B22 pærer

B22 pærer

17 varer

På detLED.dk er vi stolte af at tilbyde B22 LED pærer, der kombinerer traditionel design med moderne LED-teknologi. Uanset om du leder efter stemningsfuld belysning til din stue eller effektiv belysning til din have, vil vores udvalg af B22 LED pærer opfylde dine behov. Shop nu og oplev fordelene ved kvalitets LED belysning til faste lave priser.

Viser 1 - 17 af 17 produkter

B22 LED pærer: Hyggelig og effektiv belysning til ethvert miljø

Opdag vores brede udvalg af B22 LED pærer på detLED.dk, hvor du finder kvalitetsbelysning til konkurrencedygtige priser. Vores B22 LED pærer kombinerer charme med funktionalitet, hvilket gør dem ideelle til en bred vifte af belysningsbehov.

Party lyskæder med farverige B22 pærer

Forvandl enhver begivenhed til en festlig oplevelse med farverige party lyskæder, udstyret med B22 pærer i levende farver som gul, grøn, blå og rød. Disse lyskæder er den perfekte løsning til at skabe en stemningsfuld og livlig atmosfære, uanset om det er til en havefest, fødselsdagsfejring, eller bare for at tilføje et strejf af farve og glæde til din hverdag.

Vores B22 pærer i disse lyskæder sikrer ikke kun et smukt og varmt lys, men er også energieffektive og holdbare, hvilket gør dem til et ideelt valg til langvarig og bekymringsfri brug. De farverige pærer er med til at skabe en magisk og indbydende atmosfære, der kan gøre enhver begivenhed til noget særligt.

B22 LED pære – Perfekt til hyggebelysning

B22 LED pærer er en pæretype, som oftest bruges i 230V lyskæder, samt udendørs lamper. Med deres kompakte størrelse og bløde lys er de perfekte til at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære i både hjem og have.

Bajonetfatning B22 – Enkel og praktisk

Pærerne med B22 fatning, også kendt som bajonetfatning, tilbyder en sikker og stabil forbindelse. Dette gør dem nemme at installere og sikrer, at pæren forbliver fast på plads, selv i udendørs miljøer.

Denne traditionelle fatningstype gør det let at skifte pærer. B22 LED pærer med bajonetfatning passer nemt ind i standard armaturer, hvilket gør det nemt for dig at skifte de gamle glødepærer ud med et mere miljøvenligt alternativ.

LED pære med bajonetfatning – Lysstyrke og længere levetid

Som alle LED pærer tilbyder B22 LED pærer høj lyskvalitet, lang levetid og et lavt strømforbrug, hvilket gør dem både økonomiske og bæredygtige. Selvom disse pærer oftest er designet til at give et stemningsfuldt, blødt og behageligt lys, findes de også med imponerende lysstyrke.

B22 pære – Økonomisk og bæredygtig belysning

Vores B22 LED pærer er en energieffektiv løsning, der kan være med til at reducere dit strømforbrug og dine elregninger. De er et miljøvenligt alternativ til traditionelle pærer – både fordi de holder længere og dermed ikke skal udskiftes så ofte, ikke indeholder skadelige stoffer, hvilket gør det nemmere at bortskaffe, og forbruger mindre strøm.

Sikker og pålidelig belysning med B22 LED pærer

Med deres robuste design og langvarige ydeevne, er B22 LED pærer en sikker og pålidelig lyskilde. De er perfekte til både indendørs og udendørs brug, hvilket sikrer pålidelig belysning året rundt.

Køb B22 LED pærer til faste lave priser hos detLED

Hos detLED har vi et stort udvalg af LED pærer – blandt andet B22 pærer. Vi tilbyder altid den højeste kvalitet til lave priser, så du kan være helt tryg ved at handle på detLED.dk. Du får desuden altid lynhurtig levering af lagervarer og professionel LED rådgivning med i prisen.

FAQ

Hvad er bajonetfatning?

En bajonetfatning er en type pærefatning, der er karakteriseret ved sit unikke design, hvor pæren sættes i fatningen og drejes for at låse den på plads. Bajonetfatninger findes i forskellige størrelser, de mest almindelige er B15 (Ø 15 mm) og B22 (Ø 22 mm).

Filter

Kulør
mere.. mindre
Filter