Halo Design pendel

Halo Design pendel

Der er 1 produkt.

Her på siden finder du vores brede udvalg af Halo Design pendel lamper. Designer pendler fra Halo Design kommer i mange forskellige materialer, former og farver. En Halo Design pendel passer både som belysning til stuen, til over spisebordet, i hjørnet samt over køkkenbordet. Du finder alt inden for klyngependler, langbordspendler og flotte pendelsæt.

Viser 1 - 1 af 1 produkt
  • Sørup Pendel Ø40, E27 i Sort-Kobber - Halo Design
    Ny
    Sendes inden for 2-4 dage
    Farve Sort, Kobber
    Sørup Pendel Ø40, E27 i Sort-Kobber
    Halo Design
    dl.8990242

    Sørup Pendel fra Danske Halo Design er udført i de bedste materialer, og designet er oprindeligt fra 1989. Den har et super klassisk design, der vil passe ind i mange hjem. Leveres i 2 størrelser, Ø25 og Ø40 cm.  Denne pendel har et meget trendy look, med den hvide underside, der er med til at give det helt rette lys i rummet.   

    DKK 1.799,00

Halo Design pendler til gode priser

Halo Design er et af Danmarks største lampemærker, og hos detLED er vi stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af Halo Design pendler til gode priser. Alle vores Halo Design produkter er produceret med fokus på holdbarhed, energieffektivitet og æstetisk design. Vi har mange forskellige pendel lamper i kataloget fra Halo Design – alle er af høj kvalitet og har et skønt skandinavisk udtryk. Vi fører også de populære Colors By Copenhagen globepærer, som passer perfekt til Halo Design pendler.

Hvem er Halo Design? Originalitet og funktionalitet

Danske Halo Design producerer smukke pendler og andre lamper i nordisk stil og samarbejder med mange kendte danske designere. Deres pendler er af høj kvalitet og findes i mange forskellige designs, farver og materialer. De prioriterer funktionalitet og originalitet højt, og de stræber efter at udvikle løsninger, der forbedrer brugeroplevelsen.

Dansk identitet, skandinavisk design, funktionalitet og value for money er nøgleord for Halo Design. Deres mission er at skabe funktionelle og originale lamper med et nordisk udtryk, som kan bruges i enhver indretningen.

Halo Design pendler: Unik æstetik til overkommelige priser

Halo Design loftlamper udstråler en unik og moderne æstetik, men det er stadig designer pendler til overkommelige priser. Du kan også finde Halo Design gulvlamper, der gør det let at finde en harmonisk belysning til dit hjem. Hos detLED fører vi udelukkende produkter af højeste kvalitet, så du kan være sikker på at få en kvalitetspendel og på, at du kan nyde dine Halo Design pendler i mange år fremover.

Halo Design har pendler til alle – også til dig

Halo Design pendler er ideelle til at skabe atmosfære i dit hjem. Uanset om du ønsker et klart lys at arbejde ved eller en lampe til hyggebelysning, er der pendler for enhver smag fra Halo Design. Pendlernes funktionalitet og skønhed gør dem velegnede som belysning i alle indretninger.

Halo Design er kendt for deres originale og funktionelle design samt det enkle nordiske udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, så de forbliver nutidige og bæredygtige. Hos detLED har vi et bredt udvalg af Halo Design pendler til overkommelige priser. Kig endelig rundt i vores udvalg og find den perfekte pendel til dit hjem.

Køb Halo Design pendler på detLED.dk

Der findes Halo Design-pendler til enhver smag. Uanset om du ønsker en enkel, men elegant pendel eller en mere ekstravagant loftslampe, der kan være et iøjnefaldende element i hjemmet, så er det nemt at finde den helt rigtige lysløsning hos detLED.

Har du spørgsmål vedrørende Halo Design pendler eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon: (+45) 71 99 3000, eller mail: kundeservice@detled.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Filter

Filter