LED strips

LED strips

Der er ingen produkter i denne kategori.

Opdag den moderne og energieffektive verden af LED strips og LED bånd. Perfekt til alle dine belysningsbehov, både inden- og udendørs, disse fleksible LED strips og lysbånd giver dig uendelige muligheder for at skabe stemningsfuldt og attraktivt lys. Fra smart belysning, der kan styres direkte fra din smartphone som er idelle til private, til robuste og holdbare LED strips ideelle til industrielle og kommercielle miljøer - her finder du alt hvad du behøver for at komme i gang, uanset om du er en erfaren bruger eller bare starter ud med LED belysning. Kontakt os hvis vi du har nogle spørgsmål. 

Hvad er LED strips?

LED strips, LED bånd, LED lysbånd, eller LED lyslister - ja, kært barn har mange navne, er den nye moderne løsning at sætte lys op op på. Hvis du ikke har erfaring med LED strips kan det måske være svært at forestille dig hvordan og hvorledes du kan gøre brug af den smarte belysning. LED strips kan monteres overalt, og du er derfor ikke begrænset i forhold til hvor du kan montere LED strips. LED bånd er den miljøvenlige rigtige løsning, dette skyldes LED lys er yderst energivenligt. Dette har også en stor økonomisk fordel, og på langt sigt har du mulighed for, at spare mange penge på din elregning.

LED står for Light Emitting Diode og er en teknologi, der er blevet stadig mere populær som et alternativ til traditionelle lyskilder. LED Strips er tynde og fleksible bånd, der er udstyret med små dioder, der udsender lys. De kan skabe en ensartet og jævn belysning og kan tilpasses i længden for at passe til enhver overflade.

LED bånd er en flerleddet fleksibel plade, der består af mange lysdioder, der alle individuelt kan tændes og slukkes. Dette giver dig mulighed for at skabe den helt rigtige stemning i dit hjem, og du kan derfor sætte lyset præcis som du ønsker det. LED strips kan sættes op direkte på overfladen hvor dit LED bånd skal sidde, eller monteres i alu profiler - sådanne skinner til LED strips beskytter tilmed din LED strip mod skidt og snavs, eller hårde stød.

Hvor kan man bruge LED lysbånd?

LED strips er ikke kun populære til dekorativ belysning, men bruges også i mange andre sammenhænge. De kan bruges til at belyse skilte og reklamer, til at skabe stemningsbelysning i hjemmet eller til at fremhæve arkitektoniske detaljer i bygninger. Der er næsten ingen grænser for, hvordan LED strips kan bruges til at skabe en unik og imponerende belysning.

LED strips er altså meget alsidige og kan bruges i en række forskellige situationer, både indendørs og udendørs. Indendørs kan LED strips bruges til at give ekstra lys under køkkenskabe, til at skabe stemningsbelysning i stuen, eller som en del af indretningen i et soveværelse eller børneværelse.

Udendørs kan LED strips bruges til at lysne op på terrassen, langs havegangene, eller endda til at skabe dramatiske lyslandskaber i haven. De er vandtætte og kan modstå både regn og sne.

Din guide til LED bånd

Der findes mange forskellige typer af LED bånd, samt mant forskellige brands. LED strips og LED bånd findes tilmed i mange længder og farver.

Valg af LED bånd - Smart eller traditionelt LED lysbånd?

Det første du skal tage stilling til er om du ænsker en traditionel løsning, eller om du ønsker smartbelysning. Vælger du smart belysning, så har du mulighed for at styre lyset direkte fra din smartphone. Vil du hurtigt igang med LED bånd smartbelysning så har vi lavet en side til komplette startsæt, som indeholder alt hvad du skal bruge for, at komme i gang med smart LED strips.

LED Driver, controller og fjernbetjening

Vælger du traditionelt LED bånd fra eksempelvis HiluX er det vigtigt, at du tilkøber en LED driver / strømforsyning, en driver transformer spænding ned til rette spænding for båndet. Her har du mulighed for, at vælge hvordan dit bånd skal kunne styres! Vi nævner inde på hver LED bånd hvad du skal bruge af strømforsyning. 

Alle bånd kan dæmpes, så der er næsten frit spil. Med en almindelig driver kan du blot tænde og slukket lyset på din kontakt. Hvis du har en LED dæmper i din kontakt, kan den også dæmpe båndet. Skal din driver kunne omdanne din 1-polet afbryder kontakt til en dæmper, skal du vælge en med push-dim. Husk, at tilkøbe fjerdre til kontakten. Skal din driver kunne styres wia wifi/smartphone, skal du vælge en med wifi.

