Udendørslampe med sensor

Udendørslampe med sensor

2 varer

Her på siden præsenteres du for vores udvalg af udendørslamper med sensor. Vores udendørslamper med sensor kombinerer funktionalitet med stilfuldt design, så dit udendørsområde både er sikkert og indbydende. Med en udendørs lampe med sensor sikrer du, at lys kun tændes, når det er nødvendigt, hvilket både er energieffektivt og praktisk. Uanset om du søger en moderne løsning eller en mere klassisk stil, har vi noget for enhver smag. Lad vores udvalg inspirere dig og find den perfekte lampe, der komplementerer dit hjem og opfylder dine behov. Vælg kvalitet, design og funktionalitet med vores udendørslamper med sensor.

Viser 1 - 2 af 2 produkter
  • HiluX Fuldmåne Med Sensor LED 13W 230V - Antrazit HiluX Fuldmåne Med Sensor LED 13W 230V - Antrazit
    Ny
    Sendes inden for 2-4 dage
    Farve Antrazit
    HiluX Fuldmåne Med Sensor LED 13W 230V
    Antrazit
    dl.7020723000

    HiluX Fuldmåne Seattle med sensor er en alsidig LED væglampe/loftlampe, der med sine mange funktioner egner sig til brug de feste steder, både inde og ude. Lampens mange funktioner kan let indstilles med en række dip-switches. Man har mulighed for justere rækkeviden for microbølge sensoren, ligesom lampen kan indstilles til at tænde når det bliver mørkt....

    DKK 849,00
  • Los Angeles Udendørs Væglampe m/Sensor, Up/Down, GU10, IP44 - Sort Los Angeles Udendørs Væglampe m/Sensor, Up/Down, GU10, IP44 - Sort
    Ny
    Sendes inden for 13-15 dage
    Farve Sort
    Los Angeles Udendørs Væglampe m/Sensor, Up/Down, GU10, IP44
    Sort
    dl.1000680

    Moderne og prisvenlig væglampe med indbygget dagslyssensor til montering udendørs på vægge under udhæng og andre steder, hvor der ikke løber vand ned af muren og om bag lampen. Lampen har en sensor, der sørger for, at lampen tænder automatisk, når det er mørkt. Lampen kan lyse både op og ned og bruger 2 stk. GU10 LED pærer (medfølger ikke) Lampen monteres...

    DKK 263,00

Udendørslamper med sensor hos detLED.dk

En udendørslampe med sensor er ikke bare en udendørs lampe – det er et effektivt, energibesparende og sikkerhedsmæssigt klogt valg. Med en sensorlampe sikrer du, at dit udendørsområde er belyst præcis, når du har brug for det. Disse lamper er konstant forbundet til strøm, men forbliver slukket, indtil de registrerer bevægelse. Dette betyder, at du ikke spilder strøm ved kontinuerligt at have lampen tændt, hvilket sparer på både din elregning og miljøet.

Mere end blot at være energieffektive, bidrager disse lamper også til sikkerheden i dit hjem. Indbrudstyve søger ofte efter mørke steder, hvor de kan gå ubemærket hen. En pludselig belysning kan være en effektiv afskrækkelse, da det øger risikoen for at blive opdaget.

LED udendørslamper med sensor

Når du kombinerer fordelene ved LED-belysning med sensorteknologi, får du den ultimative udendørslampe. LED-lys er kendt for sin effektivitet og holdbarhed. De tænder øjeblikkeligt og har en lang levetid, ofte op til 25.000 timer, hvilket kan give op til 25 års brug ved et gennemsnit på 3 timer om dagen. Dette gør dem ideelle til brug med sensorer, da de ofte tændes og slukkes.

Tips til valg af udendørslamper med sensor

Valget af den rette sensor lampe til udendørs brug kan afhænge af flere faktorer:

  1. Design og placering: Overvej, hvor lampen skal placeres, og hvordan den passer ind i det eksisterende udendørs design.
  2. Antallet af lamper: Har du brug for flere udendørs lamper eller er en nok? Her er der nogle overvejelser du skal omkring skal alle have deres selvstændige sensor, eller vil du købe en bevægelsessensor, og koble den til flere udendørslamper. 
  3. Afstand og rækkevidde: Overvej sensorens rækkevidde, især hvis du har et stort område eller en lang indkørsel.
  4. Trafik og placering: Hvis du bor tæt på en befærdet vej, skal du overveje, om konstant aktivering af lampen kan blive generende.

Skal du have flere udendørslamper med sensor

Hvis du overvejer at montere flere udendørslamper med sensor, såsom 4 eller 5, er det vigtigt at tænke strategisk for at maksimere effektiviteten. I sådan en situation er det ikke nødvendigvis mest optimalt at købe hver enkelt lampe med sin egen sensor. For det første kan det blive en dyrere løsning, og for det andet kan det resultere i unødig strømforbrug, hvis alle lamperne tænder uafhængigt af hinanden ved den mindste bevægelse. Derfor anbefaler vi, at du udstyrer kun én central lampe med en bevægelsessensor og koordinerer denne lampe til at tænde de resterende lamper i serien. Dette sikrer en mere harmonisk og sammenhængende belysning af det udendørs område.

Selvom det er vores anbefaling, erkender vi også, at der kan være specifikke situationer eller designmæssige overvejelser, hvor det giver mening for dig at have sensorer på alle dine udendørslamper. Hvert hjem og behov er unikt, og det er vigtigt at vælge den løsning, der passer bedst til dine specifikke forhold.

Det kan altså give god mening at overveje at købe en selvstændig udendørs bevægelsessensor. Denne kan du koble til dine eksisterende udendørslamper. Denne løsning eliminerer behovet for at investere i nye lamper med indbyggede sensorer og giver dig mere fleksibilitet i opsætningen. Med en ekstern sensor har du mulighed for at placere sensoren det mest strategiske sted, mens lamperne kan placeres, hvor de giver mest mening for belysningens skyld. Det er en praktisk og økonomisk løsning, der giver dig den ønskede funktionalitet uden at gå på kompromis med design og æstetik.

Køb udendørslampe med sensor hos detLED.dk

Uanset om du er på udkig efter noget moderne eller klassisk, har vi en bred vifte af udendørslamper med sensor, der vil komplimentere dit udendørsområde perfekt. De er designet til at modstå fugtige miljøer og kommer med infrarøde bevægelsesdetektorer samt lysfølsomme kontakter for optimal ydeevne. Se også alle vores udendørs lamper.

Hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål omkring vores udvalg af udendørslamper med sensor, er vi altid klar til at hjælpe. Kontakt os via e-mail eller telefon, og lad os hjælpe dig med at oplyse dit udendørsområde på den mest effektive og stilfulde måde.

Filter

Filter