Udendørslamper

Udendørslamper

2 varer

På vores side tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitets udendørslamper, der passer til ethvert behov og smag. Vores sortiment spænder over alt fra diskrete udendørs plafonder og kraftfulde arbejdslamper til stemningsfulde parklamper og smarte sensorlamper. Vi har også et stort udvalg af LED og solcelledrevne alternativer, som er både miljøvenlige og energieffektive. Uanset om du skal oplyse din indkørsel, havegang, terrasse eller blomsterbed, vil du finde den perfekte belysningsløsning hos os.

Viser 1 - 2 af 2 produkter
  • Frej Two-Way Rund Udendørs Væglampe Til 2xGU10, IP65 - Sort Frej Two-Way Rund Udendørs Væglampe Til 2xGU10, IP65 - Sort
    Ny
    Sendes inden for 7-9 dage
    Farve Sort
    Frej Two-Way Rund Udendørs Væglampe Til 2xGU10, IP65
    Sort
    dl.AS207854

    Sort udendørs væglampe som anvender 2 x GU10 LED lyskilde på MAX 2 x 8 watt. (ikke inkluderet i lampen) Lampen kaster lyset op og nedad mod jorden. Flot lampe i enkelt design, som er velegnet ved indgangspartier eller rundt om huset. Vi anbefaler, du vedligeholder lamperne ved at aftørre/vaske dem min. 3 gange årlig, da det er med til at mindske korrosion...

    DKK 107,50
  • Baldr One-Way Udendørs Væglampe Til 1xGU10, IP65 - Sort Baldr One-Way Udendørs Væglampe Til 1xGU10, IP65 - Sort
    Ny
    På lager.
    Farve Sort
    Baldr One-Way Udendørs Væglampe Til 1xGU10, IP65
    Sort
    dl.AS207830

    Sort udendørs væglampe som anvender 1 x GU10 LED lyskilde på MAX 8 watt. (ikke inkluderet i lampen) Lampen kaster lyset nedad mod jorden. Flot lampe i enkelt design, som er velegnet ved indgangspartier eller rundt om huset. Vi anbefaler, du vedligeholder lamperne ved at aftørre/vaske dem min. 3 gange årlig, da det er med til at mindske korrosion på dem....

    DKK 117,50

Udendørslamper og udendørs belysning

Står du og fumler efter nøglen i mørket ved hoveddøren? Så mangler du en udendørs lampe! Hos detLED har vi et stort udvalg af udendørs belysning i topkvalitet fra kendte designere og producenter. Vi har udendørs lamper til ethvert behov og enhver smag, så du kan finde den rigtige udendørs LED belysning til hovedtrappen, indkørslen, terrassen, havegangen eller blomsterbedet.

Udendørs belysning er en vigtig del af enhver bygnings fremtoning og udseende, og det kan både bidrage til at skabe stemning og øge trygheden. Ved at vælge LED lamper til udendørsbelysning kan du få et miljøvenligt og energieffektivt alternativ til traditionelle lyskilder. LED lamper har en lang levetid og giver en god lyskvalitet, samtidig med at de bruger mindre energi.

Skab stemning og tryghed med flotte udendørslamper

Flotte udendørslamper kan være med til at skabe en stemningsfuld og hyggelig atmosfære i ens udendørsområder. De kan være en dekorativ tilføjelse til ens hus og have, samtidig med at de bidrager til en øget følelse af tryghed. Ved at vælge en udendørslampe med sensor eller timer, kan man sikre sig, at lyset tænder når man kommer hjem eller træder ud af døren. Dette kan bidrage til en øget følelse af sikkerhed og tryghed, da man ved, at der er lys, når man bevæger sig i ens udendørsområder.

Vores udvalg af udendørs belysning

Der er mange muligheder for udendørs belysning med praktiske eller dekorative funktioner, herunder:

  • Udendørs plafond er typisk flade og diskrete lamper, som kan monteres under udhænget eller halvtag, og er gode til generel belysning af et mindre område.
  • Udendørs spots kan også bruges under udhænget som generel belysning eller accentbelysning på huset.
  • Udendørs arbejdslamper giver stærk belysning til praktisk brug, som f.eks. ved en garage.
  • Parklamper og vejlamper er fritstående lamper, som kan bruges til at belyse indkørslen, havegange og gangstier, så man kan se, hvor man går eller kører.
  • Et husnummer med LED lys sikrer, at husnummeret også er tydeligt i mørke.
  • Facadebelysning og skiltebelysning fremhæver bygningens arkitektur eller specifikke elementer såsom skilte.
  • En genopladelig udendørslampe er nem at tage med og bruge udenfor, for eksempel på terrassen.
  • Udendørs LED strip er en moderne, alsidig og fleksibel løsning, der kan bruges til alt fra accent- og dekorationsbelysning til oplysning af gangstier og områder.