Ønsker du så tilmed at betjene dit traditionelle LED lyssbånd fra en smartphone skal du tilkøbe en LED controller, samt eventuelle ledninger og clips. Det er også muligt at tilkøbe fjernbetjening, som du kan styre dit LED bånd med - uanset om det er smart eller ej.

Valg af skinner, endebeslag og cover

Når du skal vælge din skinne skal du først starte med, at vælge om det skal være en skinne som kan indbygges eller påbygges. Alle skinner fås i 1 og 2m stykker. Alle skinner kan fås i aluminimum, hvid og sort.

  • Indbygnings skinner kan bruges både i loft, væg og gulv
  • Påbygnings skinner er beregnet til underskabe og bordplader eller der hvor det ikke er muligt, at bygge skinner ind.
  • Beslag og endestykker fås i mange varianter. Hver skinne har sit eget. Derfor er det vigtigt, at man ikke blander beslag fra et andet mærke med en anden skinne fra et tredje mærke. Endestykker bruges til at afslutte skinnen. Bruges primært ved påbygnings skinner. Det er ikke nødvendigt, at bruge beslag mellem skinner men de er en stor hjælp til, at få en lige linje når man sætter flere skinner sammen.
  • Cover er det sidste man sætter i. Den fås i forskellige muligheder. Husk at kontrolere mål på skinne og cover.

Hvis du er helt ny med LED strips, kan det være en god idé at starte med et lille projekt. Dette giver dig nemlig mulighed for, at se om LED strips er noget for dig, samtidig får du også lidt praktisk erfaring med at montere LED strips.

Du finder LED strips fra mærker som Aigostar, Diolight, Phillips, Twinkly, HiluX, Shada BV og EGLO samt mange flere, som alle tilbyder fede løsninger inden for LED bånd og LED strips. Hvad de alle har tilfælles er, at alle LED strips som vi tilbyder på detLED.dk er af højeste kvalitet.

LED strips er nemme at montere

Opsætning af LED strips er relativt simpelt. Først skal du måle den længde, du har brug for, og klippe båndet i passende længde. Husk at kun klippe langs de markerede linjer for at sikre, at du ikke beskadiger LED'erne. 

Næste skridt er at montere LED båndet. De fleste LED bånd kommer med en selvklæbende bagside, så du blot skal fjerne beskyttelsesfilmen og trykke båndet fast på den ønskede overflade. For en ekstra sikker fastgørelse, kan du bruge clips eller aluminiumsprofiler og alu lister.

Endelig skal LED båndet tilsluttes en strømforsyning. 

En stor fordel ved LED strips er, at de er super nemme at installere og montere. Vil du eksempelvis gerne have lys under dine køkkenskabe men ikke gider, at bøvle med at sætte lampe op, så kan du være igang med LED strips på få minutter. Du kan også få et eksklusivt look i dit klædeskab, så de eventuelt lyser op når du åbner skabet. Søger du eksklusiv trappeblysning, kan LED strips og LED bånd også give dig et trappelys som både er godt og praktisk lys, der kan lyse trappen eller trappetrinene op om aftenen. Det er kun fantastien der sætter grænser, for hvor du kan sætte LED strips og LED bånd op henne. Du kan klippe og sammensætte LED strips i prævis den længde, som du ønsker, dermed kan du tilpasse dem til præcis det sted, hvor du havde tænkt dig, at de skulle sidde.

Styr nemt LED strips med en fjernbetjening

Til de fleste af vores LED strips er der en fjernbetjening med, mange LED strips og LED bånd kan også styres via en app på din smartphone, så du nemt selv kan styre lyset. Du kan altså tænde og slukke for led lyset præcis som du ønsker. Dette er især praktisk, hvis dine LED strips sidder et sted hvor du ikke kan nå dem. At kunne styre sine LED strips er også praktisk en hyggelig aften hvor du blot vil ligge i sofaen og slappe af med en god film og ikke skulle rejse dig for, at tænde, slukke, skifte lysfarve, eller dæmpe lyset. Vælger du smart belysning kan du tilmed lave rutiner så dine LED strips fungerer som natlys om aftenen i et bestemt tidsrum.

Forskellige typer af LED strips

Der findes flere forskellige typer af LED strips på markedet. En af de mest populære typer er RGB LED Strips, der kan skifte mellem forskellige farver og skabe en dynamisk belysning. Disse strips kan styres ved hjælp af en fjernbetjening eller en app på din smartphone, så du kan tilpasse belysningen efter dit humør eller begivenheden.

Der findes også enkelfarvede LED strips, der kan bruges til mere funktionelle formål som køkkenbelysning. Disse strips er ofte hvide eller varmt hvide og kan give et klart og behageligt lys til madlavning og andre aktiviteter i køkkenet.

