Professionel julebelysning

Professionel julebelysning

Der er ingen produkter i denne kategori.

Julen er en tid for glæde, samvær og ikke mindst lys i mørket. Med vores udvalg af professionel julebelysning kan du skabe den perfekte atmosfære både indendørs og udendørs.

Køb professionel julebelysning til din butik hos detLED

Julen er højsæson for detailhandlen, og en indbydende atmosfære er afgørende for at tiltrække kunder. Med vores sortiment af professionel julebelysning kan din butik skille sig ud og skabe en uforglemmelig shoppingoplevelse. Vores sortiment inkluderer alt fra klassiske julelyskæder til moderne julelys figurer og dekorationer.

Skab den perfekte atmosfære med LED julelys til professionelle

Vores udvalg af professionel udendørs julebelysning og indendørs julebelysning er designet til at imødekomme behovene hos virksomheder, især butikker, der ønsker at skabe en festlig stemning. Fra glitrende julefigurer i vinduet til stemningsfulde udendørs lyskæder langs facaden, har vi alt, hvad du behøver for at skabe en indbydende atmosfære.

Julebelysning fra kvalitetsmærker til professionel brug

Vi tilbyder produkter fra anerkendte mærker som Markslöjd Sweden, GN Belysning og LEDWIN. Du kan blandt andet finde WingLinks og Chrissline lyskæder, lysnet samt icicle lyskæde med den særlige twinkle effekt. Alle produkter er designet til professionel brug og sikrer lang levetid og pålidelighed.

Tilpas din butiks juleudsmykning

Med et bredt udvalg af farver kan du skræddersy din butiks juleudsmykning, præcis som du ønsker. Vores istap lyskæder er også et populært valg for dem, der ønsker at tilføje et strejf af vintermagi. Vi har også de smarte Twinkly julelys, hvor du kan styre farven, tilpasse lysstyrken og meget mere fra en app på din telefon.

Professionel udendørs julebelysning – Figurer med mere

Udforsk vores sortiment af professionel julepynt og julebelysning udendørs, der inkluderer alt fra funklende udendørs julebelysning figurer til udendørs julelyskæde, som kan tilføje et strejf af magi til dit udendørs rum. En grankrans (eller flere) og granguirlander med lys er også perfekte til at skabe en festlig stemning.

Indendørs julebelysning til professionelle

Indenfor tilbyder vi professionel juleudsmykning og indendørs julebelysning i form af julelyskæder, juletræslys eller et kunstigt juletræ. Vores professionel julelys i varm hvid skaber en indbydende og festlig atmosfære i ethvert rum.

Alt i én professionel julebelysning

Fra professionel juleudsmykning til professionel julepynt, har vi alt, hvad du behøver, for at gøre din jul lys og mindeværdig. Gennemse vores sortiment og find den perfekte lyskæde, julefigur, eller julelys dekoration til dit hjem eller erhverv.

Spar penge med LED julebelysning

Lys billigt op til jul med LED julelys, der er et mere miljøvenligt og økonomisk alternativ til gammeldags julelys. Gamle lyskæder med 100 glødepærer koster knap 10 kroner i døgnet, hvilket løber op i næsten 300 kroner, hvis du har tændt julelysene hele december. Hvor meget strøm bruger en LED lyskæde? Du kan finde LED lyskæder med forbrug helt ned til 1 W i timen, hvilket giver en døgnpris på 0,12 kroner – eller 3,72 kroner for at have lyskæden tændt hele december.

Derimod er solcelle julelys ikke optimalt; men hvorfor ikke? Jo, fordi december måned er der, vi har absolut mindst sollys, og derfor får julelysene aldrig mulighed for at lade op.

Kontakt os for rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken type belysning der vil passe bedst til din butik? Vores team står klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde perfekt professionel julebelysning. Uanset om du er på udkig efter professionel julepynt, juleudsmykning eller bare ønsker at tilføje nogle ekstra julelys til dit hjem, har detLED alt, hvad du behøver for at gøre denne jul uforglemmelig.

Se hele vores udvalg af julebelysning her.

Filter

Filter