Udendørs væglamper – praktiske og dekorative lamper

Du kan bruge udendørs væglamper til at belyse facaden og omgivelserne. Udendørs væglamper monteres på væggene omkring huset og er en vigtig del af bygningens fremtoning. Væglamperne kan bidrage til at skabe en speciel stemning eller stil. Udendørs væglamper findes i en række stile og designs, lige fra klassiske og traditionelle til moderne og skulpturelle lamper, og de kan være fremstillet i forskellige materialer, såsom rustfrit stål, kobber og aluminium, så du kan vælge den udendørs væglampe, der passer til din smag og bolig. Desuden kan man vælge væglamper med bevægelsessensor for at øge sikkerheden og spare energi ved kun at tænde lyset, når det er nødvendigt. Alt i alt er udendørs væglamper et godt valg for at oplyse udendørsområder og samtidig give et dekorativt touch til ens hus og have.

Udendørs LED armatur er en type udendørs lampe, der typisk har lyskilden indbygget. Armaturerne er designet til at blive monteret på en væg eller anden overflade udenfor. Udendørs armaturer er ofte lavet af holdbare materialer, der kan modstå vejrforholdene. Vores udendørs armaturer har indbygget LED-lyskilde, som giver en stærk og effektiv belysning. Udendørs LED armaturer kan bruges til at oplyse carporten, terrassen eller andre udendørs områder.

Udendørs belysning i form af lyskæder til hverdag og fest

Udendørs lyskæder er en dekorativ belysningsløsning til udendørsområder. De er en enkel og effektiv måde at oplyse og dekorere ens udendørsområder på, og de kan bruges til at skabe en hyggelig atmosfære i haven og på terrassen både til hverdag og fest. Lyskæder er et populært valg til udendørs julebelysning, da de kan hjælpe med at give et festligt touch til hus og have. De er også gode til at skabe stemning til sommerfester og andre udendørs begivenheder. Gør nemt konfirmationen mere festlig med lyskæder. LED lyskæder er en energieffektiv løsning, da de bruger mindre energi end traditionelle glødepærer. De findes i forskellige farver og nogle kan tændes og slukkes med en timer eller fjernbetjening.

Vælg udendørslamper med sensor

Udendørslamper med sensor kan være en god idé, da de tænder automatisk når de registrerer bevægelse. Dette kan bidrage til en øget følelse af sikkerhed og tryghed. Udendørs lys med bevægelsessensor fungerer også som tyverisikring, da det afskrækker potentielle indtrængere. Du kan også vælge smart udendørs belysning, som har mange fordele. De kan også hjælpe med at spare energi ved kun at tænde, når det er nødvendigt. Vi har et stort udvalg af udendørslamper med bevægelsessensor, så du kan finde en lampe, der passer til dine specifikke krav og præferencer.

Lys dine uderum op med lamper til have og bede

Lys i haven kan bidrage til at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære. Der findes mange forskellige lamper til ens have og bede, som kan hjælpe med at skabe en stemningsfuld belysning. Bed lamper kan bruges til at fremhæve ens blomster, mens Havelamper og havelys kan bruges til at belyse stier og gangarealer. Nedgravningsspot kan bruges til at belyse træer og andre højere objekter, mens projektører kan bruges til at belyse store områder som f.eks. en terrasse eller et poolområde. Solcellelamper er et fleksibelt miljøvenligt alternativ til traditionelle lamper, da de fungerer ved hjælp af solenergi, og ikke behøver at være tilsluttet en strømkilde. Alt i alt kan lamper til ens have og bede bidrage til at lysne op og skabe en hyggelig atmosfære i ens udendørsområder.

Eksempler på god udendørsbelysning

Der er mange forskellige typer af god udendørsbelysning, afhængigt af det specifikke formål og miljø. Det er vigtigt at vælge den rigtige type udendørsbelysning til ens specifikke behov og område for at opnå det bedste resultat. Nogle eksempler på god udendørsbelysning omfatter:

  • Spotlights til at fremhæve specielle elementer i haven, såsom træer, buske eller statuer.
  • Udendørs væglamper til at belyse facaden på huset eller garageporten.
  • Udendørs plafondlamper til at belyse terrasser, overdækkede verandaer eller pergolaer.
  • Park- og vejlamper til at belyse gange og stier eller en indkørsel.
  • Bevægelsessensorer til at tænde lyset automatisk, når der er bevægelse i området.
  • LED lamper til at give et energieffektivt alternativ til traditionelle lyskilder.