Uanset hvilken type LED strips du vælger fra detled.dk, kan du være sikker på, at er det er et kvalitetsprodukt fra en pålidelig producent. Du får en pålidelig og holdbar LED belysning, der vil holde i mange år.

LED strips til udendørs brug

Mange spørg, kan man bruge LED strips udenfor? Svaret er ja. LED strips kan bruges både ude og inde. Udendørs LED strips kan hjælpe med at skabe en indbydende atmosfære i din have, på din terrasse eller langs indkørslen. Udendørs LED bånd er vandtætte og kan modstå både regn og sne.. Når du bruger LED strips udenfor, skal du dog være opmærksom på at der findes forskellige typer af LED strips. De fleste vores LED strips er beregnet til indendørs brug, og kan derfor ikke tåle regn, sne, eller frost. Er du på udkig efter en LED strip der kan tåle dette klima, skal du gå ind under udendørs kategorien udendørs LED strips.

LED strips til indendørs brug

Indendørs LED strips er en fantastisk måde at tilføje et lys i ethvert rum på. Du kan placere dem under køkkenskabe for at give ekstra belysning på bordpladen, stemningsbelysning i soveværelset, eller som primær belysning, der er uendelige mulighder. LED lysbånd er fleksible, hvilket betyder at de kan formes efter dine behov.

Fordele ved LED strips

LED bånd har en række fordele i forhold til traditionel belysning. De er energieffektive, hvilket betyder, at de bruger mindre strøm og dermed kan hjælpe med at reducere dine energiomkostninger. LED bånd har også en længere levetid end traditionelle lyskilder, så du skal skifte dem mindre ofte.Derudover er LED bånd utroligt fleksible og kan formes og tilpasses til en lang række forskellige formål og områder, både indendørs og udendørs. Vi har listet et par fordele ved LED strips herunder:

Du sparer penge på strømmen

LED strips er meget energieffektive og bruger kun en brøkdel af den strøm, som traditionelle lyskilder bruger. Dette betyder, at du kan nyde en flot belysning i dit hjem uden at bekymre dig om høje energiudgifter. Derudover har LED strips en lang levetid, hvilket betyder, at du ikke behøver at skifte dem ud så ofte som traditionelle pærer.

Denne energieffektivitet gør LED strips til et miljøvenligt valg. Ved at bruge LED strips i dit hjem kan du reducere dit energiforbrug og bidrage til at beskytte miljøet.

Der er også økonomiske fordele ved at bruge LED strips. Selvom de kan være lidt dyrere i indkøb end traditionelle lyskilder, vil du spare penge på lang sigt på grund af deres lave energiforbrug og lange levetid. Du vil opleve lavere elregninger og færre udgifter til udskiftning af pærer.

De er fleksible

LED strips er yderst fleksible og kan tilpasses næsten enhver overflade. De er nemme at installere og kan klippes til den ønskede længde, hvilket gør det lettere at tilpasse dem til ethvert rum i dit hjem. Du kan også finde LED strips med forskellige lysstyrker, så du kan skabe den perfekte atmosfære i dit rum.

Denne fleksibilitet gør det muligt at bruge LED strips på mange forskellige måder. Du kan placere dem langs vægge, under skabe eller endda rundt om spejle for at skabe et unikt og stemningsfuldt lysdesign i dit hjem.

LED strips er også velegnede til udendørs brug. Du kan bruge dem til at belyse din have, terrasse eller indgangsparti og skabe en hyggelig atmosfære om aftenen.

Der er mange forskellige typer LED strips at vælge imellem, herunder farveskiftende LED strips, der giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige farver og skabe forskellige stemninger i dit hjem.

Uanset om du ønsker at skabe en afslappende atmosfære i dit soveværelse eller et festligt lysdisplay til en særlig lejlighed, kan LED strips hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat.

Lang levetid og robuste

LED bånd kan holde i op til 50.000 timer, hvilket svarer til mere end 20 år med almindelig brug. LED strips tåler stød og vibrationer bedre end glødepærer, hvilket gør dem velegnede til brug i industrielle og kommercielle miljøer, men er selvfølgelig også yderst populære itl privat brug.

Nemme at installere

LED bånd kan let installeres uden at skulle bruge specialværktøj eller have særlige elektriske kompetencer. Det er altså mange gode grunde til at overveje LED strips næste gang du skal sætte lys op.

Kort sagt, LED strips er en fantastisk løsning til både indendørs og udendørs belysning. De er energieffektive, fleksible og giver mulighed for at skabe en unik belysning. 

Anvendelser af LED strips i forskellige rum

LED strips kan bruges i mange forskellige rum i dit hjem for at skabe den ønskede atmosfære. Lad os se nærmere på nogle af anvendelserne.

