V-Tac Solcelle lyskæde med 10 stk. 0.5W pærer - 12 meter, fjernbetjening, IP44, inkl. lyskilde v-tac Udvid

V-Tac Solcelle lyskæde med 10 stk. 0.5W pærer - 12 meter, fjernbetjening, IP44, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

Ny

Lyskæden er det perfekte valg til at oplyse din terrasse eller udestue. Denne lyskæde er designet med 10 varm hvide pærer, der skaber en hyggelig atmosfære. Med en længde på 12 meter har du rigelig lys til at dække dit udendørsområde.

  • IP44 vandtæt: Kan modstå regn og fugt, hvilket gør den velegnet til udendørsbrug.
  • Fjernbetjening: Nem styring af lyskæden 
  • Inkluderet lyskilde: Du behøver ikke at købe ekstra pærer, da de medfølger i pakken.

Giv din terrasse eller udestue et elegant og hyggeligt udseende med V-Tac LED Solcelle lyskæde. Det er den perfekte løsning til at skabe stemning og belysning udendørs.

Læs mere..

  • Varm

DKK 235,00

inkl. moms

Sendes inden for 9-11 dage


Skab den Perfekte Atmosfære med V-Tac Solcelle Lyskæde

Oplev den ultimative kombination af effektivitet og stil med denne innovative solcelle lyskæde. Perfekt til både indendørs og udendørs brug, lyskæden kommer med 10 stk. 0.5W pærer, der tilbyder en lysstyrke på 300 lumens. Den jævne fordeling af lyset sikres yderligere med en spredning på 270 grader, hvilket betyder, at hvert et hjørne bliver lyst flot op.

Energibesparende Design

Den solcelledrevne løsning betyder, at lyskæden ikke kun er miljøvenlig, men også hjælper med at holde energiforbruget nede. Dette gør det til en holdbar og økonomisk løsning for dem, der ønsker at nyde belysning uden at bekymre sig om elregningen.

Skab Hyggelig Stemning med Varm Hvid Kulør

Lyskædens pærer udsender en varm hvid kulør (3000K), der skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Den varme nuance af lyset er ideel til at skabe en hyggelig stemning, perfekt til aftener i haven, terrassen eller endda stuen.

Robust og All-Weather Design

Med en IP44 klassificering er lyskæden bygget til at tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den til et ideelt valg for udendørs arrangementer eller daglig brug, hvor vejret kan være en uforudsigelig faktor.

Praktisk og Brugervenlig Kontrol

Lyskæden leveres med en fjernbetjening, der giver mulighed for at justere lysindstillinger nemt og hurtigt. Slip for besværet med manuel justering og nyd bekvemmeligheden ved at styre belysningen fra afstand.

Installation og Brug

  • Total længde: 12 meter, der giver rigelig rækkevidde til at dekorere store områder.
  • Nem opsætning uden behov for ekstra kabler eller elektriske installationer.
  • Inkluderet lyskilde, så der er ingen behov for ekstra køb.

V-Tac Solcelle Lyskæde med 10 stk. pærer er den ideelle løsning for dem, der søger en alsidig, praktisk og stilfuld måde at oplyse deres hjem, have eller arrangement. Med sin brugervenlighed og holdbarhed er det en investering, der både opfylder æstetiske og funktionelle behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 300 lumens
Spredning 270 grader
Dimensioner
Materiale PVC+Plastik
Effekt & spænding
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.