E14 pærer

E14 pærer

76 varer

LED E14 pærer med lille fatning er det perfekte valg, når du ønsker at spare energi og penge. Hos detLED.dk har vi et stort udvalg af E14 LED pærer med lille fatning, så du kan vælge den helt rigtige pære til dit hjem. LED pærer har en lang levetid, så du slipper for at skifte pærer ofte, og de bruger meget mindre strøm end almindelige glødepærer. Samtidig giver LED pærer et flot, varmt lys, der er godt for øjnene. Køb nu og oplev den store forskel LED pærer kan gøre i dit hjem. Se udvalget er LED pærer E14 herunder.

Viser 1 - 76 af 76 produkter

E14 pære - LED pærer E14 med lille fatning

LED E14 pærer med lille fatning er det perfekte valg, når du ønsker at spare energi og penge. Hos detLED.dk har vi et stort udvalg af E14 LED pærer med lille fatning, så du kan vælge den helt rigtige pære til dit hjem. LED pærer har en lang levetid, så du slipper for at skifte pærer ofte, og de bruger meget mindre strøm end almindelige glødepærer. Samtidig giver LED pærer et flot, varmt lys, der er behageligt for øjnene. Køb nu, og oplev den store forskel, LED pærer kan gøre i dit hjem. Se udvalget af LED pærer E14 herunder.

Hvad er en LED E14 pære med lille fatning?

LED pærer med E14 fatningstypen er en LED pære med lille fatning, som ofte bruges i mindre lamper og bordlamper. Disse LED pærer er designet til at erstatte de klassiske glødepærer med en lysstyrke på mellem 25W og 40W. Soklen har en lille skruefatning med gevind og måler 14 mm i diameter – derfor navnet E14. Denne sokkel er næsten magen til den på en E27 pære med stor fatning, bortset fra at E27’s sokkel har en diameter på 27 mm.

Ved første øjekast ligner en E14 LED pære måske en gammeldags pære; fatningen er den samme, og derfor er det ukompliceret at skifte gamle lyskilder ud med moderne og miljøvenlig LED. Men selve pæren kan variere meget i både størrelse og form. LED-teknologien tilbyder en fantastisk lyskvalitet, lang levetid og høj energieffektivitet, hvilket gør det til en yderst fornuftig investering. Der er kommet ny energimærkning i EU, og derfor har A+ og A++ skiftet mærkning til D og F – men det er altså pærer med samme høje miljøvenlighed og lave energiforbrug som tidligere altid.

Hvordan vælger man den rigtige E14 LED pære?

En pære var bare en pære i gamle dage, men sådan er det ikke længere. Førhen skulle du bare vælge den rigtige Watt og sokkelstørrelse, men i dag har du nærmest uendelige muligheder for at vælge en pære med præcis den form, farve og lysstyrke, du foretrækker. Belysning er blevet et element i indretningen, der ikke er til at komme udenom, og det kan bruges på mange forskellige måder. Du kan vælge dekorative E14 LED pærer i retrostil, som er et fantastisk blikfang og kan være med til at skabe en hyggelig stemning, men også små, effektive pærer, der kan give et godt lys i læselampen, lysekronen eller endda køleskabet.

Skift fra E14 glødepærer til E14 LED pærer

Det er super simpelt at skifte de gamle E14 glødepærer ud med LED; du skal bare skrue den gamle pære ud og sætte den ny LED pære i i stedet for. Hvis du gerne vil have en LED-pære, der giver samme mængde lys som den gamle glødepære, skal du vide, hvor mange watt den er på. Hvis den gamle pære har 40W, skal du gå efter en LED pære med en lumen-værdi omkring 470, mens en 25 watt glødepærer svarer nogenlunde til 250 lumen. Læs mere om det i vores indlæg “Hvad er lumen?” hvor du også kan lære, hvad Ra-værdi, farvegengivelse, farvetemperatur og Kelvin har af betydning for din belysning.

Mange fordele ved at skifte til E14 LED pære

Der er rigtig mange fordele ved at skifte de gamle pærer ud med LED. Når du skifter til en E14 LED pære, kan du spare op til 70% af lampens strømforbrug, hvilket kan spare dig for en masse penge på længere sigt, men det bidrager også til at gøre din belysning mere miljøvenlig. LED pærer har en meget lang levetid – faktisk op mod 20 år – så det er en fornuftig investering, der hurtigt tjener sig selv ind igen. Lyskilder med LED indeholder heller ingen skadelige stoffer, så produktion og afskaffelse af pærerne er mindre belastende for miljøet.

Køb LED pærer E14 på detLED.dk

Hos detLED vil vi gerne gøre det let for dig at finde de rigtige pærer til dine behov. Derfor kan du filtrere vores udvalg af E14 pærer efter lumen, Ra-værdi, Kelvin-værdi, farve og andre kriterier ved hjælp af menuen til venstre. Vi vil naturligvis også gerne hjælpe dig med at finde den belysningsløsning, der passer bedst til dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for råd eller har spørgsmål til vores produkter.

Filter

Kulør
mere.. mindre
Filter