Halo Design gulvlamper

Halo Design gulvlamper

Der er 1 produkt.
Her på siden kan du se vores store udvalg af flotte designer gulvlamper fra Halo Design. Du kan finde Halo Design standerlamper i en bred variation af farver, former og materialer, så du kan finde den helt rigtige Halo Design gulvlampe til din indretning. Uanset om det er en traditionel gulvlampe med et klassisk design eller en minimalistisk standerlampe i moderne stil med rene linjer, har vi en lampe til dig.
Viser 1 - 1 af 1 produkt
  • Vegas LED Gulvlampe 1 arm 3000K i Sort - Halo Design
    Ny
    Sendes inden for 2-4 dage
    Dæmpbar Ja
    Farve Sort, Krom
    Vegas LED Gulvlampe 1 arm 3000K i Sort
    Halo Design
    dl.9716005

    Vegas gulvlamper fra danske Halo Design er deres bedste LED lampe med indbygget 7 watt LED, der giver et varmt og klart lys. Lampen har med den sorte farve et klassisk og stilrent design.  Lyset kan dæmpes via drejeknappen, og lampehovedet er monteret på en fleksibel arm, så lysets retning kan justeres, hvilket gør den anvendelig som læse- eller...

    DKK 1.199,00

Halo Design gulvlamper i høj kvalitet til gode priser

Alle Halo Design gulvlamper er lavet af materialer af højeste kvalitet, så du kan være sikker på at få en lampe, der vil holde i mange år. Deres designs er skabt med stor omhu og øje for de detaljer, der skaber et helt unikt og stilfuldt udtryk. Du kan altså føle dig tryg ved at investere i en Halo Design-standerlampe – du får en lampe af høj kvalitet til en rigtig god pris.

Standerlamper fra Halo Design: Originalitet, stil og funktionalitet

Halo Design gulvlamper er designet til at være både smukke og praktiske – i stand til at give lys i det ønskede område, samtidig med at de ser stilfulde ud. Brandet er kendt for at lave funktionelle og originale lamper i et enkelt, nordisk design, og de stræber altid efter at skabe løsninger, der kan forbedre brugeroplevelsen. Desuden er Halo gulvlamper udstyret med en LED-lyskilde, der er både miljøvenlig og energieffektiv.

Halo Design har gulvlamper til alle – også til dig

Halo Design gulvlamper er – ligesom alle andre lamper fra brandet – udført i materialer af højeste kvalitet og med et gennemtænkt, funktionelt og originalt design. Med det store udvalg af stilede Halo Design pendlerstanderlampervæglamper og bordlamper i forskellige stilarter, kan du finde Halo Design lamper, som passer til dig, ligegyldigt hvilken stil eller hvilke behov du har. Men det er ikke engang det bedste; Halo Design er danske designerlamper til rimelige priser, og du får rigtigt meget for pengene!

Køb Halo Design gulvlamper online på detLED.dk

Hvis du er på udkig efter en ny lampe, så kig forbi detLED.dk, og se vores store udvalg af Halo Design gulvlamper. Halo Design er dansk design, når det er bedst, og du får virkelig meget kvalitet for pengene. Køb din nye gulvlampe online her; vi har altid gode priser og hurtig levering. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte lampe til dit hjem. Køb din Halo Design gulvlampe online på detLED.dk i dag!

Filter

Filter