Runde paneler

Runde paneler

Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 af 1 produkt
  • Komplet Rund LED Panel 12W CCT 3000K-6000K 1200Lm Dæmpbar Komplet Rund LED Panel 12W CCT 3000K-6000K 1200Lm Dæmpbar
    Ny
    Sendes inden for 13-15 dage
    Dæmpbar Ja
    Farve Hvid
    Komplet Rund LED Panel 12W CCT 3000K-6000K 1200Lm Dæmpbar
    dl.810381

    Komplet rund og dæmpbar LED panel lampe som leveres med aftagelig påbygningsramme, fjedre, samt skruer til montering, så det både kan påbygges, men også indbygges i loftet.  Dette panel har en CCT-switch med 3 indstillinger, som gør det muligt at skifte lysets farvetemperatur. Panelet er dæmpbar i alle 3 indstillinger, såfremt du har behov for at bruge...

    DKK 198,00

Runde LED paneler og spot paneler. Et LED panel rund form kan give en flot og jævn belysning i hele rummet. Rund LED panel belysning er en moderne og stilfuld løsning til både private hjem og offentlige bygninger.

Opgrader din belysning med LED panel rund

Et rundt LED panel loft er en populær løsning til både indbygning i loftet og montering på loft eller vægge. Disse LED paneler er designet til at give et jævnt og behageligt lys, som spreder sig ud i rummet uden at blænde eller skabe skarpe skygger. Dette gør runde paneler ideelle til brug i mange forskellige rum og miljøer, fra private hjem til kontorer, butikker og offentlige bygninger. 

Rund LED panel: Energieffektiv og stilfuld belysning

Med en wattstyrke helt ned til 6w, er loftpaneler med LED teknologi en energieffektiv løsning til belysning af dit hjem eller kontor, hvilket betyder, at de bruger mindre strøm end traditionelle lyskilder, og dermed kan de være med til at reducere dit energiforbrug og din elregning. Uanset om du vælger at montere dem som loftlamper eller væglamper, er runde lyspaneler en stilfuld og moderne løsning.

Runde LED panel dæmpbar – Juster lysstyrken efter behov

Runde LED paneler er populære til generel belysning, og med en dæmpbar funktion kan du justere lysstyrken efter behov. Du kan også vælge et rundt LED panel farve og MultiColor paneler, som kan give en sjov og kreativ belysning. Dette giver dig mulighed for at skabe den ønskede atmosfære og tilpasse lyset til forskellige aktiviteter i rummet. Aigostar Smartindbygningsspots giver dig mulighed for at styre belysningen i dit hjem via en app på din smartphone.

Køb moderne runde LED paneler online hos detLED

De runde paneler er tilgængelige i forskellige størrelser og lysstyrker, så du kan finde den rette løsning til dit specifikke behov. Du kan vælge LED panel rund 40 cm, LED panel rund 30 cm eller LED panel rund 170 mm, alt efter hvad der passer ind i indretningen. Ud over runde LED lamper har vi også firkantede LED paneler i målene 30x30, 60x60 og 30x120.

Filter

Filter