Belid bordlampe

Belid bordlampe

Der er ingen produkter i denne kategori.

Belid bordlamper - svensk design i hverdagens detaljer

Hos detLED.dk er vi stolte over at kunne præsentere et bredt udvalg af bordlamper fra det svenske mærke Belid. Kendt for sin kombination af innovativt design og udsøgt håndværk, skaber Belid lys, der bringer en følelse af skandinavisk æstetik ind i dit hjem.

Belid - en hyldest til svensk design siden 1969

Belid er et ægte symbol på svensk håndværk og kreativitet. Siden 1969 har dette ikoniske firma haft base i den charmerende kystby Varberg, hvor det har skabt lamper af højeste kvalitet til kunder over hele verden. Belid er forankret i dybe lokale traditioner, og firmaet er stolt af at indfange og videreføre essensen af svensk natur i sine designs.

Belid bordlamper - nøje udvalgt for kvalitet og design

Belid bordlamper er mere end bare funktionelle genstande - de er kunstværker skabt med en dyb forståelse for kvalitet, godt lys og exceptionelt design. Hver lampe er håndlavet med en stærk sans for detaljer, hvilket sikrer, at de ikke bare oplyser et rum, men også tilføjer det et særligt æstetisk præg. Uanset om du er på jagt efter en lampe til at skabe den perfekte arbejdsbelysning, eller en lampe der kan skabe en hyggelig og indbydende atmosfære, er vi sikre på, at du vil finde den ideelle løsning i vores sortiment af Belid bordlamper.

Diablo serien - et designikon

Belids mest kendte serie er den innovative Diablo lampe serie. Med sin unikke form og udtryk, bringer Diablo noget nyt og anderledes til bordet, men stadig med et klassisk touch. Disse Diablo bordlamper vil passe ind i ethvert hjem, uanset om det er i stuen, gangen eller på værelset.

Diablo serien byder både på Diablo bordlamper, Diablo pendelDiablo gulvlamper, og Diablo væglamper alt sammen designet med respekt for det gode lys, kvalitet og lækkert design. Vælg en enkelt Diablo bordlampe og lad den stå som et designikon i sig selv, eller skab en sammenhæng i dit hjem med flere i samme serie, som komplimenterer hinanden og skaber det flotteste lys.

På detLED.dk er vi begejstrede over at kunne tilbyde et stort udvalg af Belid bordlamper, der er skabt til at bringe både funktionalitet og skønhed til dit hjem. Vi inviterer dig til at udforske vores sortiment og opdage den perfekte Belid bordlampe til dit rum. Vi er sikre på, at du vil finde en Belid bordlampe, du vil elske.

Filter

Filter