Bevægelsessensor udendørs

Bevægelsessensor udendørs

3 varer
Viser 1 - 3 af 3 produkter
  • EGLO DETECT ME 6 Udendørs Bevægelsessensor (360°) i Sort
    Ny
    Sendes inden for 4-6 dage
    EGLO DETECT ME 6 Udendørs Bevægelsessensor (360°) i Sort
    dl.EG97422

    Inde- og Udendørs 360° sort bevægelsessensor med navnet DETECT ME-6 fra Eglo - har en detektor afstand på op til 12 meter, alt efter monteringsmåde. Tiden kan indstilles mellem 10 sek. og op til 15 min og dagslyset er 3 - 2000 Lux. Der må MAX tilsluttes op til 1200 watt ved anvendelse af glødepære og op til MAX 300 watt ved anvendelse med LED lyskilder.  

    DKK 319,00
  • EGLO DETECT ME 6 Udendørs Bevægelsessensor (360°) i Hvid
    Ny
    Sendes inden for 4-6 dage
    EGLO DETECT ME 6 Udendørs Bevægelsessensor (360°) i Hvid
    dl.EG97421

    Inde- og Udendørs 360° bevægelsessensor i hvid med navnet DETECT ME-6 fra Eglo - har en detektor afstand på op til 12 meter, alt efter monteringsmåde. Tiden kan indstilles mellem 10 sek. og op til 15 min og dagslyset er 3 - 2000 Lux. Der må MAX tilsluttes op til 1200 watt ved anvendelse af glødepære og op til MAX 300 watt ved anvendelse med LED lyskilder.  

    DKK 319,00
  • EGLO E27 LED Pære Med Bevægelsessensor 9W i 2700K og 830Lm EGLO E27 LED Pære Med Bevægelsessensor 9W i 2700K og 830Lm
    Ny
    Sendes inden for 4-6 dage
    Farve Hvid - mat
    EGLO E27 LED Pære Med Bevægelsessensor 9W i 2700K og 830Lm
    dl.EG110186

    Eglo LED pære med E27 sokkel på kun 9W med bevægelsessensorer og Dag/nat sensor - opfanger bevægelse i op til 12 meters afstand og er herefter tændt indtil der ikke længere er bevægelse. Herefter slukker LED pæren helt automatisk igen efter lidt tid.  LED pæren har indbygget skumringsrelæ, som betyder at den kun tænder for lyset når der er mørkt. Dermed...

    DKK 159,00

Bevægelsessensor udendørs

I takt med at teknologien udvikler sig, bliver vores hjem smartere og mere energieffektive. En vigtig komponent i denne udvikling er brugen af bevægelsessensorer udendørs. Med en udendørs bevægelsessensor kan du sikre, at dit udendørs lys kun tændes, når det er absolut nødvendigt. Dette sparer på strøm og øger hjemmets sikkerhed. Men hvorfor nøjes med en almindelig sensor, når du kan have den bedste bevægelsessensor udendørs? Vores udvalg indeholder kun de bedste produkter på markedet. Vi ved, at når det kommer til dit hjem, fortjener du kun det bedste. Derfor sørger vi for, at du får kvalitet i hver eneste enhed.

Bevægelsessensorer til udendørs lys er en god måde at spare energi og forbedre sikkerheden i dit hjem. Når en bevægelsessensor registrerer bevægelse, tændes lyset automatisk. Dette kan være nyttigt, hvis du kommer hjem om natten og skal finde din nøgler eller åbne døren.

Typer af bevægelsessensorer til udendørs lys

Der findes mange forskellige typer bevægelsessensorer til udendørs lys. Nogle sensorer er mere følsomme end andre, og nogle kan justeres til at reagere på forskellige typer bevægelse. Det er vigtigt at vælge en sensor, der er passende til dine behov.

Når du vælger en bevægelsessensor til udendørs lys, skal du overveje følgende:

  • Følsomhed: Hvor følsom skal sensoren være? Hvis den er for følsom, kan den tænde lyset for ting, der ikke er mennesker, f.eks. dyr eller vind. Hvis den er for ufølsom, kan den ikke tænde lyset, når du har brug for det.
  • Rækkevidde: Hvor langt skal sensoren kunne registrere bevægelse? Hvis du har et stort område, skal du vælge en sensor med en lang rækkevidde.
  • Indstillingsmuligheder: Kan du justere sensoren til at reagere på forskellige typer bevægelse? Hvis du har husdyr, skal du vælge en sensor, der kan ignorere bevægelse fra husdyr.
  • Pris: Bevægelsessensorer til udendørs lys findes i alle prisklasser. Vælg en sensor, der passer til dit budget.
  • Smart: Skal sensoren være integreret til apps, som f.eks. Philips Hue m.m.?

Bevægelsessensorer til udendørs lys er en god investering, der kan spare dig energi og forbedre sikkerheden i dit hjem. Når du vælger en sensor, skal du overveje dine behov og dit budget.

Sensor til udendørslamper

Er du på jagt efter en sensor til udendørslamper, der kan dække hele området rundt om dit hjem? Vores 360 grader sensor udendørs tilbyder netop dette, og sikrer at intet område forbliver i mørke, når bevægelse registreres. Dette er især nyttigt for store ejendomme eller hjørnearealer, hvor det er vigtigt at have overblik fra alle vinkler.

For dem, der lægger vægt på æstetik, tilbyder vi også en eksklusiv bevægelsessensor udendørs sort model. Denne sorte sensor blander sig elegant med enhver facade og sikrer, at funktionalitet og stil går hånd i hånd.

Og hvis du er bekymret for at tænde lyset i dagtimerne, så frygt ikke. Vores lys sensor udendørs funktion sikrer, at din belysning kun aktiveres i skumringen eller i mørke, så du undgår unødvendigt lysforbrug i dagtimerne.

Brug for hjælp til valg af bevægelsessensor udendørs?

Vi forstår, at med så mange muligheder kan det være overvældende at træffe det rette valg. Men vi er her for at hjælpe! Kontakt os med dine behov, og vi vil guide dig gennem processen for at finde den perfekte bevægelsessensor for dig og dit hjem. Uanset om du er på jagt efter en simpel løsning eller den mest avancerede teknologi på markedet, står vi klar til at assistere.

Filter

Filter