G4 pærer

G4 pærer

26 varer
Viser 1 - 26 af 26 produkter

G4 LED pære

Her kan du se vores udvalg af kompakte lavvolt LED G4 stiftpærer. G4 pærer bruges ofte i indbygningsspots til badeværelse eller køkken og diverse lavvolt lamper, og her kan G4 LED lyskilder erstatte de gamle halogenpærer. Ved at vælge LED får du lang levetid, god lyskvalitet og lavt energiforbrug, hvilket gør G4 LED stiftpærer til en fornuftig investering.

Hvad er en G4 LED pære?

G4 LED stiftpærer er små og kompakte lyskilder, der kan passe i selv de mindste armaturer på grund af deres lille størrelse. Da LED G4 pærer kun bruger 12-24V kan de ikke tilsluttes direkte til el-nettet, men kræver en transformer (transformeren kan være indbygget i lampen/armaturet). Du kan spare mange penge ved at skifte til LED G4 pærer på grund af deres lave energiforbrug. Som tommelfingerregel har en investering i LED belysning tjent sig selv ind i løbet af et års tid, så det er en god investering.

Skift fra halogen G4 pærer til LED

G4 halogenpærer kan hurtigt og nemt erstattes med G4 LED pærer. Dette vil give mange fordele, såsom besparelser på strøm og køb af pærer på grund af højere effektivitet og længere levetid. Du bør dog være opmærksom på pærens størrelse og form samt pladsen i lampen, når du skifter til G4 LED. Det er let at udskifte gamle halogen G4 pærer med LED; du kan læse alt om det i vores indlæg “Skift fra halogen G4 pærer til LED”.

Mange fordele ved at skifte til G4 LED pærer

Ved at skifte gamle halogen G4 pærer ud med LED kan du opnå betydelige besparelser på din el-regning, og LED G4 holder endda over 7 gange længere end halogen stiftpærer, så du skal ikke tænke på at udskifte lyskilderne i årevis. Faktisk kan en G4 LED pære spare dig for 90% af en tilsvarende halogenpæres strømforbrug. Vær opmærksom på, at EU har fået ny energimærkning, så de pærer, der tidligere havde energimærke A+ og A++, nu er mærket som D og F – men energiforbruget er stadig lige så lavt som før.

Hvad bruger man LED G4 pærer til?

LED G4 stiftpærer er meget alsidige på grund af deres kompakte design. Derfor er de populære i lamper til både accentbelysning og dekorativ belysning i restauranter, hoteller og butikker såvel som i private hjem – for eksempel som møbelspot i køkkenskabe og vitrineskabe. De bruges også ofte i indbygningsspots og underskabsbelysning.

Passer LED G4 pærer i alle lamper?

Husk altid at tjekke størrelsen på LED-pæren, da den kan afvige en smule fra halogenpærer. Selvom G4-soklen er samme størrelse på stiftpærer med LED og halogen, så kan størrelsen på LED-versionen afvige lidt fra de traditionelle halogenpærer. Det kan skyldes, at LED-teknologien er placeret anderledes, og derfor kan G4 LED pæren være lidt bredere, og i nogle tilfælde vil den være for stor til armaturet. Hvis du vil være sikker på at få en LED G4 pære, der passer i din lampe, er det en god idé at måle den nuværende lyskilde.

Vær opmærksom på, at G4 LED pærer virker ved 12 volt eller 24 volt, hvilket betyder, at de ikke kan sluttes direkte til dit el-net, da det er på 230 volt. Derfor har du brug for en transformer, der kan omdanne strømmen fra 230V til 12V, for at G4 pæren kan fungere.

Hvad kendetegner en G4 LED stiftpære?

LED G4 pærer er kendetegnet ved den lille størrelse og soklen, der har givet den navnet “G4”, fordi stifterne sidder 4 mm fra hinanden. De kan også blive kaldt LED G4 kapselpærer, fordi lyskilden ligner en lille kapsel. G4 pærer med LED har også en bemærkelsesværdig lang levetid på over 15.000 timer, hvilket er over 7 gange så længe som andre G4 stiftpærer – dette vil naturligvis også medføre økonomiske besparelser på længere sigt.

Køb G4 LED pærer på detLED.dk

Når du køber dine LED G4 pærer hos os, får du al vores professionelle viden og kompetencer med i prisen. Det vil sige, at vi ikke “bare” sælger LED lamper og pærer – vi kan også give dig gode råd til valg af lys i hjemmet eller på kontoret samt hjælpe dig med guides som “Hvad er lumen?” der kan give dig mere information om LED belysning. På detLED.dk er du altid sikret høj kvalitet, og derfor kan du finde G4 stiftpærer fra velrenommerede mærker som Hilux, Aigostar og Diolight.

FAQ om GU4 LED pærer

Hvad er forskellen på GU4 og G4?

GU4- og G4-pærer har begge en sokkel med en stiftafstand på 4 millimeter. Forskellen på de to er tykkelsen på stifterne. Stifterne på en G4-pære har en diameter på 0,65-0,75 mm, mens stifterne på en GU4-pære er 0,95-1,05 mm – altså lidt tykkere end på G4.

Kan G4 LED pærer dæmpes?

Mange G4 LED stiftpærer kan dæmpes, men kun med en LED lysdæmper. Dæmpbar LED belysning er en god idé, da det kan spare penge ved at justere lysstyrken.

Filter

Kulør
mere.. mindre
Filter