GU5.3 (MR16) LED pærer

GU5.3 (MR16) LED pærer

16 varer

På detLED.dk er vi dedikerede til at tilbyde dig den bedste kvalitet i GU5.3 (MR16) LED pærer. Vores sortiment sikrer, at du finder præcis den type pære, der passer til dine specifikke belysningsbehov. Udforsk vores udvalg i dag og oplev forskellen med kvalitets LED belysning.

Viser 1 - 16 af 16 produkter

GU5.3 (MR16) LED pærer: Perfekt belysning til hjem og kontor

Opdag vores omfattende sortiment af GU5.3 (MR16) LED pærer på detLED.dk, hvor avanceret teknologi møder stilfuldt design i belysning. Vores MR16 LED pærer er kendt for deres effektivitet og alsidighed, hvilket gør dem til et ideelt valg til både hjemmet og professionelle miljøer.

MR16 LED pærer GU5 3 – Effektiv lavvolt belysning

Vores MR16 LED pærer er lavvolts spotpærer, der kun har en spænding på mellem 12V og 24V. Selve pæren er på størrelse med almindelige GU10 LED spotpærer, hvilket gør dem perfekte til indbygningsspot og andre kompakte belysningsløsninger.

GU5.3 LED – Lysstyrke og længere levetid

Med GU5.3 LED pærer får du en imponerende lysstyrke kombineret med en betydelig længere levetid end traditionelle pærer. Dette sikrer, at dit belysningsbehov er dækket med mindre vedligeholdelse og udskiftning.

GU5,3 LED dæmpbar – Skræddersy din belysning

For at imødekomme forskellige belysningsbehov, tilbyder vi også dæmpbare GU5.3 LED pærer. Disse lader dig justere lysstyrken efter behov, hvilket er perfekt til at skabe den rette atmosfære i ethvert rum.

MR16 pære – En smart belysningsløsning

Vi har et stort udvalg af LED pærer hos detLED; LED lyskilder tilbyder nemlig et billigere og mere bæredygtigt alternativ til traditionelle lyskilder. De bruger betydeligt mindre strøm og holder meget længere end andre pærer.

Vores MR16 LED pærer er designet til at tilbyde en høj ydeevne med lavt energiforbrug. Dette gør dem til en økonomisk og miljøvenlig løsning til din belysning.

GU5,3 LED 12V – Sikker og pålidelig

Vores udvalg af 12V GU5.3 LED pærer er sikre og pålidelige til brug i forskellige miljøer, herunder hjemmebelysning og kommercielle installationer. De leverer stabil og ensartet belysning med et lavt strømforbrug – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

MR16 spot – Fokuseret og effektiv belysning

MR16 spotpærer er ideelle til at skabe fokuseret belysning i bestemte områder. De er perfekte til at fremhæve kunstværker, arbejdsområder eller som accentbelysning i stuer og køkkener.

FAQ

Hvad er forskellen på GU4 og GU5 3?

En GU5.3 eller MR16 pære er en stiftbenet spotpære, der ligner en GU4-pære, men har tykkere og mindre fleksible ben.

Filter

Kulør
mere.. mindre
Filter