SE TILBUD Skarpe april tilbud - spar op til 65% på udvalgte varer her 

Halo Design

Danske Halo Design er kendt for deres smukke, nordiske design. De laver lamper i høj kvalitet og samarbejder med flere kendte danske designere. I dag er brandet et af de største lampebrands i Danmark. Hos detLED finder du mange forskellige Halo Design lamper til gode priser – og de populære Colors By Copenhagen globepærer!

Kategorier
Pris
DKK DKK
Farve
more... less
Energiklasse
Udendørs brug
Filter
Brug for produktvejledning? Ring tlf. 71 99 3000
Sorter efter

Halo Design – Smukke lamper til dit hjem

Hvis du er på udkig efter dansk design når det er bedst, skal du tjekke Halo Design ud. De er mest kendt for deres smukke pendellamper, som findes i en række forskellige designs – fra den imponerende Atom lysekrone til mindre pendler som Århus og Vesus. Du kan være sikker på, at du får dansk kvalitetsdesign med Halo Design, da de samarbejder med nogle af Danmarks bedste designere. Så du får ikke kun lækkert design med Halo Design lamper – du får også rigtig meget for pengene!

Halo Design – Danske designerlamper til rimelige priser

Uanset hvad din stil er, vil du kunne finde en Halo Design-lampe, der passer til dig. Og det bedste er? Deres priser er altid meget rimelige. Halo Design startede som en lille startup grundlagt af en 18-årig iværksætter, men de er hurtigt blevet et af Danmarks største lampebrands. Desuden har de opkøbt flere danske lampeproducenter gennem årene, så deres udvalg er større end nogensinde. Du kan naturligvis finde et stort udvalg af stilede pendler, men Halo Design har også mange flotte gulvlamper, bordlamper og væglamper. Halo Design-lamper findes i en række forskellige stilarter og materialer, så der er noget for enhver smag.

Halo Design pendler i enkelt nordisk design

Pendler er Halo Designs speciale, og du kan finde dem i mange forskellige stilarter. Du kan fx vælge en af de tidløse mundblæste glaspendler eller en moderne Atom pendel. Deres pendler har smukke og klassiske designs, der passer godt ind i de fleste hjem og kan bruges både som primær lyskilde og dekoration. Halo Design lamper er altså ikke kun smukke, men også meget praktiske.

Halo Design bordlamper til enhver indretning

Bordlamper findes i mange forskellige designs hos Halo Design, så du kan finde en model, der passer til din indretning. Du kan fx vælge en elegant Halo Design Århus bordlampe med et moderne og stilrent nordisk design, eller du kan gå for en af de klassiske modeller. Halo Design bordlamper er lavet i høj kvalitet og er derfor meget holdbare.

Halo Design gulvlamper i flot design

Gulvlamperne fra Halo Design er ligesom alle andre lamper fra Halo Design lavet i høj kvalitet og med gennemtænkt design. Du kan fx vælge en smuk og elegant Halo Design Metropole gulvlampe, der passer godt ind i ethvert hjem. Denne lampe har et minimalistisk design med en flot sort eller antik messing finish.

Halo Design væglamper til alle hjem

En Halo Design væglampe kan være det perfekte supplement til enhver indretning. Væglamperne fra Halo Design findes i en række forskellige stilarter, så du kan finde den perfekte lampe til dit hjem. Halo Design væglamper er især velegnede til at bruge som læselamper ved sofaen, lænestolen eller sengen, men de kan også bruges til at give et behageligt og diffust lys i et mørkt hjørne.

Halo Design lysekroner til flot belysning

En Halo Design lysekrone vil pryde ethvert. Lysekronerne fra Halo Design findes i en række forskellige stilarter, så du kan finde den perfekte lampe til dit hjem. Halo Design lysekroner er især velegnede over spisebordet, hvor de giver et behageligt lys til middagen og tilføjer et strejf af luksus til din spisestue.

Colors By Copenhagen LED globepærer

De populære Colors By Copenhagen globepærer er det grønne og effektive valg, når det kommer til smuk dekorationsbelysning. Colors By Copenhagen er Halo Designs serie af LED pærer, der findes i en række forskellige størrelser og designs. Colors By Copenhagen globepærer er 125mm i diameter og har en flot dekoreret overflade, hvilket gør dem ideelle til installationer, hvor pæren skal være fysisk synlig.

Køb Halo Design lamper online på detLED

Halo Design er et dansk lampebrand, der laver smukke og stilrene lamper i nordisk design. Halo lamper har LED-lyskilde og er derfor både energieffektive og miljøvenlige. Halo Design lamper findes i mange forskellige modeller og materialer, så du kan finde den perfekte lampe til dit hjem. Hos detLED finder du altid et stort udvalg af lamper fra Halo Design – og vi har altid gode priser! Du kan købe alle de populære modeller fra Halo Design online på detLED.dk, og vi leverer direkte til din hoveddør. Så gør et godt kup – køb Halo Design lamper online hos detLED i dag!

Udvid tekst