Smart plugs

Smart plugs

Der er ingen produkter i denne kategori.
Smarte stikkontakter og smart plugs bliver mere og mere populære, efterhånden som folk bliver mere bevidste om deres mange fordele. Se vores udvalg af smart plugs her på siden.

Smarte stikkontakter og stik er enheder, der giver dig mulighed for at styre elektronik og apparater med din smartphone eller computer. De er alsidige og kan bruges med en række forskellige enheder.. De kan bruges til at tænde og slukke for enheder, indstille tidsplaner og overvåge energiforbruget.

Smart plugs har mange fordele

Smarte stikkontakter og stikkontakter har mange fordele. Her er blot nogle få af de mange grunde til, at du bør overveje at bruge smarte stikkontakter og stik:

Smart plugs sparer energi og du sparer penge

Med en smart plug med energimåling kan spare penge på din elregning ved at bruge smarte stikkontakter og stik til at planlægge, at elektronik skal slukkes eller gå i standbytilstand, når den ikke bruges.

Smart kontakter gør det nemt at fjernstyre dine enheder

Bekvemmelighed - Smarte stikkontakter og stik gør det nemt at styre dit elektronik fra et hvilket som helst sted med en internetforbindelse. Du kan også oprette brugerdefinerede tidsplaner for hver enkelt enhed, hvilket er praktisk, hvis du har forskellige behov for forskellige ting.

Smart stikkontakter kan hjælpe dig med at automatisere dit hjem

Smarte stik og stikkontakter kan automatisere opgaver. Med en stikkontakt med timer kan du f.eks. bruge dem til at få dine lys til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter. Det kan gøre dit liv nemmere og spare dig tid 

Smart plugs kan sikre dit hjem mod indbrud og brand

Smart stikkontakter er sikre og kan være med til at beskytte dit hjem mod brand og indbrud. Smarte stikkontakter og stik kan hjælpe dig med at holde dit hjem sikkert ved at gøre det nemt at slukke for store apparater som opvaskemaskiner og vaskemaskiner, når du ikke er hjemme.

Alt i alt er smarte stik og stikkontakter en fantastisk måde at fjernstyre dine apparater på og gøre dit liv nemmere.

Filter

Filter