360 grader sensor udendørs

360 grader sensor udendørs

2 varer

Forestil dig et sikkerhedssystem, hvor ingen bevægelse undslipper dets opmærksomhed. Med vores 360 grader sensorer til udendørs brug får du den ultimative overvågning, der dækker hver eneste vinkel af din ejendom. Oplev en ny æra af ro i sindet, hvor blinde vinkler er en saga blot. Udforsk vores udvalg og lad os hjælpe med at transformere sikkerheden i dit hjem i dag.

Viser 1 - 2 af 2 produkter
  • EGLO DETECT ME 6 Udendørs Bevægelsessensor (360°) i Hvid
    Ny
    Sendes inden for 4-6 dage
    EGLO DETECT ME 6 Udendørs Bevægelsessensor (360°) i Hvid
    dl.EG97421

    Inde- og Udendørs 360° bevægelsessensor i hvid med navnet DETECT ME-6 fra Eglo - har en detektor afstand på op til 12 meter, alt efter monteringsmåde. Tiden kan indstilles mellem 10 sek. og op til 15 min og dagslyset er 3 - 2000 Lux. Der må MAX tilsluttes op til 1200 watt ved anvendelse af glødepære og op til MAX 300 watt ved anvendelse med LED lyskilder.  

    DKK 319,00
  • EGLO DETECT ME 6 Udendørs Bevægelsessensor (360°) i Sort
    Ny
    Sendes inden for 4-6 dage
    EGLO DETECT ME 6 Udendørs Bevægelsessensor (360°) i Sort
    dl.EG97422

    Inde- og Udendørs 360° sort bevægelsessensor med navnet DETECT ME-6 fra Eglo - har en detektor afstand på op til 12 meter, alt efter monteringsmåde. Tiden kan indstilles mellem 10 sek. og op til 15 min og dagslyset er 3 - 2000 Lux. Der må MAX tilsluttes op til 1200 watt ved anvendelse af glødepære og op til MAX 300 watt ved anvendelse med LED lyskilder.  

    DKK 319,00

Vores udvalg af 360 grader sensor udendørs

I takt med, at teknologien udvikler sig, bliver vores belysningsløsninger smartere og mere effektive, dette gælder også udendørs bevægelsessensor. Central i denne udvikling er introduktionen af 360 graders sensorer til udendørs brug. Disse 360 graders sensorer sikrer, at alle vinkler og hjørner af dit udeområde er dækket, så du får maksimal sikkerhed og komfort.

Fordele ved 360 graders sensorteknologi

Komplet dækning

Med en 360 grader sensor udendørs er intet område længere gemt i skyggerne. Sensorerne fanger bevægelse fra alle retninger, hvilket sikrer, at hele dit udendørs område er beskyttet.

Energieffektivitet

Med denne omfattende dækning behøver du ikke flere separate sensorer. Én enhed kan dække et stort område, hvilket sparer på strøm og reducerer installationstid.

Intuitiv integration

Vores sensorer er designet til at integrere problemfrit med de fleste moderne belysningssystemer, hvilket gør installationen enkel og ligetil.

Design og funktion

Selvom funktionaliteten er central, har vi også fokus på æstetik. Vores 360 grader sensorer til udendørs brug er elegante i design, så de nemt kan blende ind i enhver facade eller haveområde. Fra minimalistiske til mere robuste designs, vores udvalg sikrer, at du finder noget, der passer til din stil.

Installation og vedligeholdelse

Installationen af en 360 grader sensor udendørs er overraskende enkel. Med medfølgende vejledning og nødvendigt tilbehør bliver processen ukompliceret. Vedligeholdelse er også minimal, da sensorerne er designet til at modstå de udfordringer, som det danske vejr kan præsentere.

Sikkerhed og stil i én løsning

Vores udvalg af 360 grader sensorer til udendørs brug repræsenterer det bedste indenfor moderne teknologi og design. Med omfattende dækning, smukt design, og let vedligeholdelse er de et must-have for enhver boligejer, der ønsker at kombinere sikkerhed med stil. Uanset dit behov, finder du den perfekte sensor i vores udvalg.

Filter

Filter