LED Udendørslamper

LED Udendørslamper

Der er ingen produkter i denne kategori.

Velkommen til detLED.dk's kategori for LED udendørslamper! Her finder du et stort udvalg af lamper designet til at oplyse og dekorere dine udendørs områder, uanset om det er din have, terrasse, indkørsel eller facadebelysning.

Spar penge på elregningen med LED lamper udendørs

Vi har et bredt udvalg af LED udendørslamper i forskellige designs, størrelser, farver og materialer, så du kan finde den helt rigtige lampe til din stil og behov. Vores udendørslamper er alle udstyret med energieffektive LED pærer, der giver en kraftig og jævn belysning, samtidig med at de har en længere levetid og bruger mindre strøm end traditionelle glødepærer. Du vil derfor kunne nyde godt af en flot og funktionel belysning, samtidig med at du sparer på din elregning.

LED udendørslampe med sensor og solceller

Vi tilbyder et bredt udvalg af LED-udendørslamper med sensor, som tænder af sig selv, når der registreres bevægelse. Dette er en praktisk og energibesparende løsning, da lampen kun tænder, når der er behov for lys. Vores sortiment inkluderer forskellige typer udendørs LED lamper med sensor, såsom udendørs væglamper og udendørs LED armatur, og nogle af dem har endda både sensor og solceller. LED udendørs væglamper og armaturer er alsidige og stilfulde, og de kan give en flot og funktionel belysning ved din fordør, bagdør eller carport, men også i skuret eller garagen. Solcellelamper behøver ingen tilslutning til ledninger og tænder automatisk, når det bliver mørkt. De oplades i løbet af dagen ved hjælp af solenergi. Mange af vores LED have- og bedlamper bruger solceller, så du kan placere dem hvor som helst i haven.

IP-klasser til udendørs lamper

Uanset hvilken type LED udendørslampe du vælger, kan du være sikker på, at du får en kvalitetslampe, der er robust og holdbar nok til at modstå alle former for vejr og vind. Afhængigt af, hvor du skal bruge din udendørslampe, er der forskel på, hvor høj IP-klassificering den skal have. Du bør vælge IP-klassificerede LED-udendørslamper (IP65 eller derover), som er beskyttet mod vand og støv og kan bruges i alle slags vejrforhold. Men hvis lampen hænger under et halvtag eller i læ af husets udhæng, kan du nøjes med en lavere beskyttelse mod vand, men hvis du gerne vil have en udendørs lampe, der kan holde i årevis, bør du ikke vælge lavere end IP44. Du kan også få LED-lys til swimmingpools og havebassiner. Lamper med IP68 er både støvtætte og vandtætte, så de kan tåle nedsænkning i vand i længere tid.

Genopladelige udendørs lamper uden ledning

En praktisk slags LED udendørslys er de genopladelige lamper. En LED udendørslampe med batteri har ingen ledning, og en genopladelig udendørslampe kan give timevis af lys på en enkelt opladning.

LED udendørsspot

Du kan også finde forskellige typer udendørs spots; blandt andet indbygningsspots og nedgravningsspot. Udendørs LED spot kan bruges til at fremhæve områder og objekter ved huset og i haven.

Smart LED udendørsbelysning med fjernbetjening og app-kontrol

LED-lys er en populær løsning til udendørsbelysning, og der er flere forskellige typer udendørs LED lys at vælge imellem. Hvis du ønsker at skabe en festlig og livlig atmosfære på din terrasse, i din havebelysning eller på din altan, kan du vælge en farverig LED udendørs lyskæde til fest og dekoration. Hvis du er på udkig efter en mere avanceret løsning, kan du vælge smart udendørs belysning med fjernbetjening og app-kontrol. Dette giver dig mulighed for at tilpasse lysintensiteten, farverne og timingen på dit udendørslys – alt sammen fra din smartphone.

Køb udendørs LED lamper på detLED.dk

Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder produkter af høj kvalitet og god service, så du kan handle trygt og sikkert hos os. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning omkring valg af LED udendørs belysning. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til din udendørsbelysning. udendørs LED strips

Kan LED-pærer tåle frost?

Ja, LED pærer er ikke så følsomme for temperaturudsving som andre lyskilder, og de kan sagtens tåle de frostgrader, vi har i Danmark.

Hvilken pære til udendørs?

LED pærer til udendørs lamper er langtidsholdbare og energieffektive. Du kan nyde godt af en kraftig og jævn belysning, samtidig med at du sparer penge på din elregning.

Filter

Filter