SE TILBUD Skarpe tilbud - spar op til 60% på udvalgte varer her 

Om detLED

Velkommen til detLED.dk, din pålidelige partner i Esbjerg inden for LED belysning og SMART HOME produkter. Fra vores beskedne begyndelse som en lille sidegesjæft for indehaver, Jonas Nielsen, er vi vokset til en fuldtidsvirksomhed med et imponerende varelager på over 3800 varenumre, 6 dedikerede fuldtidsansatte, og en stadig voksende kundebase.

Vores rejse

Starten på detLED.dk var noget simpelt. Jonas puslede med ideen ved siden af sit normale arbejde, men for 10 år siden tog han springet og gik fuld tid med troen på et LED belysningsfirma. Han flyttede sit beskedne varelager til Esbjerg, hvor han voksede op, og åbnede detLED.dk. Som Jonas selv siger: “Esbjerg er hvor jeg er vokset op – det var altid min drøm, at arbejde ud fra herlige Esbjerg, og derfor var der ingen tvivl for 10 år siden, hvor virksomheden skulle være placeret."

Gennem årene er vi flyttet mellem forskellige lokationer i takt med vores vækst, men har altid holdt fast i vores rødder i Esbjerg.

Vores produkter

Vores produktområder er vokset markant siden vores start. Vi beskæftiger os nu med alt fra lamper til lyskilder, LED bånd og SMART HOME produkter. En ting er dog altid konstant – vores engagement i kvaliteten af lyset. Vi går aldrig på kompromis. Det skal være det rigtige lys i god kvalitet!

Udover vores brede sortiment af produkter, er rådgivning en stor del af vores hverdag og et område, vi lægger stor vægt på. SMART HOMES er stadig nyt for mange, så vi tager også ud og holder foredrag på erhvervsfaglige skoler om de muligheder, der findes inden for emnet, og hvordan de fungerer i samarbejde med hinanden.

Miljøbevidsthed

At være energibesparende og miljøvenlig er en kerneværdi hos detLED.dk. Som Jonas forklarer, "Vi forsøger at undgå at bruge papir generelt, og vores papkasser er lavet af genbrugspap, da vi støtter MILJØVENLIG PAKNING. Derudover bruger vi kun miljøvenligt fyld til at beskytte vores produkter under fragt."

Tak for din støtte og for at vælge detLED.dk som din partner inden for LED belysning og SMART HOME produkter.

Vi glæder os til at betjene dig i mange år fremover!

Loading...