LED spots

LED spots er en populær type lyskilde, som især er kendt for sin energieffektivitet og lange levetid. LED spots findes i mange forskellige udformninger og kan bruges til at oplyse mange forskellige rum i hjemmet.


LED-spots lysende fremtid

LED spots er en populær type lyskilde, som især er kendt for sin energieffektivitet og lange levetid. LED spots findes i mange forskellige udformninger og kan bruges til at oplyse mange forskellige rum i hjemmet. Her kan du se vores udvalg af LED spots i højeste kvalitet og læse mere om deres fordele.

Indbygningsspot og downlight spot leveret med LED-pære eller fast lyskilde

Her finder du vores store udvalg af LED-spots. Alle indbygningsspots bliver leveret med LED-pære eller er med fast lyskilde. Alle disse spots må monteres direkte i isolering og mod dampspærre - de fleste spots kan endda videresløjfes mellem hinanden, så du får en hurtig og meget nem installation. Hvis du leder efter nye LED-pærer til dine indbygningsspots, skal du sandsynligvis bruge GU10.

LED-spots: Moderne og minimalistisk udtryk

Hvis du er på udkig efter en elegant og moderne belysningsløsning til dit hjem, er indbygningsspots med en fast lyskilde en god mulighed. Disse lamper er designet til at flugte med loftet, hvilket skaber et rent og minimalistisk look. Desuden giver indbygningsspots med fast lyskilde en mere jævn lysfordeling end andre typer lys, såsom lysekroner eller pendellamper. Som følge heraf er de ideelle til brug i soveværelser, stuer og andre områder, hvor du ønsker at skabe en afslappende atmosfære. Så hvis du er på udkig efter en stilfuld og funktionel belysningsløsning, er indbygningsspots med fast lyskilde det perfekte valg.

Spar penge med LED-spots

LED-spots er en energieffektiv belysningsløsning, som kan spare dig for mange penge på din strømregning. LED-pærer bruger op til 80% mindre energi end traditionelle glødepærer og halogenpærer, og de har en meget lang levetid. LED-spots er derfor en god investering, som hurtigt vil spare dig for mange penge. Og LED-spots kan ikke kun bruges til indendørs belysning; hos detLED har vi naturligvis også et stort udvalg af udendørs spots.

Få et fleksibelt og kraftigt lys med LED spots

LED spots er en populær og energivenlig lyskilde, der har et lavt strømforbrug og en lang levetid. LED-spots giver et kraftigt og fleksibelt lys, som er velegnet til mange forskellige formål. LED-spots kan bruges til at oplyse stuer, køkkener, soveværelser og mange andre rum i hjemmet. LED-spots findes i mange forskellige størrelser og designs, så du kan finde den type LED-spot, der passer bedst til dine behov.

Lad dig ikke afskrække af lave lofter

Hvis du ikke har særligt højt til loftet, kan det være svært at finde en belysningsløsning, som ikke kommer til at være i vejen. Her er indbygningsspots den helt perfekte løsning; de giver et godt og klart lys, uden at fylde unødigt og optage værdifuld plads. LED-spots er desuden lette at installere, og så kan de tilpasses efter netop dine behov. Uanset om du er på jagt efter generel belysning til rummet eller bare accentbelysning, er indbygningsspots en stilfuld og alsidig løsning. Du må altså ikke lade dig afskrække af lave lofter - LED-spots kan være den helt rigtige løsning til dig.

LED-spots til spotpriser hos detLED.dk

Hos detLED.dk finder du LED-spots til spotpriser. Vi har et bredt udvalg af LED-spots i høj kvalitet, så du kan finde den type LED-spot, der passer bedst til dine behov. Derudover har vi altid LED-spots på lager, så du kan få leveret LED-spots hurtigt og nemt. Bestil LED-spots online hos detLED.dk i dag, og få dem leveret direkte til din hoveddør.

Ønsker du en mere moderne og utraditionel belysningsløsning, kan vi anbefale LED bånd. De trendy LED-bånd har mange anvendelsesmuligheder og er en stilsikker og fleksibel løsning. Du slipper for kedelige lamper eller spots, som alle andre har, og kan i stedet designe dit eget lys og skabe en helt unik bolig.

Hvad for nogle spots skal jeg vælge?

Du bør altid gå efter LED-spots, da de er de mest miljøvenlige og holdbare. Derudover skal du vurdere, om du har brug for, at dine spots kan dæmpes eller vinkles, samt hvilken type lys, du har brug for.

Hvor mange LED spots pr m2?

Som tommelfingerregel skal du bruge 1 LED-spot pr. kvadratmeter frit loft - du kan dog gå helt ned til 1 LED-spot pr. 1,5 kvadratmeter.

Kan jeg skifte til LED spots?

Har du tidligere haft halogen-spots, kan du ofte nøjes med at udskifte halogenpæren til en LED-pære, men i nogle tilfælde er det nødvendigt at skifte den gamle omformer ud med en såkaldt LED driver.

Kan man selv installere spots?

I teorien kan du godt selv installere dine LED-spots; men du må ikke. Det kræver en autoriseret elektriker.

Læs mere
Vare tilføjet til ønskeseddel
Vare tilføjet til sammenligning.