Genopladelig udendørslampe

Genopladelig udendørslampe

3 varer
Viser 1 - 3 af 3 produkter
  • Restsalg: Halo Design - HYGGE Batteri bordlampe - Bordeaux Restsalg: Halo Design - HYGGE Batteri bordlampe - Bordeaux
    -30%
    På lager.
    Dæmpbar Ja, dæmper...
    IP klassifikation IP54
    Restsalg: Halo Design
    HYGGE Batteri bordlampe - Bordeaux
    hd.800834

    Bær den med dig overalt, eller hæng den op som en pendel. Hygge bordlampen fra Halo Design er et perfekt valg for dem, som søger et praktisk, holdbart og smukt design.

    DKK 489,30 DKK 699,00 -30%
    •  Lysstyrke

      136lm
    •  Forbrug

      3W
    •  Spredning

      270°
  • Calida Opladelig bordlampe - udendørs, 2700K, RA97, dæmpbar, sort Calida Opladelig bordlampe - udendørs, 2700K, RA97, dæmpbar, sort
    Sendes inden for 2-4 dage
    Dæmpbar Ja
    IP klassifikation IP54
    Calida Opladelig bordlampe
    udendørs, 2700K, RA97, dæmpbar, sort
    570206281020

    Calida lampen er ledningsfri og genopladelig og kan derfor tages med derhen hvor du ønsker lyset. Lampen har hele 15 timers batteritid ved fuld lysstyrke - er vandtæt, hvilket gør at lampen også er perfekt til terrassen aller andre steder udenfor. Calida lampen kan desuden dæmpes så du kan justere lysstyrken alt efter situationen. Lampen udsender et...

    DKK 844,00
    •  Lysstyrke

      220lm
    •  Forbrug

      2.2W
  • Calida Opladelig bordlampe - udendørs, 2700K, RA97, dæmpbar, messing
    Sendes inden for 2-4 dage
    Dæmpbar Ja
    IP klassifikation IP54
    Calida Opladelig bordlampe
    udendørs, 2700K, RA97, dæmpbar, messing
    570206281060

    Calida lampen er ledningsfri og genopladelig og kan derfor tages med derhen hvor du ønsker lyset. Lampen har hele 15 timers batteritid ved fuld lysstyrke - Den er også vandtæt, hvilket gør at lampen er perfekt til terrassen aller andre steder udenfor. Calida lampen kan desuden dæmpes så du kan justere lysstyrken alt efter situationen. Lampen udsender et...

    DKK 1.055,00
    •  Lysstyrke

      220lm
    •  Forbrug

      2.2W

Genopladelige udendørs bordlamper - En fantastisk løsning til enhver udendørsbegivenhed

En genopladelig udendørs bordlampe er den ideelle ledsager til enhver udendørsbegivenhed. Uanset om du planlægger en romantisk aften på terrassen, en hyggelig grillfest i haven eller en spændende campingtur, er vores genopladelige lamper til udendørs brug designet til at give dig det perfekte lys på alle tidspunkter. Du behøver ikke bekymre dig om ledninger eller stikkontakter - vores genopladelige udendørs bordlamper er fuldt uafhængige og klar til brug, når du har brug for dem.

Fuld kontrol over belysningen

Vores sortiment af genopladelige udendørslamper er fyldt med fantastiske funktioner. Med lang batterilevetid kan du nyde mange timer med strålende belysning, hvilket sikrer, at din fest ikke løber tør for lys. Du kan også justere lysstyrken på de fleste lamper efter dine præferencer og skabe den rette atmosfære til enhver lejlighed. Vores genopladelige lamper til udendørs brug er lette at oplade med USB kabel, så du nemt og ledningsfrit kan oplade din lampe og de er klar til at skinne igen.

Stilfuldt design til enhver udendørsindretning

Vores genopladelige udendørs LED bordlamper er ikke kun praktiske, men også stilfulde. De er designet med æstetik i tankerne og tilføjer et strejf af elegance til enhver udendørsindretning. Uanset om du foretrækker en moderne og strømlinet lampe eller en mere klassisk og tidløs stil, har vi den perfekte genopladelige udendørs bordlampe til dig. Vores lamper er også holdbare og vejrbestandige, så de kan modstå selv de mest barske vejrforhold og fortsætte med at lyse op i dine udendørsområder i årevis.

Glem alt om besværet med traditionelle lamper og vær klar til at opleve bekvemmeligheden ved vores genopladelige udendørs bordlamper. Med deres enkle opladningsproces, alsidighed og stilfulde design er de det perfekte valg til at forvandle ethvert udendørsområde til en magisk og oplyst oase.

Opgrader din udendørsbelysning i dag med vores genopladelige udendørs bordlamper! Skab en fortryllende atmosfære, der forlænger dine udendørsoplevelser langt ud på de lyse sommernætter. Gå ikke glip af muligheden for at tilføje et strejf af elegance og funktionalitet til dine udendørsområder. Gå også på opdagelse vores fantastiske udvalg af udendørs lamper i dag!

Filter

Filter