LED pærer

LED pærer

Der er ingen produkter i denne kategori.

Opdag vores brede udvalg af topkvalitets LED pærer - den smarte vej til en mindre elregning! Ved at skifte fra halogen, glødepærer og energisparepærer til LED, kan du virkelig mærke besparelsen. Her på detLED.dk har vi samlet de bedste og mest prisvenlige LED pærer i alle former og sokkeltyper, så du nemt kan finde den perfekte match til dit behov. Gør dit hjem mere energieffektivt med LED pærer!

Stort udvalg af LED pærer hos detLED.dk

LED pærer er en lyskilde, der bruger halvlederteknologi til at udsende lys. I en LED-pære passerer elektrisk strøm gennem en mikroskopisk halvlederchip, hvilket udløser en bevægelse af elektroner og skaber en lysudsendelse. Denne proces er langt mere energieffektiv end de traditionelle glødepærers metode, hvor et metaltråd varmes op til det begynder at gløde og udsende lys. LED-pærer en moderne, effektiv, og miljøvenlig lyskilde, der tilbyder betydelige fordele over traditionelle gløde- og sparepærer.

LED pærer er langtidsholdbare, effektive og miljøvenlige lyskilder, som du kan bruge i alle rum i hjemmet. LED pærer findes med forskellige farvetemperaturer og sokler, så du kan finde en LED pære, der passer til dine behov. LED pærer er desuden meget energivenlige og tænder med det samme. Derfor er LED pærer et godt valg, når du skal skifte din gamle lyskilde ud.

LED pærer er fremtidens lyskilde

Der er ingen tvivl om, at fremtidens lyskilder er LED pærer. LED pærer har de seneste år været gennem en rivende udvikling, og i dag er de af så høj kvalitet, at du faktisk ikke kan se forskel på LED pærer og glødepærer. Du kan få LED pærer med samme naturtro farvegengivelse, lysintensitet, farvetemperatur og spredningsgrad som halogen- og glødepærer, og i vores sortiment kan du også finde dæmpbare LED pærer, så du kan få lige det lys, du drømmer om i din bolig. En LED pære kan levere den samme mængde lys som andre pærer, men LED pæren forbruger kun en brøkdel af de watt, en glødepære bruger. Derfor kan du spare mange penge på din elregning, hvis du erstatter dine gamle pærer med LED.

Fordelene ved LED pærer

Der er mange fordele ved at udskifte dine lyskilder med LED pærer; både når det kommer til miljø og økonomi. LED pærer bruger op til 80% mindre strøm end gammeldags glødepærer, og derfor kan en udskiftning af pærerne i hjemmet være med til at reducere din elregning markant. Faktisk ville det ikke engang kunne svare sig, at sætte en glødepære i din lampe, selvom du fik pæren gratis. Så skil dig af med dine strømslugende gamle lyskilder, og erstat dem med energieffektive LED pærer.

En LED pære skal ikke "varme op" som en gammeldags sparepære; LED pæren tænder lige så snart, du trykker på kontakten, og den har fuld lysstyrke med det samme. Desuden findes der mange dæmpbare LED pærer, hvilket vil sige, at du kan justere styrken på lyset, uden uden at lysfarven ændrer sig. LED pærer er også velegnede til udendørs brug, da de kan tåle vibrationer, stød og kulde bedre end andre lyskilder.

LED pærer har desuden en lang levetid – faktisk helt op til 25 år. Du kan sagtens forvente, at en pære, du har tændt i cirka 3 timer om dagen, vil holde i 10-15 år. LED pærer er altså en investering, som sagtens kan betale sig. At de skal skiftes så sjældent er også med til at gøre dem til det mest miljøvenlige valg, når det kommer til lyskilder.

LED pærer er:

  • Energibesparende
  • Genanvendelige
  • Tænder med det samme
  • Udleder mindre varme
  • Mulighed for dæmpbart lys
  • Modstandsdygtig overfor både stød, slag og vibrationer
  • Lang levetid – færre pæreskift
  • Indeholder ikke kviksølv
  • Højt lysudbytte

Vælg den rigtige LED pærer

Hvor du i gamle dage valgte pærens lys ud fra watt, har du i dag mange flere muligheder – og dermed flere ting at holde styr på. Fagudtryk og begreber som "lumen", "Ra-værdi" og "Kelvin" kan virke uoverskuelige. Hvis du er nervøs for at skifte dine lyskilder ud med LED, fordi du ikke ved, hvad du skal kigge efter, er du velkommen til at kontakte os; så vil vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige LED pære til dit behov. Uanset om det er en læselampe eller sofabordslampen, der skal have en ny pære, kan du finde den helt perfekte til formålet.

