SE TILBUD Skarpe tilbud - spar op til 60% på udvalgte varer her 

FAQ KATEGORIER

Køkkenbelysning inspiration

Køkkenet er et af de vigtigste rum i ethvert hjem. Det er her, vi laver mad, spiser og hygger os. Så det er ikke overraskende, at god belysning er afgørende for at skabe et funktionelt og indbydende rum.

Lyset spiller en kæmpe rolle i den velvære og ro man finder i et rum. Den kan give prikken over i'et og gør hele forskellen i dit køkken.

I et veloplyst køkken vil du føle dig mere opmærksom og motiveret til at lave mad. Det rigtige lys kan også få maden til at se mere appetitlig ud. Og god belysning er vigtig for sikkerheden, når du laver mad.

Der findes flere forskellige typer belysning, der kan bruges i et køkken. Opgavebelysning er fokuseret lys, der bruges til specifikke opgaver som f.eks. at hakke grøntsager eller læse opskrifter. Ambient belysning giver generel belysning og kan bruges til at skabe en varm og indbydende atmosfære. Accentbelysning bruges til at fremhæve funktioner eller tilføje visuel interesse til et rum.

Når du vælger belysning til dit køkken, skal du tænke på, hvordan rummet skal bruges, og hvilken slags atmosfære du ønsker at skabe. En kombination af forskellige typer

Desværre er mange køkkener dårligt belyst, hvilket gør det svært at se, hvad vi laver, og det resulterer i mindre end ideel madlavning. Derudover bliver køkkenet så ikke det samlingspunkt som du måske håbede på. Dårligt lys mærker man straks og det påvirker en mere end man tror.

Men med et par enkle tips kan du forvandle dit køkken til et lyst og indbydende rum.

Tøv ikke med at kontakte vores hjælpsomme rådgivnings team, hvis du har spørgsmål til produkterne eller har brug for hjælp til dit belysnings projekt. Kontakt os her.

Vurder det eksisterende lys i dit køkken

Det første skridt er at vurdere det eksisterende lys i dit køkken. Hvis det er muligt, skal du tilføje yderligere lyskilder som f.eks. pendellamper eller belysning under skabet. Det vil bidrage til at gøre rummet lysere og gøre det lettere at se, mens du arbejder.

 En god ide er også at sørge for Kelvin temparaturen i dine lyskilder er på 3000Kelvin. Her får du nemlig det hvide neutrale lys. Sammentidig opfordrer vi kraftigt til at man kigger efter lyskilder som har en høj fargengivelse (Cri/Ra) værdi).

Der sikrer du dig at dine grønsager og køds farve står skarpt og ikke farvet.

Brug LED strips som køkkenbelysning

En anden mulighed som kan gøre køkkenet til dit helt eget er med LED bånd.

Her kan du skabe dit helt eget udtryk med lyset. Du kan bruge dem til at fremhæve bestemte træk eller tilføje et strejf af personlighed.

LED bånd kan bygges ind både i lofter og vægge men også i køkkenelementerne, så som under skabene. Perfekt ide til hvis du ønsker en rolig og afdæmpet belysning. Når køkkenet ikke er i brug fremhæver lyset dit køkken elegant og charmerende.

I loftet kan du indbygge skinnerne så LED båndet bliver nærmest gemt helt væk når lyset er slukket. Du bestemmer stort set selv hvor lange LED båndene skal være, da de fleste kan cuttes ned til 4,5cm. Vi anbefaler dog at man ikke går over 10 meters længder, for at undgå lys tab.

En lysstreg kan give mere end man tror. Det signal den kan afsende, hvis den sidder det rigtige sted, er utrolig imponerende. Prøv derfor f.eks. at tegne dine egne ideer og se hvilket udtryk det skaber.

Er du ikke ude i en komplet renovering er LED bånd også en god og nem måde, at give dine gamle skabe nyt liv.

De fleste skab har plads til at man installere LED bånd og man behøver derfor ikke begive sig ud i en komplet renovering af sin bolig for at installere det.

Du kan derfor nemt skabe et køkken, der ikke kun er veloplyst, men også stilfuldt og indbydende. Så vær kreativ, og nyd din tid i hjemmets hjerte.

Installation af LED strips under køkkenskabe

Installationen af LED bånd under nuværende køkkenskabe tager ikke lang tid. Det første du skal gøre er, at vurdere sammen med din elektriker, hvor transformerne kan sidde. I de fleste tilfælde kan de sidde bag skuffen, så man montere det ligesom man vil gøre med en opvaskemaskine. Det er også her du normalt vil kunne finde strømmen som skal bruges.

Herefter skal der monteres på-bygningsskinner under bunden af skabet som stikker ud over soklen. I skinnen bores der hul til LED båndet kan komme igennem og herefter huller til små monterings skruer. Vær meget opmærksom på når du vælger hvilke skruer, at de ikke kan skrues op og hele vejen igennem skabets bund.

Så kommer turen til LED båndet. Under LED båndet fjernes tapens beskyttelses bånd imens båndet presses op i skinnen. (fjern ikke alt beskyttelses bånd med det samme, fjern det hen af vejen som båndet monteres)

Lad os rådgive dig

Her hos detLED.dk sætter vi altid kunden i centrum. Derfor tilbyder vi en bred vifte af tjenester og produkter at vælge imellem, og vores team står altid til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, som du måtte have. Vi forstår, at det kan være en stor beslutning at foretage et køb, og vi ønsker, at du skal føle dig tryg ved dit valg. Så tøv ikke med at kontakte os for at få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov. Tak fordi du overvejer detLED.dk

Categories: Inspiration
Loading...