SE TILBUD Skarpe tilbud - spar op til 60% på udvalgte varer her 

Twinkly

Leder du efter det perfekte julelys? Kig ikke længere end til detLED.dk! Vi har et stort udvalg af Twinkly lyskæder, herunder den populære serie Twinkly Strings, som er en smart LED juletræskæde, der kan styres via en app. Twinkly er det perfekte julelys!

Kategorier
Pris
DKK DKK
Farve
Energiklasse
Filter

FAQ KATEGORIER

Brug for produktvejledning? Ring tlf. 71 99 3000
Sorter efter

Twinkly lyskæder til hverdag og fest

Hvis du leder efter smarte og innovative måder at oplyse dit hjem på, kan du med fordel kigge på Twinkly light. Twinkly's smarte LED-belysningssystem giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed, uanset om det er til hverdagsbrug eller til en særlig festlig fest. Du kan styre belysningen med en app, hvor du kan du vælge mellem en række forskellige farver og effekter, der passer til dit humør.

Moderne julebelysning til hele familien

Ønsker du at tilføje lidt ekstra magi til dit hjem i juletiden? Twinkly light giver dig mulighed for at styre din julebelysning, som du ønsker det. Twinkly's smarte lys er perfekte til enhver lejlighed og kan styres af alle i familien. Både børn og voksne vil elske at lege med farverne. Med apps til både Android og iOS samt understøttelse af Google Home og Alexa giver Twinkly dig al magt til at skabe den perfekte atmosfære til alle anledninger. Så hvorfor ikke prøve Twinkly i år og se, hvor nemt det er at få dit hjem til at se julet ud?

Twinkly's forskellige serier: Strings, Flex, Line og Spritzer

Twinkly light findes i flere forskellige serier, herunder Twinkly strings, Twinkly flex, Twinkly line og Twinkly spritzer. Alle disse produkter kan du styre med den gratis Twinkly-app. Med de forskellige serier dækker Twinkly ethvert behov for dekorativ belysning med både indendørs og udendørs lyskæder.

Brug Twinkly Strings og Spritzer både ude og inde

Twinkly Strings og Spritzer er velegnede til både udendørs og indendørs brug, hvilket gør det muligt for dig at skabe en personlig og unik belysning lige hvor du vil. Lyskæderne har både et lavt strømforbrug og er særdeles driftsikre. De kan nemlig tåle både hagl, sne og regn uden problemer. Så gør dig klar til at pynte med Twinkly LED-lys denne jul!

Lyskæder med app og stemmestyring - Al magt til dig

Når du har installeret Twinkly light, kan du tilslutte dine lyskæder til Apple HomeKit, Alexa, Hey Google eller Homey, så du nemt og hurtigt kan indstille belysningen med stemmestyring. Du kan også bruge Twinkly-appen til at indstille farver, effekter og lysintensitet, så du altid har fuld kontrol over Twinkly's intelligente belysning.

Twinkly juletræ lyskæde - Intelligent julebelysning

Hvis du er på jagt efter en førsteklasses, app-styret LED lyskæde til juletræet, bør du kigge på Twinkly's smarte LED strips og lyskæder. De findes i flere forskellige længder og antal LED pærer, men alle er designet til at give dig en ekstraordinær farve- og lyskvalitet. Vælg mellem mere end 16 millioner farver samt hele spektret fra varmt til koldt hvidt lys.

Twinkly String er perfekt til at pynte juletræet på en brandsikker måde, og du kan nyde det meget længere end levende lys. Du kan endda hænge lyskæderne på juletræet allerede inden det kommer ind i stuen, så det kan stå og stråle udendørs, mens det venter på juleaften, som et magisk Twinkly juletræ.

Fest og farver - Ekstraordinær lyskvalitet

Nu kan du tage dekorativ belysning til nye niveauer med Twinkly LED-lyskæder. Du kan få fantasifuld festlig belysning med et festfyrværkeri af flotte farver og effekter, godt arbejdslys eller bruge dem som juledekoration; det er helt op til dig! Du kan også bruge Twinkly Line og Twinkly Flex som en anderledes belysning i hele hjemmet.

Moderne og effektfuld belysning i hele hjemmet

Hvis du leder efter en unik og anderledes måde at oplyse dit hjem på, er Twinkly lige noget for dig. Twinklys smarte LED-belysning giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed. Brug de smarte LED strips som accentbelysning i stuen, køkkenet eller soveværelset. Eller dekorer dit hjem med smukke og farverige Twinkly lyskæder til jul. Twinkly har alt det, du behøver for at skabe den perfekt belysning i dit hjem.

Hvordan installerer jeg Twinkly light?

Twinkly er let at installere, og du kan få hjælp til installationen via Twinkly's app, hvor du bare skal følge trinnene. Du skal først montere dine Twinkly lyskæder og så kortlægge layoutet (det er super nemt med kameraet i appen). Derefter er du faktisk klar til at styre dit nye lys.

Udvid tekst
Loading...