LED bordlamper

LED bordlamper

4 varer
Viser 1 - 4 af 4 produkter
  • Aigostar Design LED bordlampe i CCT, på 9W med touch dæmp - hvid Aigostar Design LED bordlampe i CCT, på 9W med touch dæmp - hvid
    Ny
    Sendes inden for 4-6 dage
    Dæmpbar Ja, indbygget
    Farve Hvid
    Aigostar Design LED bordlampe i CCT, på 9W med touch dæmp
    hvid
    dl.AS217570

    Aigostar Design LED bordlampe i CCT, på 9W, med touch dæmp - hvid   Stilren design LED bordlampe i hvid med CCT lys og touch dæmpning fra Aigostar. Lyset i lampen er justerbar, også kaldet CCT som betyder at lyset kan justeres fra 3000K varm hvid og helt op til 6500K som er kold hvid lys. Lampen yder hele 950 lumen, så du får masser af godt arbejdslys på...

    DKK 549,00
  • Aigostar Design LED bordlampe i CCT, på 9W med touch dæmp - sort Aigostar Design LED bordlampe i CCT, på 9W med touch dæmp - sort
    Ny
    Sendes inden for 4-6 dage
    Dæmpbar Ja, indbygget
    Farve Sort
    Aigostar Design LED bordlampe i CCT, på 9W med touch dæmp
    sort
    dl.AS217563

    Aigostar Design LED bordlampe i CCT, på 9W, med touch dæmp - hvid   Stilren design LED bordlampe i sort med CCT lys og touch dæmpning fra Aigostar. Lyset i lampen er justerbar, også kaldet CCT som betyder at lyset kan justeres fra 3000K varm hvid og helt op til 6500K som er kold hvid lys. Lampen yder hele 950 lumen, så du får masser af godt arbejdslys på...

    DKK 549,00
  • Multifunktionel Dæmpbar CCT LED Bordlampe 7W Med Ur - Sort Multifunktionel Dæmpbar CCT LED Bordlampe 7W Med Ur - Sort
    Ny
    På lager.
    Dæmpbar Ja, indbygget
    Farve Sort
    Multifunktionel Dæmpbar CCT LED Bordlampe 7W Med Ur
    Sort
    dl.AS188122

    Multifunktionel LED bordlampe som er speciel udviklet til dig, som ønsker et ekstra godt læse lys, eller en lampe til hobby artikler - Lyset kan ændres fra 2700K varm hvid og helt op til 6500K kold hvid. Yder kan lampen dæmpes via touch på overfladen af lampens fod. Lampen har ligeledes indbygget ur, så du kan bruge lampen til vækkeur, og temperaturmåler...

    DKK 298,00
  • Multifunktionel Dæmpbar CCT LED Bordlampe 7W Med Ur - Hvid Multifunktionel Dæmpbar CCT LED Bordlampe 7W Med Ur - Hvid
    Ny
    Sendes inden for 7-9 dage
    Dæmpbar Ja, indbygget
    Farve Hvid
    Multifunktionel Dæmpbar CCT LED Bordlampe 7W Med Ur
    Hvid
    dl.AS188139

    Multifunktionel hvid LED bordlampe som er speciel udviklet til dig, som ønsker et ekstra godt læse lys, eller en lampe til hobby artikler - Lyset kan ændres fra 2700K varm hvid og helt op til 6500K kold hvid. Yder kan lampen dæmpes via touch på overfladen af lampens fod. Lampen har ligeledes indbygget ur, så du kan bruge lampen til vækkeur, og...

    DKK 298,00

Hos DetLED.dk finder du et stort udvalg af LED bordlamper i lækkert design og høj kvalitet fra kvalitets designet LED bordlamper fra bla. Eglo, Aigostar, Halo Design og Belid. Vi har både tidløse, klassiske, moderne og futuristiske LED bordlamper, der er perfekte til såvel kontorbelysning som læse belysning i hjemmet.

LED bordlamper giver den rette belysning

LED-bordlamper er en populær og praktisk lyskilde til både hjemmet og kontoret. Disse lamper bruger LED-teknologi til at producere lys, hvilket gør dem mere energieffektive og holdbare end andre bordlamper. LED bordlamper findes i forskellige designs og stilarter, fra moderne og minimalistiske designs til mere klassiske og dekorative lamper. De kan have forskellige funktioner, f.eks. at fungere som en dekorativ lyskilde, en læselampe eller en lampe til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i udendørsområderne.

