Belid gulvlampe

Belid gulvlampe

Der er ingen produkter i denne kategori.

En verden af flotte Belid gulvlamper

Velkommen til en verden af Belid gulvlamper – skandinavisk stil, håndværk, der varer livet ud. Gulvlamper fra Belid er i en klasse for sig, og hos detLED kan du finde de skønne lamper til konkurrencedygtige priser. Udforsk vores store udvalg af lækre Belid gulvlamper, herunder populære modeller som Diablo, Picasso og Da Vinci. Mange af vores Belid lamper leveres med en LED pære inkluderet, så du får perfekt lys fra starten. Belid designer lamper, der giver dig en sublim belysning i dit hjem, og vi er sikre på, at du vil finde den perfekte gulvlampe her på siden.

Belid gulvlamper til ethvert rum i huset

Hvis du ønsker en langtidsholdbar lyskilde, der vil forblive stilfuld i mange år fremover, skal du ikke lede længere end Belid gulvlamper. Udforsk udvalget i dag for at finde den perfekte lampe til dit rum, uanset om det er moderne eller traditionelt. Med en række stilarter at vælge imellem og integreret LED-teknologi, er du sikker på at blive imponeret af Belids stilfulde udvalg.

Belid gulvlamper har en slank og moderne silhuet og er designet til at forme lyset. LED-lyskilden er energieffektiv, og det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om skyhøje elregninger. Med flotte designs og forskellige størrelser, er her en Belid gulvlampe til ethvert rum i huset. Uanset om du leder efter en læselampe eller en accentlampe til din stue, har vi en Belid gulvlampe til dig.

Ikoniske Belid Diablo gulvlamper

Belid gulvlamper er kendetegnet ved høj kvalitet og skandinavisk design, hvor rene linjer og enkle former møder funktionalitet. Med Belid får du tidløse lamper til alle rum, miljøer og behov, og du kan vælge mellem Picasso, Sway og Da Vinci gulvlamper i hvid eller sort og selvfølgelig de populære Diablo gulvlamper, der har samme ikoniske design som resten af de skønne og stilrene Diablo lamper. Diablo serien kommer i flere forskellige farvesammensætninger, og du kan blandt andet finde sort, hvid, grå, rød, sand, kobber, bronze, alu og oxid, så du kan matche gulvlampen til din indretning og måske dine andre Diablo pendler, Diablo bordlamper eller Diablo væglamper.

Funktionelle og æstetiske Belid gulvlamper: Tidløs elegance

Belid gulvlamper tilbyder skandinavisk kvalitet og traditionelt håndværk, der er designet til at holde hele livet. Belid gulvlamper er skabt med fokus på funktionalitet og æstetik, og deres designfilosofi tager udgangspunkt i den skandinaviske minimalisme, der kombinerer enkle linjer og former med en tidløs elegance. Gulvlamperne er velegnede til forskellige indretninger og stilarter, og kan være med til at skabe et hyggeligt og behageligt lys i ethvert rum.

Skab den perfekte atmosfære til ethvert rum med Belids gulvlamper

Uanset om du søger en gulvlampe til din stue, soveværelse eller kontor, kan du være sikker på, at en Belid gulvlampe vil give dig mange års stilfuld belysning. Vi tilbyder en række finishes som børstet stål, sort og messing, der giver hver lampe en individuel karakter, som passer til din boligindretning. Uanset om du er på udkig efter arbejdsbelysning eller accentbelysning, har Belid en gulvlampe, der passer til dine behov. Med Belids udvalg af stilfulde og innovative gulvlamper er du sikker på at finde noget, der vil skabe den perfekte atmosfære i dit hjem.

Belid er lyset fra Varberg: Skandinavisk design og svensk produktion

Alle Belid lamper bliver fremstillet på deres egen fabrik i Varberg med egen design- og konstruktionsafdeling, prototypeværksted, syværksted og en maskinpark til metalbearbejdning. De er engagerede i deres produkter på hele rejsen gennem fabrikken – fra første idé til færdig lampe. Derfor er lamperne præget af ægte svensk håndværk og kvalitet ned i mindste detalje.

Belids gulvlamper er fremstillet med en kombination af funktionalitet, design og holdbarhed i tankerne. De har stærke materialer som metal og glas for en stilfuld og robust konstruktion, der kan tåle hverdagen i en travl husstand. Opmærksomheden på detaljerne i designet sikrer, at hver lampe både er elegant, smuk og praktisk. Vores udvalg af gulvlamper findes i mange forskellige former og størrelser, der passer til ethvert rum, uanset om du leder efter noget imponerende eller diskret.

Filter

Filter