Pendler

Pendler

7 varer

På denne side vil du finde vores nøje udvalgte sortiment af skønne pendel lamper. Hver lampe er designet med både stil og funktion i tankerne, klar til at give dit hjem den perfekte atmosfære og belysning. Dyk ned i vores samling og lad dig inspirere af de mange smukke muligheder!

Viser 1 - 7 af 7 produkter
  • EGLO Ariscani Pendel lampe I Klynge Med 10 X E27 i Sort EGLO Ariscani Pendel lampe I Klynge Med 10 X E27 i Sort
    Ny
    Sendes inden for 4-6 dage
    Dæmpbar Ja, hvis...
    Farve Sort,...
    EGLO Ariscani Pendel lampe I Klynge Med 10 X E27 i Sort
    dl.EG98654

    En stor klynge fra EGLO af 10 smukke lamper i sort og røget glas hængende fra loftet. Hver lampe består af en E27 fatning omgivet af en bowle i flot, røget glas, med en vertikal, sort linje som gør designet spændende og fængende. De store E27 fatninger giver frihed til at vælge imellem en bred vifte af lyskilder.

    DKK 3.799,00
  • EGLO Pellaro CCT LED Pendel lampe Touch dæmp i Sort EGLO Pellaro CCT LED Pendel lampe Touch dæmp i Sort
    Ny
    Sendes inden for 4-6 dage
    Dæmpbar Ja, indbygget
    Farve Hvid, Sort -...
    EGLO Pellaro CCT LED Pendel lampe Touch dæmp i Sort
    dl.EG93896

    Skøn aflang pendel lampe med DimTone funktion, Touchdæmp og udskiftelig lyskilde. "DimTone" eller "Dim-to-warm" betyder at lysets farvetemperatur kan styres valgfrit, i dette tilfælde går farven fra en varm og hyggelig 2700 Kelvin, til en skarp og klar 5000 Kelvin. Touchdæmp betyder at lampens almindelige afbryder, kan holdes nede for langsomt at dæmpe...

    DKK 2.279,00
  • EGLO Pozueta Pendel lampe i Klynge Med 3xE27 i Sort EGLO Pozueta Pendel lampe i Klynge Med 3xE27 i Sort
    Ny
    Sendes inden for 4-6 dage
    Farve Sort
    EGLO Pozueta Pendel lampe i Klynge Med 3xE27 i Sort
    dl.EG98663

    En lækker pendel lampe bestående af en klynge med 3 hængende E27 fatninger i sort stål. Enkel nok til ikke at være forstyrrende, men dog stilfuld nok til at være fængende og smuk. De store E27 fatninger giver frihed til at vælge imellem en bred vifte af lyskilder.   Find vores anbefalede lyskilder til lampen Under tilbehør "herunder på siden"

    DKK 589,00
  • EGLO Townshend 6 Pendel Med E27 i Sort/Træ EGLO Townshend 6 Pendel Med E27 i Sort/Træ
    Ny
    Sendes inden for 13-15 dage
    EGLO Townshend 6 Pendel Med E27 i Sort/Træ
    dl.EG95499

    Flot langbords pendel med navnet Townshend og med 6 stk. E27 fatninger fra EGLO. En moderne pendel i træ som har ledningerne viklet om sin egen træbjælke, og som giver et råt look over bordret. Pendlen leveres uden lyskilder, men som skal tilkøbes.

    DKK 1.069,00
  • NEKSØ Pendel E27 i Kobber/Sort - Nielsen Light NEKSØ Pendel E27 i Kobber/Sort - Nielsen Light
    Ny
    Sendes inden for 4-6 dage
    NEKSØ Pendel E27 i Kobber/Sort
    Nielsen Light
    dl.NL464700

    Klassisk pendel med navnet NEKSØ fra Nielsen Light i farven Mat Sort og Kobber. Perfekt til mange formål som f. eks. henover køkkenbordet eller spisebordet. Leveres med 2,5 m sort snoet stofledning samt en flot baldakin for ophæng i loftet. Du kan juster længden på ledningen via baldakin, så frem du ønsker ledningen skal være korter. Vil du opsætte den i...

    DKK 349,00
  • Nice Pendel Lampe Ø25 i Antik Messing - Nielsen Light Nice Pendel Lampe Ø25 i Antik Messing - Nielsen Light
    Ny
    På lager.
    Nice Pendel Lampe Ø25 i Antik Messing
    Nielsen Light
    dl.NL461228

    NICE pendel Ø25 fra Nielsen light i antik messing, er en super flot og enkel lampe. Farven i børstet antik messing fremhæver lampens stilrene design og hænger smukt enkeltvis eller i klynger. Leveres med 2,5 meter sort stofledning og samme farve baldakin som lampen. Vil du opsætte den i en strømskinne, via en pendeladapter, så klippes baldakin af ledning....

    DKK 899,00
  • Sørup Pendel Ø40, E27 i Sort-Kobber - Halo Design
    Ny
    Sendes inden for 2-4 dage
    Farve Sort, Kobber
    Sørup Pendel Ø40, E27 i Sort-Kobber
    Halo Design
    dl.8990242

    Sørup Pendel fra Danske Halo Design er udført i de bedste materialer, og designet er oprindeligt fra 1989. Den har et super klassisk design, der vil passe ind i mange hjem. Leveres i 2 størrelser, Ø25 og Ø40 cm.  Denne pendel har et meget trendy look, med den hvide underside, der er med til at give det helt rette lys i rummet.   

