Belid pendel

Belid pendel

Der er ingen produkter i denne kategori.

Vores udvalg af Belid pendler er nøje udvalgt for at bringe det bedste af skandinavisk design ind i dit hjem. Her finder du flotte pendler fra Belids serier som Forum, Da Vinci, Capo, Eclipse, Primus, og den vældig populære Diablo serie.

Fokus på kvalitet og design - Belid pendel

Belid er kendt for deres høje standarder inden for både design og kvalitet. Hver Belid pendel er nøje designet og håndlavet i Sverige, og hver model bringer sin egen unikke æstetik til dit hjem. Uanset om du søger en minimalistisk pendel til at komplimentere dit moderne hjem, eller noget mere iøjnefaldende til at skabe et statement, har Belid noget for enhver smag.

Forum

Forum serien fra Belid er kendt for sin elegance og tidløshed. Hver pendel i denne serie er designet med et øje for detaljen, hvilket gør dem til en ægte pryd i ethvert hjem.

Da Vinci

Da Vinci lampe serien er inspireret af renæssancens storhed og genialitet. Hver Belid Da Vinci pendel i denne serie er en fusion af kunst og videnskab, designet til at fremhæve det smukke i hverdagslivet.

Capo

Capo serien tilbyder en moderne og industriel æstetik. Hver pendel i denne serie er designet med en robust elegance, der tilfører en sofistikeret kant til ethvert rum.

Eclipse

Eclipse serien er inspireret af naturlige fænomener og universets skønhed. Hver Eclipse pendel er designet til at fange lyset på en unik måde, skabende en atmosfærisk belysning i dit hjem.

Primus

Primus serien er kendetegnet ved sin simple, men sofistikerede design. Hver Primus pendel udstråler en subtil luksus, der er perfekt til både moderne og traditionelle hjem.

Diablo

Diablo lampe serien er en af Belids mest populære serier. Med sit dristige og iøjnefaldende design er hver Diablo pendel et sandt kunstværk, der garanteret vil tiltrække opmærksomhed i ethvert rum.

Picasso

Picasso lampe serien fra Belid tager sin inspiration fra den berømte kunstner, Pablo Picasso. Ligesom Picasso selv, er denne serie kendt for at udfordre normer og skabe unikke, kunstneriske udtryk. Hver Picasso pendel er en kombination af funktionalitet og æstetisk skønhed, designet til at skabe en unik belysningseffekt. Picasso serien er en hyldest til den kreative ånd, og hver pendel er en samtalestarter, der vil tilføje et kunstnerisk præg til ethvert rum.

Hos detLED.dk er vi glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af Belid pendler, der passer til ethvert hjem og enhver stil. Vi inviterer dig til at udforske vores sortiment og finde den perfekte Belid pendel til dit hjem. Vi er sikre på, at du vil finde noget, du vil elske.

Filter

Filter