Industriarmatur

Industriarmatur

77 varer
Underkategorier:

Her på siden finder du vores udvalg af industriarmaturer. Vi tilbyder et sortiment af højtydende og energieffektive armaturer, designet til at opfylde kravene i industrielle miljøer. Vores industriarmaturer er ideelle til brug i fabrikker, lagerhuse og produktionsområder, hvor pålidelig og kraftig belysning er afgørende.

Viser 1 - 77 af 77 produkter

Industriarmatur - find den bedste løsning til jeres behov

Velkommen til vores udvalg af LED industriarmaturer. Vi tilbyder belysningsløsninger, der passer perfekt til din virksomhed. Vores sortiment inkluderer forskellige typer LED armaturer både dæmpbare og ikke dæmpbare. Vores produkter er designet til at levere høj kvalitet og pålidelig belysning, som opfylder industriens krav til holdbarhed og funktionalitet. Uanset dine behov kan du finde en løsning hos os, der sikrer optimal belysning i dine industrielle omgivelser. 

Vælg det rigtige industriarmatur 

Uanset hvilken erhvervsbelysning du søger, finder du løsningen hos os. Industriarmaturer vil være oplagt at implementere som værkstedsbelysning, industribelysning eller til ridehalbelysning, da de er designet til at være meget holdbare sammenlignet med almindelig standard belysning, som ofte ikke er tilstrækkeligt til store åbne rum. 

Disse armaturer kan omfatte funktioner som høj modstandsdygtighed mod støv, fugt og stød samt energieffektive LED-lys, der sikrer lang levetid og lavere driftsomkostninger.

Dæmpbare LED armaturer

Vi tilbyder dæmpbare LED armaturer med 1-10V eller DALI dæmpning, men kan også sagtens anvendes uden lysdæmper. Dette EX ATEX industriarmatur er designet til en bred anvendelse i miljøer med eksplosive kemiske og brandfarlige materialer. 

Vandtætte LED armaturer

Hos os finder du vandtætte LED armaturer i forskellig watt og i længderne 0,6 m og 1,2 m. De er udstyret med den nyeste teknologi inden for LED belysning og har en høj spredning, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset, så farverne fremstår flot og ægte. Disse armaturer er både effektive, holdbare og nemme at installere. 

Vores LUX LED industriarmatur på 30W når op på mere end 200 lm/w og er i energiklasse B. Strømforsyningen hertil kan nemt udskiftes og har 4 forskellige styrker. Den høje effektivitet som dette armatur har, sikrer at du kan arbejde med lav effekt og kan altså opnå en besparelse på 40% sammenlignet med almindelige LED-armaturer. 

Køb industriarmaturer hos detLED

Vi er stolte af at tilbyde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vores industriarmaturer er designet med fokus på holdbarhed og pålidelighed, så du kan regne med dem i selv de mest krævende miljøer. 

Udforsk vores udvalg af LED armaturer for at finde de bedste løsninger til din virksomhed. 

Er du i tvivl om hvilke industriarmaturer du skal købe eller hvor mange du skal købe, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 71 99 30 00 eller sende en mail til kundeservice@detled.dk. 

Filter

Kulør
mere.. mindre
Filter