Brug for produktvejledning? Ring tlf. 71 99 3000
Sorter efter

EGLO: LED lamper giver nye designmuligheder

Siden 2006 har EGLOs fokus i deres lampeproduktion udelukkende været på LED-teknologi. Det var en naturlig udvikling, da LED både er energibesparende, giver en god lyskvalitet, holder længere og udleder mindre varme end traditionelle pærer – men mindst lige så meget fordi LED-teknologien har åbnet nye muligheder for minimalistisk og enkelt design, fordi LED-lyskilder fylder mindre.

Det er også takket være den moderne LED-teknologi, at priserne på EGLO lamper bliver holdt på et niveau, hvor alle kan være med. Firmaet lægger vægt på at fremstille lamper til overkommelige priser, så alle har råd til en smuk lampe over spisebordet, i soveværelset eller et helt tredje sted. Uanset hvor du har brug for lys, kan du finde en EGLO LED lampe, der passer til formålet – ovenikøbet til meget fair priser!

EGLO har lamper til alle formål

Uanset hvilket formål, du mangler en lampe til, har EGLO svaret. Du kan finde loftlamperbordlampervæglamperudendørs belysning og meget andet i ethvert tænkeligt design. Foretrækker du enkle lamper i klassisk design eller mere ekstravagante lamper, der skiller sig ud fra mængden og kan fungere som et blikfang i dit hjem? Ligegyldigt hvilken smag eller indretningsstil du har, kan du finde en EGLO lampe, der passer perfekt til formålet. Du kan finde alt fra flotte langbordspendler og lysekroner til små enkle pendler og stilsikre gulvlamper, der er lige så meget kunstinstallation som praktisk belysning.

EGLO lamper: Flot design og høj kvalitet til gode priser

Det allerbedste ved EGLO lamper er, at uanset hvor lampen er placeret, og hvilket formål den tjener, så er du sikret flot design og høj kvalitet, der kan holde i mange år – og som stadig ser smart og friskt ud om 15 eller 30 år. Når du kigger på EGLOs kompromisløse kvalitet og tidløse designs, forventer du måske, at lamperne koster en formue – men det gør de ikke. Eglo har altid gode priser, hvilket gør det til en yderst fornuftig investering.

Gå på opdagelse i udvalget af EGLO lamper

I Eglos store udvalg af lamper finder du:

  • EGLO loftlamper til generel belysning – for eksempel i gangarealer, køkken og værksted
  • EGLO pendel lampe giver stilfuld og praktisk belysning over spisebordet, men kan også fungere som hyggebelysning i en hyggekrog eller sofahjørne
  • EGLO gulvlampe er både hyggelig og praktisk belysning – stil standerlampen ved stuens bedste stol eller i en mørk krog, der har brug for lys
  • EGLO bordlampe giver praktisk arbejdsbelysning, når du sidder ved skrivebordet, men du kan også bruge dem som hyggebelysning på et lille sidebord, reoler og andre møbler
  • EGLO væglampe kan bruges som orienteringsbelysning i gangarealer eller lignende, men også som en læselampe i stuen eller børneværelset. Væglamper er også gode til at få lys ud i mørke hjørner
  • EGLO spots kan bruges til generel belysning i ethvert rum; blandt andet køkken, gangbadeværelse eller endda udendørs. De kan også bruges til at sætte spotlight på genstande
  • EGLO udendørs belysning af alle typer er velegnet til alt fra bede og facader til indkørsler og andre steder, hvor der mangler lys i mørket

EGLO indendørs og udendørs belysning

Uanset om du har brug for lys indenfor eller udenfor, har EGLO en løsning, der både passer til formålet og din stil. Du kan få Laterna-udendørslamper i helt traditionelt design, men også innovative og stilrene spots, væg- og bedlamper. Desuden kan du finde EGLO lampe udendørs med en sensor-funktion, der tænder lyset, når der kommer nogen gående i mørket. Ligegyldigt om du mangler lys i huset, haven eller indkørslen, så har EGLO uden tvivl en løsning.

Vælg EGLO – det betaler sig

Når du investerer i en EGLO LED lampe, får du rigtigt meget kvalitet for pengene. De er designet til at holde længe og stadig se smart og moderne ud – selvom du har haft den i mange år. Takket være de energibesparende LED-lyskilder kan du også spare penge på din elregning ved at skifte til LED, så det kan godt betale sig at vælge en EGLO lampe. Du kan være sikker på, at du får en lampe, der både er praktisk og smuk. Med EGLO får du æstetik og kvalitet til gode priser!

EGLO Smart lamper

I dag inkluderer EGLO's sortiment også et stort udvalg af SMART belysning til private og virksomheder verden over. Hos detLED.dk kan du finde smart pendlersmart bordlampersmart gulvlamper og andre intelligente lyskilder fra EGLO SMART.

Hvem er EGLO? Eglos historie

Eglo er en østrigsk lampeproducent, der lægger stor vægt på at producere bæredygtige, energivenlige og trendy lamper til din hverdag. Designet er moderne, men samtidig tidløst, og derfor kan de smukke Eglo lamper næsten virke bekendte på grund af deres klassiske linjer. EGLO blev grundlagt af Ludvig Obwieser i det herrens år 1969 i det idylliske Tyrol, og brandet har fra starten imponeret med sine unikke og veldesignede lampekreationer. I dag er EGLO en stor spiller på det globale lampemarked. De har over 4000 skønne designerlamper i bagagen, og de går stadig ikke på kompromis med hverken bæredygtighed, energivenlige løsninger og ikke mindst veldesignede lamper.

Køb EGLO lamper hos detLED

Uanset hvad du har brug for, er det værd at tjekke EGLOs store udvalg af lamper – stilfulde, praktiske og energivenlige LED-lamper og lysløsninger, der kan opfylde ethvert belysningsbehov. Hos detLED finder du et stort udvalg af EGLO lamper – inklusiv EGLO SMART. Har du brug for hjælp? Så er du velkommen til at kontakte os; vi er eksperter i LED-belysning og vil gerne hjælpe dig med råd, vejledning og svar på dine spørgsmål. Send en mail til kundeservice@detled.dk, eller ring på tlf. 7199 3000, så vil vi gøre, hvad vi kan, for at finde den rigtige løsning til dig og dine behov.

Udvid tekst
Loading...