En af fordelene ved LED-bordlamper er, at de findes med forskellig lysstyrke og farvetemperatur, så du kan få præcis den belysning, der skal til, for at skabe den ønskede atmosfære, når du læser, arbejder eller slapper af. Bordlamperne er tilgængelige i en række forskellige størrelser og designs, der passer til forskellige formål, rum og indretningsstile. LED bordlamper med et blødt og varmt lys er idéelle som natbordslamper og kan hjælpe med at skabe en afslappende atmosfære i soveværelset. Vælg en sengelampe, hvor du kan justere lysstyrken, hvis du også gerne vil kunne læse i sengen. Du kan også finde LED skrivebordslamper, der har et kraftigt og fokuseret lys, der hjælper med at reducere belastningen af øjnene, når du arbejder på en computer eller læser dokumenter.

Genopladelige LED bordlamper uden ledning

Der er mange fordele ved at gøre din LED bordlampe ledningsfri – og her mener vi ikke at klippe kablet! En bordlampe uden ledning er en praktisk og alsidig løsning til at give lys, hvor der ikke er en stikkontakt i nærheden eller for at undgå at have ledninger, der krydser rummet og ser rodet ud. LED bordlamper med batteri kan nemt flyttes rundt i forskellige rum og placeres hvor som helst. En bordlampe LED batteri er en type lampe, der bruger LED-teknologi og batterier til at producere lys. En LED bordlampe genopladelig er også et idéelt valg til børneværelset, da det er robuste og fleksible, og LED lyskilder bliver ikke varme, så du er fri for bekymringer, om børnene rører ved bordlampen.

Vi har genopladelige lamper i mange forskellige størrelser og designs, som hver især har deres fordele, og som passer til forskellige indretningsstile og formål. Bordlamper uden ledning er også praktiske, da de ikke kræver en stikkontakt, og de kan oplades igen, når batterierne er ved at løbe tør for strøm. LED bordlampe opladelig er en populær type, der bruger et genopladeligt batteri, som kan oplades ved hjælp af et stik eller en trådløs ladeplade. Takket være den energibesparende LED-teknologi, har en ledningsfri LED bordlampe batteri til mange timers lys afhængigt af lysstyrken.

Flotte bordlamper giver rummet et løft

Bordlamper med LED lys er populære på grund af deres energieffektivitet, lange levetid og gode lys. LED bordlamper er tilgængelige i forskellige designs, størrelser og stilarter og kan bruges som både dekorative og funktionelle lyskilder. En LED bordlampe dæmpbar er en praktisk type bordlampe, som giver mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Dette kan være nyttigt i forskellige situationer, f.eks. når du læser, arbejder eller slapper af. 

Du kan bruge flotte bordlamper til at give et interessant element i rummet. For eksempel kan bordlampe messing tilføje varme og karakter til ethvert rum, og de er velegnede i både moderne og traditionelle indretninger. Klassiske bordlamper design i messing giver en tidløs elegance og stil. Små LED bordlamper er en praktisk løsning til belysning af små områder eller til at give et dæmpet lys til at skabe en hyggelig stemning i rummet. Du kan for eksempel sætte små bordlamper i din reol, for at skabe en spændende effekt. Du kan også bruge LED strips eller en LED lyskæde til stemningsfuld og alsidig belysning.

LED bordlampe udendørs

Udendørs LED bordlamper er specielt designet til at bruges udenfor. Brug LED bordlamper udendørs til at give lys på terrassen, balkonen eller i haven. Det kan være en fordel at vælge en ledningsfri LED bordlampe udendørs, så du kan tilføje en hyggelig og stemningsfuld belysning udenfor – og uden forlængerledninger. Når man vælger en genopladelig udendørslampe, er det vigtigt at vælge en LED bordlampe, der er lavet til at modstå vejrforholdene og er vandtæt. 

Køb LED bordlamper på detLED.dk

Hos detLED sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig et stort udvalg af de bedste LED lamper og LED pærer, så du kan få moderne, stilren og miljøvenlig belysning. Uanset om du leder efter LED loftlamper til stuen, LED spots til køkkenet eller et LED armatur til udendørs belysning, kan du finde det, du skal bruge, hos os. Når du handler på detLED.dk er du altid sikret den højeste kvalitet til de laveste priser.

Filter

Filter