    DKK 1.799,00

Pendler hos detLED

Hos detLED.dk forstår vi betydningen af at vælge den korrekte belysning til dit hjem. Det rette lys sætter stemningen, tilfører stil og fremhæver rummets karakteristika. Pendellamper er særligt kendte for deres alsidighed og elegante design. Med vores brede udvalg af pendellamper er du garanteret at finde den lampe, der perfekt komplementerer dit rum.

Typer af pendel lamper 

Her på siden finder du mange forskellige typer af pendel lamper. Vi har et bredt udvalg og du finder derfor et udvalg bestående af 8 forskellige kategorier. 

Klyngependler

Klyngependler består af flere pendler grupperet sammen i en klynge, hvilket skaber en dramatisk og iøjnefaldende belysningseffekt. Disse er særligt velegnede til at hænge i høje rum eller over rumlige områder som en foyer, hvor de kan fungere som et centralt designelement.

Langbordspendler

Langbordspendler er designet til at strække sig over længere flader, såsom spiseborde eller køkkenøer. De giver en jævn belysning over hele overfladen og tilføjer et stilfuldt og funktionelt element til måltider og samlinger.

Pendelsæt

Pendelsæt består af flere pendler, der er designet til at arbejde sammen for at skabe en samlet æstetik. Disse sæt kan være koordinerede i farve, form, eller materiale og er ideelle til at skabe harmoni og balance i rummets belysningsdesign.

Glaspendler

Glaspendler tilbyder et rent og moderne look, hvor lyskilden ofte er synlig gennem det klare eller farvede glas. Denne type pendel er fremragende til at sprede lys bredt i rummet og tilføjer en let og luftig følelse til ethvert rum.

Messingpendler

Messingpendler tilfører en varm, gylden glød til et rum, hvilket gør dem ideelle til områder, hvor der ønskes en følelse af varme og luksus. Messingen reflekterer lyset på en måde, der skaber en indbydende atmosfære.

Kobberpendler

Kobberpendler har en markant rødlig tone, der kan tilføre rigdom og dybde til et rum. Kobber er også kendt for sin patinering over tid, hvilket giver lamperne karakter og en unik æstetik som de ældes.

Hvide pendler

Hvide pendler er alsidige og tidløse, hvilket gør dem velegnet til næsten enhver indretning. De blender diskret ind i lyse omgivelser eller står i kontrast til mørkere farveskemaer, alt afhængigt af designet.

Sorte pendler

Sorte pendler tilbyder en stærk visuel kontrast i ethvert rum og er ideelle til dem, der ønsker at tilføje et dramatisk og moderne touch til deres indretning. De er især effektive i industriel eller minimalistisk stil, hvor deres kraftige silhuet kan fremstå markant.

Pendler til køkken

Pendellamper til køkkenet er perfekte til at oplyse arbejdsområder som køkkenøer og spisepladser. De kombinerer funktionalitet og stil, hvilket sikrer godt arbejdslys samtidig med, at de tilføjer et dekorativt element til rummet.

Pendler til stue

Pendellamper til stuen skaber en hyggelig og indbydende atmosfære. De fungerer både som hovedbelysning og som dekorative statement pieces, der kan fremhæve din personlige stil og binde rummet sammen.

Pendler til andre rum

Pendellamper er alsidige og kan bruges i andre rum som soveværelser, entréer eller badeværelser. De tilføjer karakter og kan være med til at definere rummets stil og funktionalitet, samtidig med at de sikrer passende belysning.

Tilbud på pendel lamper

Leder du efter den perfekte pendellampe til at opgradere dit hjem med stil og elegance, men ønsker at finde det til den rigtige pris? Så er du kommet til det ideelle sted! Vi ved, hvor essentielt det er at kombinere kvalitet med god værdi, og derfor har vi altid tiltalende tilbud på vores udvalg af pendellamper. Uanset om du er på udkig efter en simpel løsning til din stue, en hyggelig lampe over spisebordet, eller en moderne pendel til køkkenet, vil du finde attraktive priser hos os. Gå ikke glip af chancen for at udforske vores fremragende tilbud og tilfør dit hjem et strejf af både elegance og funktionalitet uden at overskride dit budget. Besøg vores pendel outlet for mere information.

Bredt sortiment af indendørs belysningsmuligheder

Hos detLED.dk tilbyder vi meget mere end pendler; vores omfattende sortiment dækker et bredt spektrum af indendørs belysningsmuligheder og lamper herunder vægspot, loftlamper, væglamper, bordlamper, gulvlamper, armaturer, plafond lamper, genopladelige lamper og spotlamper

Vores varierende produktudvalg sikrer, at du kan finde den perfekte belysning til enhver del af dit hjem, uanset dine behov. Med både funktionelle og stilfulde muligheder til rådighed, kan vi hjælpe dig med at skabe den ideelle atmosfære i dit hjem, der både opfylder dine praktiske behov og passer til din personlige stil.

Køb din pendel lampe online hos detLED.dk 

Hos detLED.dk har vi et bredt udvalg af pendellamper, der passer til enhver stil, hvad enten du søger noget moderne, klassisk, industrielt eller i skandinavisk design. Med vores ekspertise og kvalitetsprodukter kan du være sikker på at finde den ideelle pendellampe, der vil oplyse dit hjem på præcis den måde, du ønsker. 

Filter

Filter