Vi byder dig velkommen med 5% rabat på din næste ordre! Fratrækkes automatisk ved kassen. 

BELID

Oplev en verden af ​​traditionelt håndværk og skandinavisk kvalitet, der varer livet ud. Belid lamper er belysning i en klasse for sig selv, og til konkurrencedygtige priser. Find mange lækre Belid lamper som f.eks. Diablo, Picasso & Da Vinci samt mange andre pendler, bordlamper og gulvlamper. Mange af de Belid lamper vi i dag sælger, leveres inkl. LED pæren, så du er sikret den korrekte lysmængde og farve på lyset, fra starten.

Kategorier
Pris
DKK DKK
Farve
more... less
Energiklasse
Filter
Brug for produktvejledning? Ring tlf. 71 99 3000
Sorter efter

Belid: En lampe for livet

Når du køber en Belid lampe, får du skandinavisk kvalitet og traditionelt håndværk. Belid er funktionelle lamper i smukke designs, så du får en lampe for livet. Noget af det mest ikoniske design fra Belid er Diablo lampeserien, der har flere lag giver et behageligt lys, men samtidig er en helt lille kunstinstallation i sig selv - også når de er slukkede. Diablo serien inkluderer flere forskellige farver og størrelser af både gulvlamper, bordlamper, væglamper, loftlamper og pendler. Firmaet lægger vægt på at fremstille lamper, der kan holde hele livet; både i form af den høje kvalitet og det tidløse design.

Belid LED lamper giver plads til nye designmuligheder

Når Belid designer lamper med LED, er der flere grunde; LED er både energibesparende, giver en god lyskvalitet, holder længere og udleder mindre varme end traditionelle pærer – men LED-teknologien har også åbnet nye muligheder for minimalistisk og enkelt design, da LED-lyskilder fylder mindre. Den moderne LED-teknologi er også med til at holde priserne på Belid lamper på et niveau, hvor alle kan få råd til en designerlampe.

Belid har lamper til alle formål

Uanset hvor du har brug for lys, kan du finde en Belid LED lampe, der passer til formålet. Gå på opdagelse i det store udvalg af Belid lamper, hvor du kan finde:

  • Belid loftlamper - velegnede til generel belysning, for eksempel i gang, køkken og værksted
  • Belid pendel lampe - velegnet til stilfuld og praktisk belysning over spisebordet, men kan også bruges som hyggelig belysning i en hyggekrog eller sofahjørne
  • Belid gulvlampe er velegnet som både hyggelig og praktisk belysning – brug standerlampen som læselampe ved stuens bedste stol eller i en mørk krog, der har brug for lys
  • Belid bordlampe - velegnet til praktisk arbejdsbelysning ved skrivebordet, men også som hyggebelysning på et lille sidebord, reoler og andre møbler
  • Belid væglampe - velegnet til orienteringsbelysning i gangarealer eller lignende, men også som læselampe i stuen eller børneværelset, eller til at få lys ud i mørke hjørner

Hvem er Belid - Belid's historie

Svenske Belid har designet og produceret smukke lamper siden 1969, og de producerer stadig alt selv på deres egen fabrik i Sverige. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten, så selv de højeste kvalitetskrav vil blive indfriet, takket være virksomhedens bestræbelser på at holde viden og erfaring inden for virksomheden. Belid arbejder tæt sammen med kunder, partnere og designere for at skabe tidløse produkter, der er smukke, funktionelle og holdbare.

Belid lamper: Flot design og høj kvalitet

Sverige er blevet verdenskendt for billige saml-selv-produkter - men sådan er det altså ikke hos Belid! De skønne Belid lamper bliver leveret næsten komplet samlet fra fabrikken, så du skal ikke sidde og lege samlesæt med en forvirrende manual. Belid er ganske enkelt flot design og høj kvalitet, klar til at lyse op i dit liv.

Køb Belid lamper hos detLED.dk

På detLED.dk finder du et stort udvalg af Belid lamper; du kan vælge mellem mange typer, designs, farver og former, så der er noget for enhver smag. Uanset hvilken slags lys, du har brug for, er det værd at tjekke Belids store udvalg af praktiske, stilfulde og energivenlige LED-lamper. Du kan finde lysløsninger, der passer til ethvert belysningsbehov. Har du brug for hjælp? Så er du velkommen til at kontakte os; vi er eksperter i LED, og vi vil gerne hjælpe dig med råd, vejledning og svar på dine spørgsmål. Send en mail til kundeservice@detled.dk, eller ring på tlf. 7199 3000, så vil vi gøre, hvad vi kan, for at finde den bedste løsning til dig og dine behov.

Udvid tekst
Loading...