SE TILBUD Skarpe tilbud - spar op til 60% på udvalgte varer her 

FAQ KATEGORIER

New Works - Danske lamper med fokus på kvalitet

NEW WORKS' lamper er designet med den største opmærksomhed på detaljer og håndværk. Deres design er inspireret af historiske lamper men de ser også fremad mod fremtiden. De bruger moderne materialer og teknologier, der giver deres produkter en umiskendelig stil og følelse.

De tilbyder et bredt udvalg af designs, herunder væglamper, gulvlamper og pendellamper. Fra klassiske former og farver til dristige, moderne stilarter - der er noget for enhver smag. Uanset om du er på udkig efter en enkel lampeskærm eller et statement stykke, har NEW WORKS noget, der passer perfekt til dine behov.

Det, der virkelig adskiller NEW WORKS fra andre, er deres engagement i kvalitet og håndværk.

Hver lampe er omhyggeligt fremstillet, og der er tænkt på hver eneste detalje. Derfor har deres produkter en unik, tidløs kvalitet, der vil holde i mange år fremover.

"New Works præsenterer en kollektion i krydsfeltet mellem gammelt og nyt. Mellem lys og mørk. Design og kunst. Vores kollektion hylder den stærke skandinaviske tradition for håndværk og materialitet, samtidig med at den udfordrer nutidens moderne former. Vi samarbejder med en international gruppe af anerkendte designere og kunsthåndværkere, der deler vores fascination for skulpturelle former og ærlige materialer. Gennem disse samarbejder formidler vi vores kærlighed til det sanselige og det dristige."

NEW WORKS pendel lamper

NEW WORKS væglamper

NEW WORKS bordlamper

NEW WORKS gulvlamper

Categories: Mærkefokus
Loading...