Husk at vælge de rigtige elpærer til udendørslamper

Når du skal vælge elpærer til udendørslamper er det vigtigt at vælge pærer, der er robuste og modstandsdygtige over for vejrpåvirkninger såsom regn, sne og frost – og det er LED pærer. LED pærer er desuden miljøvenlige, energieffektive og har en lang levetid. Samtidig bør du også tænke på lysfarve og -styrke, så du får det ønskede resultat med dine udendørs lamper. Du kan vælge mellem varme hvide eller kolde hvide farver og også vælge mellem forskellige styrker af lys. Når du har fundet de rigtige pærer til dine udendørs lamper, kan du få flot og stemningsfuld udendørs belysning.

Spar på energien og miljøet med udendørs solcellelamper

Solcellelamper – hvordan og hvorfor? Solcellelamper er en god måde at spare på både energien og miljøet. De er drevet af solenergi, så de har ingen strømforbrug, og de er 100% miljøvenlige. De er også nemme at installere og bruge, og de har en lang levetid. Med solcellelamper kan du have en miljøvenlig og effektiv udendørsbelysning, samtidig med at du bidrager til en grønnere verden.

LED udendørslamper – det er spild af tid og penge ikke at bruge dem

LED udendørslamper har mange fordele i forhold til traditionelle lyskilder. De er energieffektive, har en lang levetid og er robuste og modstandsdygtige over for vejrpåvirkninger. Det betyder at de er billige i drift, og du skal ikke rende og skifte pærer i tide og utide – faktisk kan LED pærer holde op til 20 år. Brug af LED udendørslamper kan også bidrage til at reducere energiforbruget og mindske belastningen på miljøet. Derfor kan det være en god idé at vælge LED udendørslamper frem for traditionelle pærer.

Spar penge på din elregning med LED belysning udendørs

LED lyskilder er en populær løsning til udendørs lamper, da de er energieffektive, har en lang levetid og giver et godt lys. LED pærer bruger op til 90% mindre strøm end traditionelle glødepærer, og derfor er der mange penge at spare ved at skifte til LED – både udendørs og indendørs. LED udvikler næsten ingen varme, og derfor er de heller ikke så følsomme for temperaturudsving, hvilket gør dem velegnede til brug udenfor. LED pærer er også utroligt robuste og holdbare, så de skal ikke udskiftes ret tit; faktisk kan de holde i op mod 20 år. LED lamper udendørs er derfor et godt valg for både miljøet og økonomien, samtidig med at man kan skabe den ønskede stemning og sikkerhed.

Ofte stillede spørgsmål om udendørslamper og udendørs belysning

Hvilken IP/kapslingsklasse skal min LED udendørslampe have?

IP (International Protection) og kapslingsklasse angiver beskyttelsen mod indtrængning af fremmedlegemer som støv og vand, samt mod elektrisk stød. For LED udendørslamper anbefales en IP65 eller højere klassifikation. IP65 betyder, at lampen er beskyttet mod stænk og sprøjt, og er derfor velegnet til brug i fugtige omgivelser. Hvis lampen skal monteres i et ekstremt vådt miljø, som f.eks. ved siden af en pool, kan en IP67 eller højere klassifikation være påkrævet. Det er vigtigt at vælge en lampe med en tilstrækkelig IP-klassifikation, da det garanterer, at lampe vil fungere korrekt og vare længere, selv under barske vejrforhold.

Hvor mange watt skal min LED udendørslampe have?

Hvor mange watt, du skal vælge, afhænger af, hvor meget lys du ønsker. Til en almindelig udendørs væglampe, kan du bruge omkring 500 lumen, hvilket svarer til ca 40 watt, for at opnå en rimelig belysning til en mindre terrasse eller en sti. Til større områder som en indkørsel eller en havegang, kan du overveje en højere lysstyrke, såsom 800 lumen, hvilket svarer til ca. 60 watt, eller derover.

Må du selv montere og installere udendørslamper?

Udendørslamper høre oftest under reglerne for faste installationer, og disse skal udføres af en autoriseret elektriker for at sikre, at installationen overholder gældende regler og sikkerhedskrav for elektriske installationer. Hvis der skal trækkes ledninger, har du helt klart brug for en professionel, men mindre installationer kan du godt foretage selv. Hvis du er usikker på, hvordan man monterer og installerer en lampe korrekt, eller hvis du ikke er fortrolig med elektriske installationer, anbefales det at kontakte en autoriseret elektriker for at sikre, at arbejdet bliver gjort sikkert og korrekt.

Hvilke slags LED udendørslamper findes der?

Der findes mange forskellige LED udendørslamper:

  • Udendørs væglamper
  • Udendørs LED armaturer
  • Udendørs plafond lamper
  • Udendørs arbejdslamper
  • Udendørs spots
  • Parklamper og vejlamper
  • Husnummer med LED lys
  • Facadebelysning og skiltebelysning
  • Udendørs lyskæder
  • Genopladelig udendørslamper
  • Bed lamper
  • Havelamper og havelys
  • Nedgravningsspots

Filter

Filter