Hvad betyder lumen, Ra og Kelvin?

Når du kigger på emballagen til en LED pære, står der mange forskellige ting – blandt andet pærens lumen, Ra-værdi og farvetemperatur. Men hvad er lumen? Lumen (eller lm) er den "nye" betegnelse for lysstyrken. På emballagen vil der ofte være et skema, der omregner watt til lumen, så du kan se nogenlunde, hvad lysstyrken svarer til i forhold til gammeldags glødepærer. For eksempel vil en LED pære på 800 lumen give omtrent samme mængde lys som en 60 W glødepære – men den forbruger kun cirka 7-10 W.

Ra-værdien er farvegengivelsen. Det går på en skala fra 0 til 100, hvor 100 er helt naturtro og samme farvegengivelse som dagslys. De fleste LED pærer har en Ra-værdi, der ligger mellem 80 og 95. Farvetemperaturen på lyset måles i Kelvin. Jo højere Kelvin pæren har, des koldere er lyset. De gammeldags glødepærer har en lystemperatur på cirka 2.700 Kelvin, hvilket er en varm hvid. En Kelvin-værdi på 4.000-5.000 tilsvarer sådan nogenlunde dagslys, mens lys med over 5.000 Kelvin giver et blåligt og koldt lys.

Kan man sætte LED-pærer i alle lamper?

Ja, du kan sætte LED-pærer i næsten alle lamper. LED-pærer er designet til at passe i eksisterende lampefatninger og kommer i et bredt udvalg af sokkeltyper, såsom E27, E14, GU10, G9, G4, GU5.3, GU4.0, MR11, MR16, B22, GX53, R7S, G24 og flere. Dette gør dem utroligt alsidige og sikrer, at du kan finde en LED-pære, der passer til næsten enhver lampe, uanset om det er en læselampe, loftslampe, bordlampe eller udendørsbelysning.

Dog er det vigtigt at tjekke, om din lampe er kompatibel med LED-pærer, især når det kommer til dæmpbare LED-pærer. Nogle ældre dæmpere er måske ikke kompatible med LED-teknologi, hvilket kan kræve en opdatering af dæmperen for at sikre optimal funktionalitet og undgå flimmer eller dårlig dæmpning. Desuden, hvis du skifter til LED-pærer i en lukket lampe, er det en god idé at kontrollere, om pæren er egnet til lukkede lamper, da LED-pærer stadig kan udvikle varme, selvom det er betydeligt mindre end traditionelle glødepærer.

Samlet set er LED-pærer et fleksibelt og effektivt valg for næsten alle belysningsbehov, og de er lette at integrere i de fleste eksisterende lampeinstallationer. 

Køb dine LED pærer hos detLED.dk

Hos detLED.dk finder du et stort udvalg af LED pærer til både indendørs og udendørs belysning. Vi har LED pærer med forskellige sokler, farvetemperaturer og effekter, så du kan finde den LED pære, der passer perfekt ind i din bolig. Foruden et stort udvalg af de bedste LED pærer til markedets laveste priser får du sublim service, lynhurtig levering og al den vejledning, du har brug for, når du handler hos detLED.dk.

Vi har LED pærer til alle sokkel typer: GU10, E27, E14, G9, G4, GU5.3, GU4.0, MR11, MR16, B22, GX53, R7S, G24, af typerne Kronepære, LED spots, kertepære, globepære, almindelig led pære, lille led pære, og med stor fatning og lille fatning

På vores blog kan du finde tips og hjælpeguides, hvor vi øser ud af vores viden. Du kan for eksempel læse flere tips til, hvordan du kan spare på strømforbruget, eller hvordan du kan finde den rigtige sokkelstørrelse på din LED pærer lige her.

Filter

Filter