LED bånd til badeværelset

LED bånd er en fremragende belysningsløsning til badeværelset, da de kan skabe både funktionel og stemningsfuld belysning. Badeværelset er et af de vigtigste rum i hjemmet, hvor god belysning er afgørende for både praktiske og æstetiske formål. LED bånd kan nemt integreres i badeværelsets design og tilpasses efter specifikke behov og præferencer.

LED strips i køkkenet

I køkkenet kan LED strips bruges som underbelysning til at skabe en hyggelig atmosfære samtidig med at give tilstrækkelig belysning til madlavning. De kan installeres under køkkenskabe eller på vægge for at skabe en stemningsfuld glød.

Derudover kan LED strips også være praktiske i køkkenet. Ved at placere dem langs undersiden af køkkenskabene, kan de give ekstra lys til at arbejde ved køkkenbordet. Dette er især nyttigt, når du tilbereder mad eller læser opskrifter, da det sikrer, at du har tilstrækkelig belysning til at se, hvad du laver.

LED strips i stuen

I stuen kan LED strips bruges til at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære. Du kan installere dem langs loftet, vægge eller bag tv'et for at skabe en stemningsfuld belysning. Med rgb LED strips kan du også skifte mellem forskellige farver og skabe et dynamisk lysshow til underholdning.

Der er mange kreative måder at bruge LED strips i stuen. Du kan for eksempel placere dem bag en reol eller et kunstværk for at fremhæve det og tilføje en unik visuel effekt. Du kan også bruge dem til at oplyse en barvogn eller et vitrineskab og skabe en elegant og sofistikeret stemning.

LED strips i soveværelset

I soveværelset kan LED strips bruges til at skabe en beroligende atmosfære. Du kan installere dem under sengen eller langs sengegavlen for at skabe en romantisk belysning. Du kan også justere lysstyrken for at skabe den perfekte atmosfære til afslapning og søvn.

En anden måde at bruge LED strips i soveværelset er ved at placere dem langs loftet eller væggene for at skabe en indirekte belysning. Dette kan hjælpe med at skabe en blød og behagelig atmosfære, der er ideel til at slappe af og læse en bog før sengetid.

Med deres fleksibilitet, energieffektivitet og alsidighed er LED strips den perfekte belysningsløsning til enhver lejlighed. Uanset om du ønsker at skabe hygge, øge funktionaliteten eller tilføje en stemningsfuld belysning, kan LED strips tilpasses og installeres efter dine behov. Så gør dit hjem mere indbydende og spændende med LED strips i dag!

LED strips til havebelysning

LED strips er en fremragende løsning til havebelysning, da de kombinerer fleksibilitet, holdbarhed og energieffektivitet. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære på terrassen, fremhæve arkitektoniske træk eller øge sikkerheden langs havegangen, kan LED strips tilbyde alsidige og stilfulde muligheder.

LED strips som erhvervsbelysning

LED strips er ikke kun en fremragende løsning til privat brug, men de er også yderst velegnede til erhvervsbelysning. I kommercielle og industrielle miljøer kan LED strips bruges til at forbedre belysningen, øge sikkerheden og reducere energiomkostningerne. Deres alsidighed, energieffektivitet og lange levetid gør dem til et ideelt valg for en bred vifte af erhvervsmæssige anvendelser.

LED bånd til byggepladsen

God byggepladsbelysning afgørende for at sikre arbejdernes sikkerhed og produktivitet, især i vintermånederne, hvor dagslyset er begrænset. LED bånd er en robust og effektiv belysningsløsning, der kan klare de udfordrende forhold på en byggeplads.

Uanset om det drejer sig om midlertidige byggeprojekter eller permanente installationer i kommercielle bygninger, tilbyder LED strips en pålidelig og effektiv belysningsløsning. Deres alsidighed gør dem velegnede til en lang række erhvervsmæssige anvendelser, fra kontorer og detailbutikker til fabrikker og lagerhaller. Med LED strips kan virksomheder forbedre deres arbejdsforhold, reducere energiomkostninger og fremme en bæredygtig praksis.

Køb LED bånd hos detLED.dk

Hos detLED har vi et stort udvalg af LED strips i forskellige farver, lysstyrker og længder. Uanset om du er på udkig efter indendørs, udendørs, COB, 12v , 24v eller 48v. Leder du specifikt efter LED strips på 230v så kan du finde det hos os. Vi tilbyder også et bredt udvalg af tilbehør, herunder driver/strømforsyning, lysdæmper og controller, samt ledninger og clips. Udforsk vores udvalg i dag her på siden.

Har du brug for hjælp, vejledning eller bare et godt råd til dit nye LED bånd projekt, så vil vi rigtig gerne rådgive dig, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på 71 99 30 00, eller send en mail på kundeservice@detled.dk.

Filter

Filter