COB LED Bånd

Køb kraftige COB LED bånd med ekstra kraftigt PCB Board hos detLED.dk. Vores COB LED bånd har en bedre køling og længere holdbarhed. Garanti på båndene giver dig tryghed. Strømforsyninger til båndene finder du også i vores sortiment. Kontakt os for hjælp til dit projekt.

COB LED bånd - en populær belysningsløsning

COB LED bånd er en populær løsning til belysning i mange forskellige sammenhænge, og hos detLED.dk har vi et stort udvalg af disse bånd i høj kvalitet. Vores COB LED bånd adskiller sig fra andre på markedet ved at have et ekstra kraftigt PCB Board.

COB LED bånd med et stærkt PCB Board

Et PCB Board er det kobber, som dioderne sidder fast på, og ved at gøre dette board ekstra kraftigt, har vi opnået en bedre køling af dioderne. Dette har flere fordele, bl.a. at LED båndene holder længere og har en bedre ydeevne. Derfor giver vi også en lang garanti på vores COB LED bånd, så frem de er monteret korrekt.

En fleksibel og energiøkonomisk løsning

COB LED bånd er en fleksibel og energiøkonomisk løsning til belysning, og vores udvalg af bånd er velegnet til både indendørs og udendørs brug. De er nemme at installere, og kan bruges til mange forskellige formål som eksempelvis i skilte, i køkkener, i butikker, på messer og meget mere.

Så hvis du leder efter et kvalitetsbelysning med en lang holdbarhed og garanti, så er vores COB LED bånd det oplagte valg. Se vores udvalg og find det rette COB LED bånd til dit projekt.

Strømforsyning til COB LED bånd

Hos detLED.dk har vi et stort udvalg af strømforsyninger, der passer til vores COB LED bånd. Men hvilken strømforsyning skal du vælge til dit projekt? For at finde den rigtige strømforsyning til dit COB LED bånd, skal du først kigge på båndets forbrug af watt. Derefter kan du bruge følgende formel for at beregne den passende strømforsyning. Vi gør en ære i at give så mange informationer som muligt, og den passende strømforsyning vil typisk anbefales inde på det enkelte produkt. Du kan finde den rette strømforsyning i vores udvalg på vores hjemmeside eller i vores butik. Du kan også kontakte os på telefon 71 99 3000 eller på mail kundeservice@detled.dk, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige strømforsyning til dit projekt.

Vi vil rigtig gerne besvare dine spørgsmål

Er du i tvivl om, hvilket LED COB bånd der passer bedst til dit projekt? Eller har du brug for hjælp til at træffe det rigtige valg? Hos detLED.dk er vi altid klar til at assistere dig med dine spørgsmål og forespørgsler. Du kan kontakte os via telefon på 71 99 3000 eller via e-mail kundeservice@detled.dk. Vores butik på Østre Gjesingvej 13 i 6715 Esbjerg N er også åben mandag-fredag fra 09:00 til 16:00, samt første lørdag hver måned fra 10:00 til 13:00, hvor du er velkommen til at besøge os for yderligere rådgivning.

Læs mere
Vare tilføjet til ønskeseddel
Vare tilføjet til sammenligning.